|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
5.10.2006 7:25:54   
Anonimen
Ulla razlaga tvojga G je res za lase privlečena. 4 tablete K je konjska doza, in bi bilo lepo videt kako reagirajo tvoji jajčniki. Glede na to da pišeš o groznih bolečinah, lahko gre za hiperstimulacijo. Tvoji jajčniki so lahko polni foliklov, zato so se povečali in to povzroča bolečino. Spominja me na postopke IVF, kjer pridelamo še več foliklov in nas stalno neki špika tam doli. Moraš pa velik vode popit in čekirat če tudi toliko izločiš.  Jaz te nočem strašit, ker niti slučajno ne vem kaj se ti dogaja, to kar sem pa opisala, me res spominja na kaj takega (ni nujno), in to bi lahko tvoja G ugotovila z UZ. 4 tablete so velik, če dejansko reagiraš, če ne reagiraš pa je brezveze še naprej jemat tolk tablet. Brezplačen UZ pa ne vem če kje imajo, imaš pa pravico zahtevat pri tvoji G da ti naredi, celo če so take konjske doze. K ni tolk nedolžen in bi G lahko to vedela. Vsepovsod piše, da se 2 tableti priporočata, kar je več, pa mora bit pod strogim nadzorom G. Vso srečo

(odgovor članu Ulaa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
5.10.2006 8:39:00   
kanarka
Mišek, absolutno se strinjam s tabo. Ulaa, jaz bi tudi takoj šla k G in zahtevala UZ. Mene so že pri 2 tabletah vsak tretji dan spremljali na UZ, da so videli kaj se dogaja. Pri taki močni dozi kot jo maš ti, pa sploh. In dober občutek je, ko ti zdravnik reče, kako lepo se vse odvija in potem oddideš v veliko večjem zaupanju v uspeh.
Nemrak, mogoče pa še bo, če pa ne...pol pa drug mesec. Jaz z mojim user posted image  odhajam v novembru (ravno v tretjem ciklusu, če prej ne bo nič) na 14 dnevni dopust v tople kraje. Mogoče zato malo lažje prenašam nove cikluse. Hmm, bo pa pol razočaranje tolk večjeuser posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 902
5.10.2006 9:17:18   
Ulaa*
Saj sem G omenila ze pri dozi 2 tableti kako je s tem. Vendar ker sem uspela 2x zanosit - sicer so sledili ss, smatra, da K deluje. Saj zdaj bolecine niso neznosne, in jih po O kak teden sploh ni bilo. Sedaj pa kr nekej user posted image . Sej mogoce je pa to fino ker se koncno nekaj dogaja user posted image . Dozo mi je pa G povecal, ko z 2 tebletami na dan nisem ponovno zanosila v dveh ciklusih. Ce mi sedaj v treh ciklusih ne rata potem me poslje naprej. Kle mi pa itak ni nic jasno kaj me caka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 903
5.10.2006 11:43:49   
Smrekica
Pa se še jaz oglašam po dolgem času. Jaz v tem ciklusu kot sem povedala na K nisem reagirala. Samo veste kaj je najbolj grozno, da vseeno upam da M ne bo. Skregano z logiko, samo kaj čem.
Za Ulaa pa samo toliko o K. Kljub nereagiranju na K (dve tablete) je G rekel da doze ne bo povečeval. Vzrok: baje se velikokrat zgodi da na dve teblete ni reakcije pri 3 ali v tvojem primeru več pa pride do hiperstimulacije, kar pa naj spet ne bi bilo dobro.
Saj človek sploh ne ve več, kaj je v redu, komu verjeti ipd.

