|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
20.6.2006 18:18:14   
pot
Živjo, ily! user posted image
Nič bat, tukaj upamo skupaj, da se morda pa le kaj obnese, seznam, pa je samo seznam članic, ker me je firbec matral, koliko jih klub že šteje. Se pravi, ti si naša 23. članica. Nihče ni s seznamom kaj obvezan, to smo samo me RRevke, ki so že imele ali pa še imamo opravka s klomifenom. Kot si že sama najbrž brala, si povemo kako je pri nas telo odreagiralo na klomifen.

Če se kateri da, pa lahko še naredi popis, koliko tablet jemljemo na dan in koliko dni, da bo bolj pregledno in vse na kupu.
Potem, pa lahko enkrat naredimo še seznam koliko je dejansko upanja s klomifenom: kolikim je ratalo in po kolkem času jemanja. Da se postavimo na realna tla. Mogoče, bi bil ta seznam bolj uporaben. user posted image

Tako, da vabljene v klub res vse klomifenke, ki nas samo berete, da napišete ali vam je sploh uspelo, po kolikšnem času...

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 101
20.6.2006 18:25:55   
pot
Kar se tiče pa HSG in M. Kot sem že napisala, sem imela 3dni po preiskavi krvavitve, precej podobne M. Čeprav je G rekla, da še ni bilo možno, da je bila M. Ampak, potem to pomeni, da če krvavitev ni bila M, sem jo jaz čakala več kot 60 dni po HSG! BT pa je kazala, da sem dobila 2 šibki O. Za drugo O v tem ciklu po HSG, pa je G - na podlagi UZ in lepo zadebeljene sluznice rekla, da je bila kar močna.

???Nevem.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 102
20.6.2006 18:31:56   
pot
Evo, je Ishia dala podatke na Težave z zanositvijo pod temo Klomifen, da je 70% parov(?) zanosilo s pomočjo klomifena.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=920782

No, da vidimo v katere % pašemo.
Hitro na delouser posted image .

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 103
21.6.2006 7:34:01   
Goldy
Dobro jutro! Imam eno vprašanje? A je katero šikalo proti koncu ciklusa (danes je 25 dan). Mene prej ni nič (sem včeraj napisala), danes zjutraj je pa groza in malo imam napihnjen trebušček.

Lep dan!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 104
21.6.2006 10:57:20   
Špelček
Mene je od 13 dne dalje špikal v jajčnikih, noro so me bolele bradavičke in napihnjena sem bila kot balon.... samo potem sem že 23 dan dobila user posted image . Trenutno teh simtomov ni več, me pa zateguje v mečih desne noge! A je to lahko posledica klomifena? Pa opažam, da se mi vid megli...
Goldy držim pesti da pri tebi špikanje pomeni kaj drugega user posted image ... Sporočaj!!

Jaz čez 2 dni spet začnem lepo papcat po 2 tabletki na dan.... Imam pa eno vprašanje! Kako veš, da je telo odreagiralo na klomifen in da imaš O? Ginekolog mi je namreč rekel samo, da če po 3 mesecih ne bo nič, naj se oglasim.....mi ni nič rekel, da bi prišla na UZ! Ali ga naj pokličem in prosim, da me pogleda, če imam sploh ovulacije?

Srečno! 

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 105
21.6.2006 15:00:27   
Ninika1
Hellou,
tako..sem tudi jaz zopet dočakala 5. dan in tako sem danes že 2.dan na Klomifenu. zopet isto...vsaki dan ...vsaki mesec..... in 28. dan bo spet user posted image  pa spet user posted image user posted image user posted image  torej že 1000-ič grem od začetka!

Lep sončen dan in uživajte  poletjeuser posted image
Lp, Ninika

Ninika

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 106
21.6.2006 15:20:35   
Špelček
Ninika ne bit tako pesimistična... Tud jst mam dostkrat takšne trenutke... user posted image   Ampak boš vidla, vsem bo enkrat uspelo!! Samo NIKOLI ne smemo obupati!! Pravijo, da pomaga, če ne razmišljaš preveč o tem.... samo to je tako težko.... ampak, sedaj je tu poletje in počitnice....

