|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
2.7.2006 18:38:15   
soni
Tudi jaz jemljem klomifen od tretjega do sedmega dne.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 151
2.7.2006 20:02:42   
pot
Članice kluba klomofenk:

1. njoka
2. mozart
3. janja 27
4. NMJ
5. UnderEja
6. saša80
7. Tia-na
8. janja
9. tajči84_
10. Goldy
11. nenna
12. AnaL
13. Lana 22
14. ona78
15. TANTRA
16. Ninika1
17. Blaboma
18. MIŠEK1
19. tastara ( še vedno ji ni nobena dgovorila!stran 3)
20. Špelček
21. ANDREJA
22. ily
23. casandra
24. martita
25. soni  user posted image  Pozdravljena v klubu!!! user posted image
26. nasapot

Način jemanja klomifena (koliko tabletk in od - do katerega dne ciklusa):

1/2 tabletke od 3.-7. dne

1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita

2 tabletke od 3.-7. dne

1. ona78
2. Tia-na 
3. soni (domnevam da eno tabletko, soni?)

2 tabletke od 5.-9. dne

1. NMJ
2. Goldy
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna

1 tabletka od 5.-10. dne

1. nasapot

1 tabletka od 6.-10. dne

1. ily

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 152
3.7.2006 10:21:52   
njoka
IZVIRNO SPOROČILO: nasapot

Članice kluba klomofenk:

1. njoka
2. mozart
3. janja 27
4. NMJ
5. UnderEja
6. saša80
7. Tia-na
8. janja
9. tajči84_
10. Goldy
11. nenna
12. AnaL
13. Lana 22
14. ona78
15. TANTRA
16. Ninika1
17. Blaboma
18. MIŠEK1
19. tastara ( še vedno ji ni nobena dgovorila!stran 3)
20. Špelček
21. ANDREJA
22. ily
23. casandra
24. martita
25. soni  user posted image  Pozdravljena v klubu!!! user posted image
26. nasapot

1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita

2 tabletke od 3.-7. dne

1. ona78
2. Tia-na 
3. soni (domnevam da eno tabletko, soni?)

2 tabletke od 5.-9. dne

1. NMJ
2. Goldy
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. NJOKA

1 tabletka od 5.-10. dne

1. nasapot

1 tabletka od 6.-10. dne

1. ily

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 153
3.7.2006 13:55:21   
VITA74
Ah punce jaz prestopam v drugi krog klomifena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp user posted image

srečna

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
3.7.2006 14:03:57   
pot
Blaboma, ne obupat! Počakaj na magični 3. cikel - poglej na 6. stran, pa boš vidla kdaj mora ratat.
Boš že vidla, kar počakaj, še 2 cikla. Se nikamor ne mudi. Bolje pozno kot nikoli.
Za koliko ciklov pa še imaš tabletk?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 155
3.7.2006 14:38:08   
VITA74
Nasapot hvala user posted image

imam tabletke za tri cikle, potem pa greva na dodatne preglede... spermiogram in UZ jajčnikov in naprej....
Upam da drži tvoja napoved v tretjem ciklu user posted image  bil bi že čas.

Danes sem "blue mode" a vem da bom zagledala svoje magične črtice user posted image

srečna

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 156
3.7.2006 17:14:46   
soni
Lep pozdrav!

Jemljem 1/2 tablete od 3-7 dne, že tretji ciklus.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 157
3.7.2006 22:29:42   
pot
Živjo, Klomifenke.

soni, ko se nabere še kakšna info, bom spet naredila seznam in te prestavila višje na 1/2 tabletke.

Mene pa zanima, če si tudi katera zdaj meri BT?
Jaz sem si jo za štos merila tudi zdaj, ko jemljem klomifen in imam tako čudne krivulje, kot bi imela 3 ovulacije. Res je, da so bili vidni 3 folikli, en velik na enem jajčniku in 2 manjša na drugem. A je možno, da sta tudi tadva imela svojo uvulacijo? Ker danes me je tako zvijalo, da sem si rekla, no zdaj pa pride M. Pa je še kar ni. user posted image  Sodeč po padcu zadnje krivulje, bo šele čez enih 10dni. Sodeč po prvi krivulji, pa bi mogla, zdaj, zdaj prit. Morda pa jutri.
Prav mi je, kaj sem pa tako firbčnauser posted image ! Samo rada bi pa določila kdaj bo M, ker ni nikoli točna. Sem mislila, da bo zaradi zgodnejše O prej. Bomo videli. Zdaj me čaka pa čakanje iz dneva v dan...dan...dan...
Pa pa punce

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 158
4.7.2006 7:45:18   
Goldy
Hello!