(odgovor članu Ulaa*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
5.10.2006 12:05:20   
tejči77
Hvala bogu za vaš klub!
Imam namreč eno vprašanje za vas, ki imate veliko izkušenj.
Moja zgodba je namreč sledeča:
Včeraj sem bila na pregledu pri moji gin.  Ker sem nehala s KT bi morala dobiti men. že 10.09.(prvo svojo), pa mi še vedno zamuja in tudi gin mi je včeraj rekla, da ni videti, da bi kmalu prišla. Ker sem ji povedala zakaj sem nehala s KT (user posted image seveda), mi je napisala recept za Klomifen (mislim da 500mg) za pet dni, dvakrat na dan.
Zanima pa me, glede na to, da še nikoli nisem poskušala zanosit in bova šele pričela, zakaj za vraga mi je dala klomifen. Ali je moje prepričanje zmotno, da ti dajo klomifen, če imaš težavo zanositi? In kakšne izkušnje imate ve s tem? Malo me je strah, ker sem prebrala v navodili kar nekaj stranskih učinkov. Sploh ne vem, kaj naj mislim. Prosim za vaše izkušnje in mnenje.
Ali je katera imela kakšne stranske učinke?
Zanimivo je, da mi je v lekarni apotekar priporočil, da če ne morem zanosit naj pijem raje žajbljev čaj po požirkih. Halo? Saj še nisem pričela. Čisto sem zmedena. Mislim, da bi morala dobiti tabletke za sprožitev men, ne pa klomifen.
Prosim za nasvete še enkrat in se zahvaljujem vsem, ki boste kaj napisale, ker me resnićno skrbi.
lp in vsem želim da čimprej zanosite.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 905
5.10.2006 12:48:41   
andreja2000
Tejči77,ma tole je res vse skupaj malo čudno.Po moji logiki bi morala prej  dobiti kake tablete za srožitevuser posted image ,konec koncev je znano,da se cikel po T ,lahko nekaj časa ureja.Ja,kdaj bi pa naj začela jemat klomifen,saj še čakaš nauser posted image .
Ja,jz sem imela ta mesec prvič K.Vročinski vali,zaspanost,kar močne bolčine v jajčnikih.Sedaj sem v pričakovanjuuser posted image ,  ali user posted image in so se ti stransk učinki umirili.
No,toliko iz moje strani,bodo še verjetno druge kaj dodale.Ja,klomifen pa bi naj sprožil O.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 906
5.10.2006 12:58:11   
lana38
Andreja2000!
Kdaj si pa imela tes transke učinke, ko si jemala Klomifen ali takrat, ko si že pojedla tistih 5 tablet za ta ciklus in čakala na O?
Malo sem radovedna.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 907
5.10.2006 13:24:31   
andreja2000
Lana38
Pri meni so se začeli stranski učinki kar hitro že ob vsamem jemanju so se pojavili vročinski vali,bila sem zelo zaspana,nekje tretji ali čtrti dan pa sem že začela rahlo čutiti bolečine v jajčnikih.Ta bolečina se je vsak dan stopnjevala in se po O začela umirjati.Med samo O pa je mene res zelo bolelo,še posebno ko sva user posted image Sedaj pa teh učinkov pri meni ni več prisotnih.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 908
5.10.2006 18:25:10   
kanarka
Smrekica, ali si hodila na UZ, da veš, da ti pri drugih ciklusih K ni pomagal? Jaz sem bila na UZ-ju samo prvi ciklus in zdaj mi baje ni treba hodit, ker sem dobro reagirala. Ali to pomeni, da prva dobra reakcija ni nujno vedno dobra reakcija? Mogoče smešno vprašanje, vendar me zanima.
Tejči77, mogoče si tvoji G  tako prepričljivo izrazila željo po user posted image , da je dala kar šalo na stran in tablete za stimulacijo. Po mojem je odvisno od zdravnika, kako oceni pacientko. Mogoče je to G, ki se zelo hitro posluži zdravil. Če si še mlada, bi na tvoje mestu res malo počakala, če pa nisi več rosno mlada, potem pa je odvisno od tega koliko časa si pripravljena čakati. Nič pa ne bo narobe, če malo počakaš. Sicer pa K tako na veliko papcamo in je z nami še vedno vse ok, da tut ni nobene panike.
Andreja, jaz pa začuda nisem imela nobenih stranskih učinkov. Nič me ni bolelo, nobenih vročinskih valov, nobene napihnjenosti, skratka bp. Me zanima kako bo ta mesec. Res že komaj čakam, da zaključim to M.

