curkica
|
Pot; Ja, ko sem začela s klomifenom, sem hodila na UZ vsaki 2-3 dan, da so videli, kako reagiram nanj. Takrat sem tudi prvič zares "čutila" svojo ovulacijo, namreč ful so me boleli jajčniki v času O, na UZ pa je tudi pokazalo, da je folikel počil. Seveda so potem doktorji in seveda tudi jaz, mislili, da se bo že prvič kaj prijelo in bom na hitro . Ampak tisti mesec žal ni bilo nič, sem po 37 dneh dobila . Potem je pa spet ni in ni bilo od nikoder, pa sem si jo spet sprožila z dabrostonom in sem nato jemala še drugi cikel klomifena, in seveda spet slepo upala, da mogoče pa tokrat kaj bo. V tem ciklu nisem hodila na UZ, so naju oba s partnerjem naročili novembra (on spermiogram, jaz ?), če se do takrat nič ne prime. Tako, da naju sedaj čaka še ta preizkušnja. Danes je pa spet že 34 dan, ko tečke še ni na spregled. Po malem imam še vedno upanje, da se je mogoče le kaj prijelo, čeprav test ni nič pokazal, saj sem brala, da se tudi to lahko zgodi kljub nosečnosti, če je premalo nosečnostnega hormona. Ne vem več, u glavnem počakala bom menzo, da pride, pol bomo pa vidli. pa vseeno upam, da je ne bo.........
|