Jaz si BT nisem merila, čeprav mi je G rekla, da bi bilo fajn 8 a sem bila že na sredini ciklusa pa se mi je zdelo brezveze). Sem pa slabe volje - user posted image  še ni od nikoder, test je pa tudi negativen. Mislim, da bom poklicala svojo G. Ne vem, nimam nobene volje, bah. Jezi me, d še K ne morem jemat, ker se nič ne dogaja.

Upam, da ste druge kaj boljše volje. Vseeno, en lušten dan naprej!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 159
4.7.2006 8:43:30   
tajči84_
Goldy jaz sem na istem kot ti....moja zadnja user posted image  je bila 26.4. ...... Prej sem jo mela z zamudo ampak toliko pa še ne....Moj prejšnji ginekolog mi ni hotel predpisat Klomifen......od 13.5 sem pri drugemu, ki mi je že prvič predpisal Klomifen....žal pa zdaj menstruacije ni od nikjer.....včeraj sem bila na pregledu in je potrdil da nosečnosti NI.... dal mi je tablete za spožanje user posted image , ki jih začnem jemati 29.7 za 10 dni.....ko pa se user posted image  prikaže pa od 3 - 8  dne ( po 1 tabletko/ dan) začnem s Klomifenom.....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 160
4.7.2006 10:04:05   
Goldy
Joj, sem prej nekaj zašuštrala, neke osmice so mi letele. Se opravičujem napakam.

Tajči84, moja M zamuja zaenkrat šele en teden (bila je 29. 5.). Slabe volje sem pa zato, ker sem jo sedaj že ene pol leta imela na 29 dni, zdaj pa je očitno spet vse zmešalo.

Zunaj sije sonček, tako da upam, da bo tudi za nas posijal - pa čimprej!

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 161
4.7.2006 10:20:48   
pot
No, pa je le prišla user posted image . Na 16 dan od O, tako kot prejšnji mesec. Je točnauser posted image . Včeraj bi bila še prehitra. Se je morala šele danes oglasit. Čeprav spet nevem kaj je s temi krivuljami? A sta potem bile dve šibki O? Ah, saj je vseeno, samo, da lahko spet nadaljujemo s K.

Tajči84_, kako pa to, da moreš šele konec meseca sprožit M? A če je do takrat ni, potem jo moraš sprožit?
Držim pesti, da se tudi vama čimprej pokaže na čem sta: user posted image  ali user posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 162
4.7.2006 14:16:49   
tajči84_
nasapot... fora je v tem, da bi lahko takoj začela z jemanjem tablet za sprožanje user posted image  , ampak pol bi pa 3. dan user posted image  začela s klomifenom do 8. dne in ko bi bilo za naredit UZ mojega ginekologa ni ker gre za 14 dni na dopust....tko da sva se zmenila, da počakam za sprožanje user posted image .....

Lep dan še naprej.....ciao pupe.....

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 163
5.7.2006 21:32:35   
jasny
Pozdravljene!

Tudi jaz, od danes naprej, pridno "zlorabljam" klomifen in se vpisujem na seznam. In sicer 2 tabletki od 5. do 9. dne.

Me pa zanima par stvari:
1. Ali res ne smeva user posted image  med jemanjem klomifena?
2. Tiste, ki jemljete 2 tabletki na dan...kako? obe naeenkrat ali eno zjutraj, eno zvečer? Mora biti natančno 12 ur vmes?
3. Kako naj si zračunam kdaj približno naj (ne)bi  user posted image  prišla? 4 dni cilkusa+5 dni jemanja klomifena+5-10 dni (po jemanju nastopi ovulacija)+14-16 dni (po ovulaciji do M). To se pravi, da zgodnja M nastopi 29. dan ciklusa, pozna pa 36. dan? user posted image  
Ali prav razmišljam?