Neposredna povezava do sporočila: 909
5.10.2006 18:35:24   
andreja2000
Kanarka
Ja zanjimivo,kako različo se odzivmo na klomifen.Se mi pa zdi ja,da sem že zasledila,da nekaterim ni bilo nič.Ja super,ne.
Pa saj potrpim vse, samo da dobim svojouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 910
5.10.2006 19:10:04   
Anonimen
Tejči77, po prenehanju jemanja KT je normalno, da ti M zamuja, ampak naj bi se vse uredilo v 6 mesecih. Pomoje izostanek 1 meseca sploh ni tolk kritičen, še posebno če gre za prvo M po prehenanju. Zanosiš pa itak lahko še preden dobiš prvo M (ob prvi O, ki je predpogoj za M) user posted image

Jaz sem imela izostanek M 3 mesece (ne po KT, ampak čist iz lepega) in seveda tudi odsotnost O, zato mi je G predpisala tablete za sprožitev (primolut nor) in šele nato klomifen.

lp in veliko sreče

anonimka ****

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
5.10.2006 21:10:55   
Smrekica
Kanarka,
v lanskem letu  sem jedla 3 cikle K brez preverjanja na UZ, tokrat sem jedla v avgustu prvo dozo - brez preverjanja na UZ (čeprav sem imela občutek, da sem reagirala - špikanje v jajčnikih, malo sluzi in bolečine pri sexu), septembra sem pojedla drugo dozo, bila na UZ nisem reagirala (folikel je bil pri vseh treh preverjanjih velik cca 13 mm). Sedaj spet čakam M, da grem na pregled hormonov.
Pri meni so se odločili za neagresivno terapijo zaradi tega, ker sem prvič zanosila brez problemov, takoj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 912
6.10.2006 21:42:45   
pot
Ja, danes ste se pa res razgovorile. user posted image user posted image user posted image
Pri meni nič novega in hkrati veliko user posted image . Novi dokumetni zahtevajo nova tekanja okrog zaradi spremembe naslova. Zato sem bila bolj malo prisotna.
Mam pa prav luštne glavobole in vrtoglavice. Spet user posted image !
Ja javite kaj se dogaja v današnjem ali jutrišnjem dnevu pri vas.

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 913
6.10.2006 22:04:26   
andreja2000
No,pa se javljam.V bistvu pri meni ni nič kaj novega,le da se mi je v trgovini zmotilo,oziroma obšel me je občutek slabosti,kot da bi hotela skupi padit.Ja,pa nisem,ne,le počutila sem se tako čudno.Mi se je pa že to včasih zgodilo preduser posted image .K sreči pa vse skupaj ni dolgo trajalo.Drugih sprememb v  čakanju ali nečakanjuuser posted image  .pa ni bilo.Aja,čist rahlo me je po kosilu bolel križ,sedaj pa ne več.Tako,mislim,da sem kar natančno opisala moje počutje.

Želim vam lep vikend.Jaz pa grem jutri v trgatev in na piknik,
tako da bo kar lušno.
Lahko noč!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 914
6.10.2006 23:52:23   
pot
Samo na hitro sporočim, da sta saša80 in fras, do nadaljnega na pavzi od RR in od delanja na user posted image . Tako, da sta se Blabomi pridružili še onidve.
Punce, jaz vas podpiram. user posted image user posted image user posted image Porihtajte najprej svoje zdravje, da bo psiha in telo pripravljeno na naraščaj.
Če veliko puncam rata, kadar ne načrtujejo, nam, ki se pa trudimo (no malo bolj pogosto uživamo user posted image ) pa ne... Poskusiti ni greh. Možgančke dajte malo na pašo, enkrat bo že ratalo.

Po pavzi pa v nove boje!!! Pa brez obremenitev, enkrat bo že ratalo. Naj se ne ˝mudi˝ zdaj. Dalajlama bi najbrž rekel nekaj v stilu; da so želje samo v breme.

Pa lp vsem in držim pesti, da se vse izteče kot si želite.

