PENCA
|
Ojla, punce Ne bit žalostne, če je prišla . Bo pa drug krog več sreče. Vse bomo na vrsto prišle! Janney, še dobro, da te je dr. Reš prijel v roke , zdej pa ni več ovir, samo akcija. Čačka, hvala za vzpodbudne besede. Upam, da res ni ovira zamašen jajcevod . Stunfek, tudi tebi hvala za nasvete. Te dni enkrat bo počil, je rekel G, da mora bit za vikend akcija. V torek je bil velik 17 mm, danes pa skoraj 21 mm. Se mi je zdelo prekmalu, k mi je v torek rekel, da bo verjetno v četrtek počil, pa je še danes tu, pa jutri bo tudi še verjetno. Mislim, da bo počil v nedeljo, ko bo 7 dni odkar sem vzela zadnji klomifen. Mam pa tud mal daljlše cikluse, tko da mal dlje traja verjetno. Če bi si temperaturo merila, bi bolj vedela, ampak to ni zame. Vsakič drugač vstajam zjutraj, tko da ne vem kolk bi bile meritve pravilne. No, pa zaenkrat mi tudi še ni treba. Važno je le, da čim večkrat ! Pol pa če nam je namenjeno, se bo že prijelo, ane? Upam, da boš kljub slabemu občutku, v nedeljo zagledala . Andre3a, poročaj, kakšen je rezultat. Upam, da si . Maša82, hvala ker tako ažurno in pridno urejaš sezname! Klomifenke, držte se! Ne obupat, ker bomo kmalu vse postale , ene prej, ene pa mal kasnej. Dobr je, da imamo tale forum. Kar malo lažje čakamo na , ko vemo, da nismo edine. Držim pesti za vsako posebej in vam pošiljam , da se vam čimprej izpolni želja. Srečno
|