|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
20.3.2007 15:22:01   
lučka 25
Pozdravljene!

Žal sporočam, da me je obiskala user posted image  in tudi v 3 ciklusu K ni uspel. user posted image  Sedaj imam malo počitka, potem pa 25.4. pregled in bomo videli kaj bo rekel G in kako naprej.

Ve pa le pridno jejete K in naj bo glavni stranski učuinek user posted image . user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
20.3.2007 15:47:34   
andreja2000
Lučka 25 user posted image  žal mi je,a zri naprej optimistino,kajti sonček sreče te nekje čaka.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
20.3.2007 18:34:34   
Fargesia
oh ne...jaz sem pa tako močno upala, da ti bo po tolikem času uspelo! GLAVO GOR, NASMEŠEK NA OBRAZ IN V NOVE BOJE!!!

tvoja user posted image je dobila to bitko, vojne pa še zdaleč ne!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
20.3.2007 19:16:55   
pot
Maša, to si pa odlično povedala! user posted image user posted image user posted image Lučka, imaš možnost novega začetka, lahko si vesela, da je prišla, je veliko bolje, če pride, kot pa da jo čakaš 3 mesece, pa je ni od nikjer, test pa še vedno negativen. Tako imaš vsaj prej možnost, za nove možnosti in user posted image user posted image . Klomifen je menda še nekaj mesecev, po jemanju še vedno aktiven v tvojem telesu, tako, da nikar ne obupaj, še vedno so možnosti, samo verjemi vanje.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
20.3.2007 19:36:33   
lučka 25
user posted image Punce najlepša hvala!!!!! Tako ste dobre.So mi kar solze stopile v oči. Imate prav, ni še vsega konec, če je prišla user posted image , bom vsaj lahko začela z novim bojem.

Dostikrat si rečem, da še sreča da imam vas, ko me vedno ko sem natleh poberete in dvignete visoko v zrak.  Ena user posted image  za vse nas, ki naj vsaki od vas podari en cvet poln otroškega smeha.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
21.3.2007 8:07:25   
rebeca
Tudi meni se je danes prikazala user posted image . Ni uspelo v 3 ciklusu klomifena, sedaj gremo v nove boje.

Naslednjo ne pričakujem 23.4.2007.

l.p.
Rebeca

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
21.3.2007 8:13:18   
pina-1
lučka in rebeca user posted image . ne pustita da bi vaju user posted image  potolkla

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
21.3.2007 11:35:36   
pot
Punci glavo pokonci, vajin čas bo že še prišel. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
21.3.2007 14:13:27   
pina-1
prihajam iz UZ. Sem še bolj žalostna kot sem bila. Moji jajčniki so že v penziji oz so tako leni da se jim ne da delat. Danes je 14 dan ciklusa ins em v desnem jajčniku "pridelala" 2 folikla velikosti 9mm, v levem pa jih je nekaj več ampak so zelo majhni. največji je velik 7 mm. Kalvarija se začenja in verjetno bo tudi učinek klomifena slabuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
21.3.2007 18:15:33   
andreja2000
pina-1 ,nikar ne bodi tako žalostna in ne razmišljaj kako ti kaj ne bo pomagalo.Saj klomifen je ravno temu namenjen in še vedno obstajajo za njim kakšna zdravila,ki pomagajo zoreti našim foliklčkom.Veš,je kar dost žensk z isto usodo,nekaterim so zdravila in zdravniki že pomagali,nekateri pa še na to čakamo.

Boš videla,da bo na koncu vse vredu,le pogumna in vztrajna bodi in ti resnično želim,da čim prej ugedaš user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
21.3.2007 19:05:58   
Fargesia
Andreja, tole si pa tako lepo napisala, da bom še jaz upoštevala tvoj nasvet!

jutri imava spermiogram drugi del!