Če se ne mudi, pa odgovorim na vprašanja - če še niste dobile odgovorov, v naslednjih dneh, ko bom utegnila. Zdaj morem pa spat. user posted image
Lahko noč, Princeske moje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 915
7.10.2006 9:46:05   
tejči77

Hvala vsem za odgovore. Sem se odločila, da pojem klomifen teh 5 dni, kot mi je predpisala ginekologinja. Kej hudga se mi tko ne more zgodit, če vas toliko jemlje te tablete in nimate nekih hudih stranskih učinkov. Če pa pride ovulacija pa toliko boljeuser posted image . Bova z mojim lubijem čez kakšen teden malo bolj aktivna kot sicer, potem pa še počakamo 14 dni s testom...
Kako pa ve spremljate ali je prišla ovulacija in ali ne? Pa še to me zanima, če pri klomifenu ovulacija vedno pride ali ne? Jaz namreč nikoli nimam nobenih znakov, kot jih ve opisujete (špikanje, prsi,...) in v resnici tega nisem nikoli spremljala, ker ni bilo potrebe.
Res sem nevedna, ampak bolje izvedeti pozno kot nikoli.
Upam da vsem kmalu pokaže test user posted image user posted image .
Hvala in lp

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 916
7.10.2006 10:26:04   
tajči84_
Tejči77 jaz tudi pred jemanjem klomifena nisem nikoli čutila kakršnih koli špikanj, slabosti,...po jemanju pa zmeraj ko pride do O čutim špikanje in rahlo me boli v jajčnikih. Prva ovul. po klomifenu je bila najbolj boleča...sem komaj hodila...zdaj ko je bila druga pa sem malo čutila špikanja...bolelo pa ni nič....

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 917
7.10.2006 10:37:31   
kanarka
Tejči, stranski učinki so res čisto odvisni od vsake posameznice. Jaz jih res nisem imela nič. Tudi ovulacije niti ne čutim preveč. Včasih me malo prijetno špika, vendar nič posebnega in lahko bi to pripisala tudi psihi. Najbolje je, da se sprostita in preprosto uživata. In pri Klomifenu ni nujno, da vedno ovulacija je. To lahko žal vidiš samo na UZ. Zato se ne obremenjuj in pozabi na vse. Pa upam, da vama čimprej uspe.
Pot, Dalajlama ima zelo prav. Želje nas nekako zasužnijo. Če se uresničijo, kaj kmalu pozabimo na moč energije, ki jo je želja pred tem imela, če pa se ne uresničijo, pa nas z vso močjo tudi rušijo. Moje spoznanje je, da je umetnost življenja srečno živeti danes. Da ne zaidem...upam, da boš vse krasno uredila in to brez M. Enako velja za Andrejo.
Jaz pa jutri začnem z novo rundo. Tokrat upam, da ne bo zmagala M ampak jaz. Čeprav mi je ena bioenergetičarka rekla, da ta mesec ne bo O. Drugi bi pa znalo kaj biti. Ampaj jaz se ne dam in mojemu napovedujem resno telovadbo. Mogoče še pa kakšen posteljni Pilates iznajdemo.
Imejte lep vikend in čimbolj uživajte.  

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 918
7.10.2006 20:39:00   
Ulaa*
Ojla punce. Tudi pri meni ni nic novega.  user posted image se se ni pojavila, ceprev imam obcutek da se bo. Cudno spikanje in malo bolecine bi jo znalo nakazovat. Sicer je pa jutri tocno 30 dni od zadje user posted image . Ce nebo sedaj user posted image user posted image se pa cez kak teden pozenem v nove boje user posted image . Sem se pa odlocila, da si kupim O teste, da bom vsaj videla ali K ucinkuje ali ne. Ima katera izkusnje s temi ki se jih da kupiti v DM?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
7.10.2006 22:55:42   
pot
Tokrat spet na hitro.
Moja rdečka je danes priplesala na ples. user posted image Tokrat v manjšem sijaju, ker se je pred parimi urami, šele pojavila, vendar vsaj 31 dneva roka poteka ni prekoračila. user posted image Kljub trenutnemu šibkemu videzu, pa že napoveduje ofenzivouser posted image za jutrišnje protibolečinske tablete, ki jih bom goltala kot bonbončke. user posted image user posted image user posted image Tako, napisala sem vam pester potek dogodkov pri nas doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si bom mogla enkrat vzet več časa, da malo preberem vaše komentarje do konca, posodobim sezname in še kaj povem.
Pa, pa, do takrat. user posted image

(odgovor članu Ulaa*)
Neposredna povezava do sporočila: 920
8.10.2006 18:54:10   
tejčika9
Čav ulla in ostale. Jaz sicer ne pašem med vas ker nimam klomifena berem vas pa vseeno. Testi iz dm-a so ok no vsaj meni pokažejo pozitivno takrat ko imam ovulacijo, pa še fajn je k jih je 5 not