Hvala za odgovore in lep pozdrav.

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 164
6.7.2006 9:25:54   
Špelček
Jasny tud jst jemljem po dve tabletki od 5-9 dne. Jih vzamem obe NAENKRAT in to zjutraj....baje je bolj učinkovito...ne vem user posted image  
To, da se ne sme user posted image  med jemanjem klomifena pa nisem še slišala... user posted image  Vem pa da se priporoča vsaki 2 dan! 
Kdaj bo prišla user posted image  (če sploh user posted image ) se pa ne da izračunat.... Jst sem po prvem ciklusu dobila že 23 dan.... Sm tud jst mal zmedena, ker ne vem kdaj jo pričakovat. Danes je 18 dan... Sm pa mal žalostna...se mi zdi da tokrat nisem reagirala na klomifen...me namreč čisto nič ni špikal al pa kej bolelo kot 1. tako da sm malce obupala da bo sploh kej ratal.... user posted image   

Upam na kakšne vesele in spodbudne novice od vas user posted image . Da čimprej zagledate magični user posted image !!!!    

(odgovor članu jasny)
Neposredna povezava do sporočila: 165
6.7.2006 10:33:01   
Goldy
Hello!

Se javljam - user posted image  se najavlja, zaenkrat sicer s rjavo sluzjo in "šraufanjem". Je pa danes z že 39 dan kar je ni. Po eni strani sem je kar vesela, ker bom lahko vsaj začela jemat 2 cikel K. In med O bova ravno na dopustu!user posted image

Jasny - 1. meni je rekla G, da ne smeva user posted image  takrat, ko jem K,
           2. moja G mi je predpisala eno tableto zjutraj in eno zvečer, rekla je pa da ni nujno, da je razmak ravno 12 ur,
           3. moja M je zdaj spet malo zmešana - prej je bila na 29 dni zdaj pa jo šele čakam (se najavlja).

Špelček - ne bit razočarana zaradi ne špikanja, mene ta mesec ni nič špikalo, na K pa sem reagirala, ker je to potrdila moja G  z UZ.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 166
6.7.2006 11:43:23   
Crnitulipan
Še ena v klubu klomifenk...

Sem jemala po dve na dan od 5-9 dne, potem par mesecev pauza, zdaj pa imam za naslednji ciklus predpisano 1 tbl/dan, ker naj bi bile nizke doze bolj učinkovite...????

Upam, da bo do odobritve kozilija (IVF) enkrat v jeseni nizka doza prijela....
Kaj čmo, upanje je treba imeti do zadnjega!!!
Pozdravček
Čarna

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 167
6.7.2006 12:25:54   
pot
Naš klub se pridno veča. user posted image user posted image  Čestitke vsem novim članicam.
Zdaj je pa res že čas, da posodobim sezname.

Jasny, pri meni zaenkrat(!) funkcionira M na 16. dan po O. To vem zaradi bazalne temperature. Ker drugače pa niti ena M ne pride isto kot prejšnja. Imam razmik od 30-60dni, najdlje je bilo 90. Mislim, da se se vedno telo uravnava od KT. Ker šele zdaj, ko sem jemala K, pa čeprav šele 1. cikel, imam normalno M, prej je bila pa bolj šibka. Tako, da user posted image  za Klomifen. Upam, da se bo moje telo zdaj normaliziralo in, da bo kmalu user posted image user posted image .

Kar se tiče pa 2 tabletk, je moja G rekla, da če bom jemala 2 tbl, naj vzamem 1 zjutraj in 1 zvečer. Morda probaš prvi cikel tako, da ne bo prevelik šok za telo doza 2tbl na 1x. Pa potem naslednji cikel probaš 2 naenkrat. Kot želiš, odločitev je tvoja.
Za user posted image  med jemanjem K, pa tudi jaz nič nevem, da ne bi smela, saj O takrat tako ali tako še ni.

Goldy, samo ne se potem na dopust zgovarjat, da je ratalo!user posted image user posted image

Držim pesti, da bo letošnje poletje zeloooo plodno za vse nas, da lahko klub preimenujemo kar v klub klomifenskih nosečkuser posted image .