Neposredna povezava do sporočila: 1986
22.3.2007 7:40:44   
pina-1
andreja, hvala za te tople besede. vem da nas je veliko, ki imamo iste težave. priznam, da sem bla včeraj malo razočarana, ker sem vseeno pričakovala da bo rezultat boljši. sej če sem enkrat že zanosila ni vrag da ne bom še enkrat. upam samo da se bo postopek odvijal hitreje in da grem že maja meseca na laparoskopijo.
samo ne vem kam naj s to psiho ki me ubija???????

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
22.3.2007 9:11:29   
tejchka
Zdravo sotrpinke user posted image , za nekaj časa sem vas zapustila, da sem si malce zbistrila svojo glavo.
Po dveh krogih jemenja klomifena se ni zgodilo nič, razen tega da se mi je endometrioza začela ponovno pojavljati, zato me je moja ginekologinja dala na konzilij (16.3), ker se boji, da se bo ponovno razširila in potem sploh ne bo nič z user posted image .
Sedaj čakam na pismo, potem pa veselo v boj z IVF.
Klomifena ne jemljem več, tako da sedaj še vedno veselo user posted image  in upava na ČUDEŽ.

Vsem vam pa želim veliko sreče, čim več user posted image  in potem zdrave user posted image .
Lp, Tejchka

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
22.3.2007 10:11:44   
kitty
Čav, tudi jaz se nekaj časa nisem oglasila...sem prvi ciklus jemamja klomifena in sicer 5-9 dan po 2 tabl./dan. G. mi ni nič rekla, da me bo kej spremlala kako reagiram na K., zato sem se ta mesec sama vrgla v raziskovanje sebe...

Dejte mi neki povedat: V navodilih piše, da O nastopi nekje od 7-10 dni po zaužitju zadnje tabletke. Jaz sem si merila T pa je bila tisti čas nizka 35.9-36.2. Imela pa sem sluz. Ovulacijskih testov pa nisem delala. Potem mi je pa ene 16 dan T poskočila na 36.8 pa drugi dan na 37.0 in tudi malo sluzi je bilo tako, da to je verjetno moja O.

V navodilih piše, da v redkih primerih O lahko nastopi tudi 14 dni po zadnji tabletki- no hotela sem napisat, da to je bilo verjetno v  mojem primeru.

In ta moja taprava O je bila 13.3. (37.0) se pravi, da bi mogla mojo M dobit okrog 27.3. (sej se tako šteje ne, 14 dni nazaj od M je O user posted image ).

Spet drugo pa je, da sem prvi dan svoje zadnje M imela 18.2 in je že danes 32 dan. 27.3 bo 37 dan => toliko mi pa še v življenju ni zamujala.

Ponavadi jo dobim okrog 31-32 dneva. Drgač pa prsi imam napete in boleče- ampak ne toliko, da bi me kaj pretirano na dotik bolelo, sem  kronično zmatrana, čeprav hodim zgodaj spat, vsake toliko čutim kako špikanje ampak nič neprijetnega.

K mi je predpisala zaradi policističnih jajčnikov. Imam tudi napotnico za laparoskopijo. G mi je dala tabletke samo za 1 ciklus.

Kaj mislite bi bilo za naredit test? 

Hvala za odgovore.

(odgovor članu tejchka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
22.3.2007 12:07:25   
konina
živjo, punce.
Danes sem prišla od G in mi je dodelila novo terapijo po dveh neuspelih IVI. Sedaj nisem več klomifenka, ampak si moram dajati injekcije menopurja. Ali ima katera izkušnje s tem? Ali so tudi tukaj stranski učinki?

Kitty, ti pa kar poskusi test. Boš vsaj vedela pri čem si. Jaz pri prvi nosečnosti nisem imela izrazitih nosečniških znakov, tako kot ti. Pa je bila in imam čudovito deklico. Poskusi.