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 921
8.10.2006 23:53:59   
pot
Ulaa*, ene punce so rekle, da nima smisla, delat O testov, ker naj bi lagal zaradi K. Jaz se ne spoznam na O teste.
tejči77, dobrodošla v klubu! user posted image user posted image user posted image
Malo se mi zdi čudno, da ti je G kar tako, predpisala K, kar sredi ciklusa, brez posebnih preiskav, komaj po KT, ko je normalno, da telo še išče tisti naravni ritem. Si še dovolj mlada. Ampak, če se je ona tako odločila, prav. upoštevaj. Kakšna pa so sploh njena navodila kdaj začet s K? Če si imela M dva meseca nazaj... Kdaj potem začneš?

anonimka ****, tudi tebi čestitke! user posted image user posted image user posted image
Držimo pesti za obe, da vama čimprej rata, da zapolnita našo tabelo z nosečkami.

andreja2000, upam, da so ti znaki velikega pomena...user posted image user posted image

Držim pesti za vse vas in upam, na čimprejšnjo dobro novičko od vsake izmed vas. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulaa*)
Neposredna povezava do sporočila: 922
9.10.2006 0:10:19   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosila )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image user posted image
3. ily user posted image   
4. nemrak

2. cikel:
1. janja user posted image
2. čaki user posted image  
3. Mokka user posted image  
4. prinjej user posted image   (javi se, ko boš s pregleda) da vidimo ali si user posted image ali user posted image user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image
7. čaki user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka
2. mozart   (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80  (na manjši pavzi)
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_
9. Goldy (čaka na laparo, držimo pesti)
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1  (K ni bil uspešen, sedaj inseminacija (Držimo pesti za uspeh) in potem um. oploditev)
14. andreja2000
15. MIŠEK13
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček  (ni reagirala na K)
18. ANDREJA *
19. pot
20. casandra
21. martita
22. soni  (navijamo zate. Ne izgubit volje, smo me s tabo.)
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78 (opravila HSG, čaka +)
26. Smrekica  (zaenkrat ni reagirala na K)
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica
32. pupica25
33. konina  (upamo na +, si že naredila test?)
34. Anonimna 2 (a že vemo katera je?)
35. barby113
36. naja2
37. blanč
38. fras (na manjši pavzi)
39. Ulaa* (pojdi na kak samoplačniški pregled pred predvideno O, da se prepričaš če sploh deluje K, da ga ne ješ zastonj)
40. mojca9000
41. tejka**
42. nemrak
43. kanarka
44. tejči77 user posted image user posted image user posted image
45. anonimka **** user posted image user posted image user posted image

Naša Blaboma, saša80 in fras so malo na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image Vas pogrešamo.
Prvi seznam čaka na vse vas in vas vabi!!!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pot -- 9.10.2006 0:13:31 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 923
9.10.2006 12:07:51   
pot
Zanima me resno. A so še kateri ob K začeli izpadati lasje? Ampak res veliko.
Lani sem imela po KT v tem obdobju od avgusta naprej iste probleme z izpadanjem las. Dr. me je prepričala, da je to zaradi obnove lasišča, ki se zgodi vsakih 6let. Ampak, letos menda ni spet obnavljanje lasišča. Najbrž je to zaradi vseh hormonov. Lani po prenehanju KT, letos z jemanjem K? Res jih ogromno izpade. Me je že kar malo strah. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 924
9.10.2006 12:32:25   
njoka
Ciao, punce!

Evo mene po dopustu spet nazaj. Svojo tazadnjo sem zvesto namakala v termah Dobrna in sem se lepo spočila. user posted image

Drugače, se je po tabletkah Primolut - Nor v soboto končno prikazala user posted image  in danes lije kot dež. Pridno pazim kaj jem in danes imam že - 2,5 kg in seveda se bašem še z Aglurabom user posted image , ker doza pa mora bit user posted image . Ponovni pregled pri g. imam 30/11-2006 in do takrat moram pridno hujšat in potem bomo videli kako in kaj. Morda sem med tistimi user posted image , katerim se uredi ovulacija po naravni poti z zniževanjem telesne teže in aglurabom. Moj ginekolog upa na to in jaz toliko bolj :)

S( MEJTE) SE

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?