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 107
21.6.2006 18:47:08   
Ninika1
user posted image Ja Špelčekprav imašuser posted image  vendar jaz sem že tolikokrat odklopla...pa kljub temu ni bilo nič user posted image  enkrat pa menda bo zame tudi posijalo sonce in bom najsrečnejša na svetu ...kdove kdaj bo...če bo ?....

Ninika

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 108
21.6.2006 19:38:25   
saša80
ninika in špelček, vse smo na istem.. razmišljamo in razmišljamo kdaj bo prišel tisti srečni trenutek tudi za nas..upam, da prav kmalu... včasih sem čisto obupana, ampak potem spet ptidejo dnevi ko si rečem, da enkrat bo že... ampak je full težko bit skoz pozitivno naravnan..

vsem želim čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 109
24.6.2006 21:03:40   
pot
Nevem, kako naj se lotim seznama kolikim je uspelo s pomočjo klomifena, ker jih je nekaj imelo tudi SS? Ali napišemo seznam zanositev, ne glede na ti kako se je potem razvilo? Saj v končni fazi je pomembno, da si zanosil, ali ne?
A sploh potrebujemo tak seznam?

Mejte se in lepo praznujte 15. obletnico osamosvojitve.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 110
24.6.2006 21:09:12   
casandra
Zdravo punce
Se vam smem pridružit??? Dva dni nazaj sem končala s prvim c klomifena

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 111
25.6.2006 6:12:45   
VITA74
Nasapot kaj pa če napišeš dva seznama, en ki je samo uspešen ne glede nato kako se je izteklo, saj tako kot praviš bi rade vedele kolikim je uspelo s klomifenom in seveda potem se en seznam vseh ki se jim je srečno izteklo?  user posted image  A je preveč dela?
Meni bi malo statistike ugajalo, še posebej če bi bila spodbudna, saj veš ko potrebujemo malo veselih in spodbudnih novic, ki nas ženejo naprej. user posted image

Ko sem prej omenila, da nisem čutila špikanja po klomifenu, takoj zatem dan ali dva je bilo prisotno špikanje in bolečine v jajčnikih (obeh), no ni bilo nič hujšega in smo preživeli. Zanima pa me, ali imaš takrat ko špika ovulacijo ali je takrat že mimo?

Punce hvala za pomoč in lepo sončno nedeljo vsem user posted image

srečna

(odgovor članu casandra)
Neposredna povezava do sporočila: 112
25.6.2006 6:14:43   
VITA74
Ups Casandra pozdravljena user posted image user posted image

dobrodošla med nami in želim ti čimhitrejši uspeh user posted image  ali user posted image , ali lahko napišeš kaj več o vama...? Od kod sta, koliko  časa, ali že imata kakšno pikico..ipd. samo toliko da se malo spoznamo user posted image

Lp user posted image

srečna

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 113
25.6.2006 13:20:33   
casandra
Ha midva sva iz MB.  Ne nažalost še nimava nobene user posted image . Ja je pa že skoraj 2 leti da "delava" na tem. Sedaj ko sem se spravila k gin sem pa šla na hormonske preiskave (naj bi bilo vse ok) potem pa dobila klomifen (2 tab od 5 - 9 ). Sam mi je mal čudno mi je rekla da jih lahka jem sam 3 m. Ko pa tukaj berm pa imajo nekatere že dost več kot tri cikle za sabo. No mogoče pa že v prvo rata. Vsem ki si to želite želim čimprejšnje user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil casandra -- 25.6.2006 13:21:18 >

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 114
25.6.2006 20:00:29   
pot
Živjo, casandra, ti si naša 24. članica! user posted image
Zdaj moram v drugo napisat, kar sem 1x že, tako da nakratko:
Blaboma ovulacija je takrat, ko te boli, špika, tudi mene je kar v obeh jajčnikih bolelo, ko user posted image . Jaz prej nisem nikoli čutila ovulacijo, tako, da je to najbrž to, sploh, ker mi je G. rekla, da naj bi takrat prišla O.

Seznam bom naredila 1x drugi teden, morda celo dva, kakršne bodo vaše želje, ker imam še prej obveznosti do faksauser posted image . Torej v sredo, če me katera prej ne prehiti, se bom lotila seznama-ov.

uživajte do takratuser posted image .