Lp, Nina

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
22.3.2007 15:45:37   
pot
Pozdravljene bodoče nosečke!

kitty
, si ti naša nova članica? user posted image user posted image user posted image Pozdravljena med nami. Ti kar upoštevaj, kdaj si zaznala O in prištej 14-16 dni zraven in kak dan po tem, če še vedno ne bo M, pa naredi test. Možno je pa tudi, da imaš kakšno cisto več, ki ti zadržuje prihod  user posted image . K pač rad po svoje ureja stvari in nič več ni tako kot je bilo pred K.

tejchka, držimo pesti, da se bo kmalu na testu pojavil user posted image , da bodo težave z endometriozo izginile za nekaj časa.

konina, Menopur se je nekje, že omenjal, če se nobena K ne bo javila pa postavi novo temo, gotovo punce vedo kaj o tem zdravilu.

Držim pesti za vse vaše user posted image user posted image user posted image . Ste mogoče opazile, da se s številom nosečk približujemo polovici od seznama bodočih nosečk? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
22.3.2007 19:13:44   
Fargesia
živijo! midva sva bila danes pri dr. rešu...že drugič, ker je bil prvi sperimogram slab...danes pa vesele novice!!!! sicer za ziher je treba počakat na izvide, ampak je bil zadovoljen z videnem...a se spomnite mojih ogromnih cist prejšnji ciklus in ciklus nazaj (hiperstimualcija)...no danes me je pregledal in imam eno cisto v desnem jajčniku (3x3), v levem pa nič!!!! a ni to fajn?!

Prav vesela sem....user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
22.3.2007 19:37:25   
andreja2000
Maša82  user posted image user posted image  sem ful vesela za vaju za te lepe spodbudne novičke!user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
22.3.2007 22:17:22   
pot
Super novice imaš maša! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1994
23.3.2007 9:29:49   
kitty
Pozdravljene!

Včeraj sem pisala ali naj delam test ali ne? No, pa sem ga popoldne res kupila, da bi ga naredila danes zjutraj....pa ga ne bo potrebno ker je vsemogočna user posted image  pišla na obisk kar ponoči.

Pa dobro kaj čmo, sem misnla da bo K. res čudežno uspešen, verjela sem vanga, prepričevala sem sama sebe, da sem pripravljena in da vem, da se bo zgodilo, pridna sva bila 100/h ampak....je le prišla.user posted image

Malo me pomirja to, da imam napotnico za laparoskopijo in morm poklicati v maju ko ponovno dobim M.

Zdej bi pa še neki vprašala. Imam policistične jajčnike. Ali z laparoskopijo to kej odpravijo, a je potem uredu.

Lep dan vam želim 

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
23.3.2007 10:50:06   
lana38
Z LPSC jajčnike nekako prešpikajo, da PCO izgine. Mislim pa, da se lahko s časoma tudi ponovi.
LP

lana38

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
24.3.2007 14:33:15   
lučka 25
maša, sem prav vesela ker vidim, da se je rezultat tvojega user posted image  izboljšal. Sedaj pa novim bjem naproti. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
25.3.2007 10:46:41   
Fargesia
Živijo. Kako gre? mene je včeraj tako špikalo tam spodaj, da sem morala počivat...danes pa čudežno ni nič bolečine! kaj je to?

< Sporočilo je popravil maša82 -- 25.3.2007 10:49:26 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
25.3.2007 10:48:32   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Z LPSC jajčnike nekako prešpikajo, da PCO izgine. Mislim pa, da se lahko s časoma tudi ponovi.
LP

Živijo! pa res izgine PCO?! mene je kar strah tele operacije...sicer se zaenkrat šele govori o njej...moram poklicat za kontrolni UZ, ko dobim user posted image ...da vidimo če bo operacija potrebna... upam da user posted image ne bo...saj veste, zaradi user posted image user posted image ...user posted image user posted image

Lučka 25, hvala in držim pesti za vaju!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
25.3.2007 12:24:32   
lana38
Jaz nisem imela PCO in nisem bila na LPSC. Sem pa brala o tem, da so ene to dale skoz in je potem bilo OK.
LP

lana38

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?