PENCA
|
Pozdravljena andre3a in vse ostale klomifenke! če prav razumem, nas je od 22 zanosila samo pati0102. A od oktobra ni nobena več zanosila? Ko sem gledala za nazaj je blo pa full vec noseck. Punce, men se tud zdi, da je s to serijo klomifena neki narobe. Kakorkoli, mi bomo še naprej veselo . Naj se vam še jaz malo bolj predstavim. Jaz sem želela že zanosit, ko sem bila stara 19 let. pa mi je ginekologinja takrat skoz govorila, da imam še čas, da sej bo in da naj ne hodim dokler ne bom noseča.(Res sem imela zelo pogosto vnetja, ki pa jih potem sploh nisem več zdravila, saj so minila sama, samo nevem kaksne posledice mi je to pustilo, GIN je rekel, da to ni nič, naj se ne sekiram zarad tega). Potem sva se s fantom tudi razšla. Zdaj imam ze dve leti drugega in tudi drugega ginekologa. Ko sem bila stara 29 let sem se začela zdravit zaradi neplodnosti, zdaj pa sem 31 in še vedno nisem . Vse se dogaja zelo počasi. imela sem HSG, ki je pokazal, da imam zamašen desni jajcevod, kar je menda pogosto po operaciji slepiča. Levi pa je lepo prehoden. Samo zdi pa se mi, da levi jajčnik nič ne dela, ker je bil vsak mesec na UZ folikel v desnem. Ene trikrat sem bla na UZ preden sem dobila K. Zdej mam pa folikle v obeh. . Sm kar mal bolj optimistična in upam, da je sam to problem. Naj povem, da sem vedno vedela, do ure natančno na 28. kdaj bom dobila . Pred parimi leti pa se mi je vse zmešaloin sem jo mela na 27,30,32,29 in tud 43 dni. Ginekologinja mi je takrat rekla, da se je moj jajčnik tako odločil. Halo? No, začelo se je nekako takrat, ko sem imela cisto na jajčniku (3,5cm)in čez par mescev spet. Spravla sem jih s pomočjo Dabrostona. So pa tud postale full boleče in velikokrat imam dva dni prej predno se ulije krvav izcedek. Če sem prav razumela, je to premalo progesterona. Sklepam, da bi morala poleg K jesti še Dabroston, da bi se jajčece sploh lahko vgnezdilo. Imam prav? Ali imam tudi s K možnosti? Janney, ne sekiraj se zaradi pregrade. Veš nekateri ginekologi pri vsaki ženski vidijo pregrado, drugi jo pa ne. Mene je tud moj izstrašil, da imam pregradico. Sem že razmišlala a naj grem na operacijo al ne. Naslednič ko sem bla na UZ sm pa rekla: "no pa da vidmo zdaj to pregradico kolk je velka". Je pa reku: "KAKŠNA PREGRADA, tle ni nobene pregrade! Sam mal je maternica ubočena, vse je o.k. Ta obok je lahko včasih videti kot pregrada. Od takrat sem bla še dostkrat na UZ, pa ni nikol več videl pregrade. Drgac pa pregrada itak naj ne bi vplivala na zanositev, ampak donositev. Torej, bi morala že kdaj splavit. Po eni strani pa rajs vidim, da ne zanosim, kot da potem splavim. Ma, ne bodmo pesimistične - vse pride ob svojem času. In leto 2008 je naše leto! . Punce,sam akcija, gremo Menda je prestopno leto še bolj plodno!!! Upam, da nisem preveč dolgovezla. Še drugič kej napišem, lahk pa tud kej vprašate. Še dobr, da se moj tolk z GPS-jem ukvarja, da mam jest cajt bit na forumu. Lepo vas pozdravljam in vsaki klomifenki poklanjam za lepši dan. Zdej morm it pa kuhat, drgač bova od lakote umrla.
|