Članice kluba klomofenk:

1. njoka
2. mozart
3. janja 27
4. NMJ
5. UnderEja
6. saša80
7. Tia-na
8. janja
9. tajči84_
10. Goldy
11. nenna
12. AnaL
13. Lana 22
14. ona78
15. TANTRA
16. Ninika1
17. Blaboma
18. MIŠEK1
19. tastara
20. Špelček
21. ANDREJA
22. ily
23. casandra
24. martita
25. soni 
26. jasny
27. Crnitulipan
28. nasapot

1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22 user posted image
4. martita 
5. soni

2 tabletke od 3.-7. dne

1. ona78
2. Tia-na 

1 tabletka od 3.-8.dne

1. tajči84_

1 tabletka od 5.-9.dne

1. Crnitulipan

2 tabletke od 5.-9. dne

1. NMJ
2. Goldy
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna user posted image
10. njoka
11. jasny

1 tabletka od 5.-10. dne

1. nasapot

1 tabletka od 6.-10. dne

1. ily

< Sporočilo je popravil nasapot -- 6.7.2006 12:40:46 >

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 168
6.7.2006 12:53:51   
jasny
Ja. men je G rekla, da med jemanjem ne smeva. Ne vem pa zakaj ne. Saj potem po jemanju ostane v telesu podobna količina snovi kot med jemanjem, če je pač razlog, da bi tableti vplivali na plod.user posted image

Ah, pa saj še vedno ostanejo kondomi user posted image , čeprav ni isti filing.

Kdaj pa ste prvič opazile stranske učinke. Takoj na začetku jemanje, na sredi ali šele kasneje?

Najbolj se bojim hiperstimulacije in poslabšanja vida, ker imam že tako očala, pa ne bi imela rada še večje dioptrije.

Pri sebi sem opazila nekaj srbečih izpuščajčkov. Ali je to možno, že po tretji tableti?

Lp, jasny

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 169
6.7.2006 14:04:53   
Ninika1
Punce pozdravljene...da se še jaz malo javim user posted image

Vidim, da nas kar veliko zoblje klomifen. Jaz sem na Klomifenu že 1,5 let (s presledki) in sem probala že vse živo od pol tablete od 3. do 7. dne, do 2 tableti 2x na dan. No ta mesec sem naredila po svoje in sem jemala 2 naenkrat. Se ne bojim, da bi me "presenetila" nosečnost,.ker mislim da tak spet ne bo nič user posted image  
Je pa res, da imam klomifena že poln kufer, ker sem po njem kot tempirana bomba. Vzkipim za prazen nič, razjočem se skoraj vsak dan,.... Ne vem kako bo, moj mož je že čisto paf user posted image Klomifen bom papala še do septembra potem pa verjetno grem na inseminacijo. G pravi, da je z nama sicer vse vredu in da mu res ni jasno in se mu zdi škoda iti na umetno, ker bi naj slej ko prej ratalo. Sam res ne vem kdaj, ker že tak dolgo ne rata user posted image

Bomo že. Tudi šraufa me isto kot vsak mesec le joške me ta mesec še čisto nič ne bolijo (ponavadi sem norela od bolečine user posted image )

jasny seksat pa je le treba, takrat, ko vama  paše, tudi takrat, ko ješ tablete...in seveda v času O.

Uživajte punce, mislim na vas user posted image in si pišemo!
Ninika

Ninika

(odgovor članu jasny)
Neposredna povezava do sporočila: 170
6.7.2006 16:09:16   
VITA74
Ojla res nas je veliko user posted image user posted image user posted image

jaz sem jedla obe tabletki naekrat zvečer, noben ni rekel da naj jih zjutraj in zvečer user posted image  tako kot mi ni noben reku da me jemanjem klomifena ne smeva user posted image ...to mi ne gre skupaj user posted image  zakaj pa ne????? Resno??? saj takrat res nimaš ovulacije še in.... ??? Mogoče se pa raje na Pušenjaka obrnemo, da nam razjasni dvome user posted image

Jaz svoje še vedno nisem dobila, sem naredila test pa tudi ni nič pokazal???? Jaz sploh ne vem ali bom vedela kdaj mi zamuja, saj sploh ne vem na kolk časa naj bi bla....mah vse mi je zmešano in vse pomešano..... Zakaj mora biti tako komplicirano?? samo mojo štručko si želim??? Mah ja...