(odgovor članu casandra)
Neposredna povezava do sporočila: 115
25.6.2006 20:26:57   
Lana 22
Vse vas lepo pozdravljam, upam da je kateri že uspelo zagledati user posted image user posted image ! Jaz pa sem čisto ampak res čisto zmedena. Ker user posted image še ni prišla, sem si rekla bom pa test kr tko naredila! Grem v lekarno kupim test ga naredim in po treh minutah zagledam rahlo črico! Z mojim oba gledava ... veselje!!!!!user posted image user posted image   Ampak ne bi bila jest če ne bi takoj letela v lekarno še po en test! naredim še drugi test (drugi proizvajalec) TA PA NEGATIVEN!  Oba testa sem delala prvič, ker sem jih kupila na hrvaškem (sva bila z dragijem lih na morju). Sem pa 100% naredila oba pravilno, no ni čudno saj sem v treh letih postala že strokovnjak za opravljanje testov user posted image user posted image !Zdej pa res ne vem pri čem sem! Prsa me bolijo, vsake toliko časa me spodaj pošteno špikne....aja pa še vročino mam že ene par dni... kaj pa vem al je pa vse vglaviuser posted image ? Tko da grem jutri še na adrialab na krvni test, držte pestke. (v album sm dala še slikco testa k nej bi bil pozitiven). Lepo se mejte.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 116
25.6.2006 21:10:51   
Anonimen
1/2 tabletke od 3.-7. dne

1. mozart
2. nenna

2 tabletke od 3.-7. dne

1. ona78

2 tabletke od 5.-9. dne

1. NMJ
2. Goldy
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček
6. casandra

1 tabletka od 5.-10. dne

1. nasapot

1 tabletka od 6.-10. dne

1. ily

Jaz sem si dovolila narediti seznam user posted image . Vpisala sem tiste, pri katerih sem zasledila koliko tablet in koliko dni pijejo klomifen. Ostale, ki želite biti na seznamu, pa napišite potrebne podatke.

nasapot, če ti je seznam všeč, ga urejaj naprej, če ne, pa naredi po svoje. user posted image

Lp in veliko uspeha

(odgovor članu tajči84_)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
25.6.2006 21:26:46   
Tia-na
Dodajam še sebe ...

1/2 tabletke od 3.-7. dne

1. mozart
2. nenna

2 tabletke od 3.-7. dne

1. ona78
2. Tia-na

2 tabletke od 5.-9. dne

1. NMJ
2. Goldy
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček
6. casandra

1 tabletka od 5.-10. dne

1. nasapot

1 tabletka od 6.-10. dne

1. ily

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
26.6.2006 8:23:03   
TANTRA
Tudi jaz jemljem 1 tabletko od 5-9 dne.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 119
26.6.2006 13:02:29   
Tia-na
Vidim, da je šel moj G na vse ali nič. Samo jst pa ona78 imava tako agresivno terapijo, da že od tretjega dne jemljeva klomifen. No, jst sm ta ciklus sicer namerno izpustila in naj bi ga spet začela jemati šele začetek julija.  user posted image

No, midva itak zdej odhajava na dopust in nazaj se vrnemo trije. user posted image

user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 120
26.6.2006 15:27:07   
Lana 22
Joj punce jest sm tok vesela, krvni izvidi so mi danes pokazali za sem noseča!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image (po treh letih čakanja na user posted image   )
Za seznam: klomifen sem jedla od 3.-7.dne po pol tabletke.
Uspelo nama je v prvem ciklu s klomifenomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 121
26.6.2006 17:11:42   
casandra
Iskrene čestitke in pa lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 122
26.6.2006 20:13:02   
VITA74
ČESTITAM LANA 22 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečno nosečnost ti želim user posted image

srečna

(odgovor članu casandra)
Neposredna povezava do sporočila: 123
26.6.2006 21:01:42   
pot
Anonimna, super si! user posted image  Full ti hvala. user posted image Naslednjič pa se lahko pohvališ kdo si. Meni je zeloo všeč seznam. Hvala.

Lana 22, čestitke!!! Ti si naša 1. nosečka, od ustanovitve kluba!user posted image  Mislim, da si nam vsem dala upanje.
Čestitke, pa lepo nosečnost in oglasi se kaj kako poteka nosečnost. Don´t be a stanger!

Zdaj pa spet šibam med knjige.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 124
26.6.2006 21:03:23   
pot
Tia-na, uživaj na dopustu! Pa glej da pridete trije nazaj!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?