kanarka
|
Tudi jaz po dolgem času doživljam podobno. Včeraj sem hotela kupiti BC mini, pa ga na mojo srečo niso imeli. Danes grem sicer naprej v akcijo, vendar se počutim totalno neumno in nemočno, ker ne morem počakati še par dni. Pri meni je danes 28 dan in spremlja me spet eden tistih občutkov, da mogoče je pa tokrat uspelo in se je upirati testom toliko težje. Zanima me pa, ker imam M pri K na 33-35 dni ali pride do izločanja hormonov v tem primeru že prej (npr. na 28 dan - 14 dni po O)? Vsepovsod piše, da je treba počakati na izostanek...ja kaj pa če je tako neredna, na kateri izostanek pa čakaš potem. Sej vem, da bi bilo najlažje pač malo čakati, ampak vem da me samo ve lahko razumete, kako težko je to. Moje misli se 24 ur sučejo samo okoli tega. Kot da bi bila začarana, nikakor se ne morem skulirati in odmisliti. Želja je prevelika, čakanje predolgo in biološka ura tiktaka. Res sem vesela, da se lahko tukaj malo razpišem. Žal mi je, vas nisem že pred leti odkrila, ko sem se sama borila s spoznanjem, da pač ne gre. Ampak kot že mnoge pišejo...mogoče pa bo Božiček to leto bolj radodaren. Smo pa lahko srečne, da imamo vsak nekoga ob sebi, ki si to enako močno želi kot me in nas ima rad. Brez njih ne bi mogle biti niti na forumu , saj bi bistven del manjkal. Bodite v cvetju.
|