Lp user posted image

srečna

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 171
6.7.2006 16:43:03   
Goldy
Hvala, Nasapot! K pa dopust in svež gorski zrak (v hribe namreč greva na dopust), ni user posted image  da ne bi kombinacija uspela.
Vidim, da nam G čisto različno govorijo, no ali pa ne govorijo. Smotano je, da si potem čist zmešan, ker toliko različnih informacij.

Blaboma, prav imaš, zakaj mora biti tako zakomplicirano. Jaz bi tud rada samo svojo štručko imela.
Potem pa še pride prijateljica in pove, da jima je kar v drugem poizkusu ratal - pri tretjem otroku. Prejšnjih dveh pa itak niso načrtovali. In on ima M cikluse od 25 do 36 dni. Pravi, da v 15 letnih ni imela 10 x na 28 dni. Meni pa je moja G rekla, da ker nimam oz. tudi pred jamanjem KT nisem imela točno na 28, bodo problemi. Imela sem tak od 28 do 32 dni. Zdej pa izvem, da imajo tako eni že 3 otroke. Saj ne morem verjet!!

Saj bo sonček, vse polno sončkov tudi za nas. Pozdravček! user posted image

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 172
6.7.2006 19:50:49   
sonce78
Pozdravljene!

Sem nova in se včlanjam v vaš klub. Naj vas pohvalim, ker s svojimi izkušnjami in nasveti ste mi marsikaj pojasnile in veliko pomagale. Pomaga, če veš, da v bitki nisi sam!

Ta mesec sem prvič pila klomifen in sicer od 03. - 08. dne 1 tabletko zvečer (tako mi je G naročil). Zadnjo sem spila v nedeljo 02.07. in včeraj bila na UZ, da preveri, če sem reagirala. Sem reagirala (folikli rastejo)user posted image  in grem čez 5 dni ponovno na UZ.

Drugih stranskih učinkov razen bolečih oči zaenkrat nimam.
Meni je G rekel, da lahko user posted image  kolikor želim, vendar do O pač ne morem zanositi.

Veliko lepih trenutkov in predvsem user posted image  vam (nam) želim!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 173
6.7.2006 22:58:55   
saša80
 sama jem klomifen  od 2-9 dne

držim pesti da nam uspe čimprej zagledat user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 174
7.7.2006 10:47:06   
ily
Sem ravno pri volji, da kaj napišem.... Ja, pa saj vem, da sem obljubila user posted image  , ja!

Jaz sem danes vzela tretjo tableto od petih - še sobota in nedelja. To je moj prvi cikel s Klomifenom.
Občutki? Kaj pa vem.... Boli me cel trebuh in križ - saj na to me je že moja G opozorila, levi jajčnik bolj; sem pa tudi na desni strani kekšne dvakrat zaznala bolečino, kar morda pomeni, da se je pa morda ta pa vendarle prebudil user posted image  ! To se mi je zgodilo prvič po.... Ne vem, če sem sploh do zdaj kdaj občutila bolečine na desni strani. Tako, da user posted image  .... Morda pa bo kaj user posted image ?!..... Nočem pa nič preveč razmišljati o tem. Sem trenutno tudi v fazi menjave službe, pa dopusti bodo in sem polno obremenjena. In mi res paše, da ne razmišljam kar naprej o vsem tem.

Stranski učinki so pa, kaj pa vem (sem že pozabila, kateri so napisani na navodilih user posted image  !).... Malo me glava boli, pa zjutraj mi je slabo, kot v nosečnosti,  pa noge - to pa ful, prav bolijo.

Tako, da, drug teden pa v akcijo user posted image . Saj prej pa verjetno tudi ne bova user posted image  ! ˝V glavo˝ pa tisti rek: pričakuj najmanj, upaj na največ! Saj morda enkrat bo user posted image  user posted image  ... Za vse nas!
Uživajte na dopustu in naj pride nazaj čimveč user posted image  ! Pa en velik  user posted image  za vse vas!!

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?