|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
10.12.2007 11:05:34   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: čačka

Janney - popolnoma te razumem, ker se tudi meni dogaja, da sem slabe volje, razočarana in žalostna, ko pride user posted image . Moj tega razočaranja ne razume tako kot jaz... on samo reče, da nama bo ratalo naslednjič. Svoj čas me je to zelo žalostilo. Zdaj pa sem si prišla gor, da pač dedci te stvari sprejemajo drugače kot me. In prav je tako... drugače nam bi zmanjkalo korajže in upanja! Moj nasvet je sledeč: Mirno mu povej, zakaj si bolj muhasta in da pač rabiš čas, da se sprijazniš. Verjemi, da se tudi on spopada z razočaranjem, ampak malo drugače.

Se popolnoma strinjam z napisanim, da moški čisto drugače dojemajo in njim je najlažje reči, da bo pa naslednjič uspelo. Pač smo ženske neposredno vpletene v to čakanje, jemanje hormonov, vse spremljajoče znake ob (ne)čakanju  na user posted image njim pa mesec mine kot bi mignil in so v to stvar vpleteni le posredno in samo tako, da nas 'poslušajo'. Četudi so vsak mesec razočarani z nami, tega nikakor ne znajo pokazati na tak način. Jaz sem svojemu že razložila, da je z vsakim mesecem neuspeha še dodaten udarec in ga samo prosim, naj mi stoji ob strani. Sicer me razume in posluša, a on ostaja optimist. Hvalabogu, vsaj eden user posted image

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
10.12.2007 11:12:21   
Fargesia
Janney...jst sem imela enak problem...pa sva se vsedla in sem mu povedala, da ga rabim...tudi čustveno takrat ob sebi...in zdaj je vse drugače...

moj današni UZ: v desnem je folikel velik 19mm in en 14mm, v levem pa 14mm in 12mm!!! akcija!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
10.12.2007 12:11:40   
janney
Punce sej sva se že pogovorila in sem ga prosila naj mi stoji ob strani, da mu tudi besede ni potrebno reči samo posluša naj me in objame to je vse! Sej mogoče sem res prvi dan čisto na dnu ampak jaz ne morem kar rečt: ah jeb. ga bo pa drug mesec in bit vesela in vsa poskočna! Sploh imam včasih občutek da mu je čisto vseeno, samo on on on! Me prav zanima če me bo sploh kaj vprašal če sem že šla na krvne preiskave in kok je odnesel od pregleda pri dr. Reš! Vse mu moram tisočkrat ponoviti! Ali vaš partner spremlja vaše zdravljenje in a si tudi kaj zapomni kar mu poveste? Ah moški! user posted image  No sej ko bom živčke pomirila bo boljše, ampak trenutno sem huda kot ris!

Maša vesela sem zate, le hitro v akcijo! user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
10.12.2007 15:41:53   
Petra1111
Ja,izgleda, daje skoraj povsod enako. Moškim se očitno res ne zdi to takogrozna kot nam- ali pa vsaj pokažejo ne. Tudi jaz sem bila  na krvnih raziskavam, pa samo čakam, če bo kaj vprašal. Punce, res je dobro, da imamo vsajena drugo.
Janney-  sem upala, da boš vsaj ti imela dobro novičko.
Čačka- sedaj samo še ti ostajaš upanje za tiste, ki smo imele test 8.12. Držim pesti.

Mene pa zanima, kakšne ste imele rezultate krvnih raziskav-tiste, ki ste bile?

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
10.12.2007 21:08:14   
jazzz27
Evo še mene! Sedaj se vam bom tudi jaz pridružila...danes sem bila pri dr.Rešu...vse slabo...jaz imam PCO, "zaspano maternico"user posted image , vse slabo...lubi ima slab spremiogramuser posted image user posted image user posted image ...z K še nisem začela, toda ve, da me to čaka, ker me je vprašal, če sem ga že kdaj jedla, tako, da zdaj ko bom nesla nazaj izvide krvi mi ga bo po vsej verjetnosti predpisal...upam, da me sprejmete medse!!user posted image

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
10.12.2007 21:25:33   
Fargesia
user posted image user posted image jazzzuser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
10.12.2007 23:33:39   
Petra1111
jazz27 dobrodošla !!
Ali je dr. Reš že po prvem pregledu to ugotovil? Kako to? Na podlagi česa je zaključil, da imaš zaspano maternico?
Ne obupaj, ni vse tako slabo kot izgleda danes. Medicina je toliko napredovala, da dela že skoraj čudežeuser posted image
Tudi meni je bilo prva dva dni, ko sem prišla od dr. Reša res hudo, pa sem se odločila, da enkrat tudi jaz pridem na vrsto za user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
11.12.2007 8:31:20   
janney
Jutro!

Jazzz kako zaspano maternico, kaj je mislu s tem? Meni je rekel da imam tanko sluznico + PCO  A je tvojmu tud kaj predpisu al mora dati prej kri? Na srečo ima moj vse OK!
Jazzz nič ne smemo obupati sej vem da je težko, amapk boste videle da bomo vse enkrat mamice! to jaz garantiram!

No jaz sem danes zjutraj dala kri za hormončke (PRL,FSH) zdaj pa nestrpno čakam kaj bo, jutri pa začetek 1/2 Klomifenčka!

Lep dan vem!

Jazzz dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

Janney

Neposredna povezava do sporočila: 3183
11.12.2007 10:40:01   
jazzz27
Petra1111, Jaz nimam pojma, kaj je on vidu, z uz je šel notr in takoj izjavil:"joj, kako zaspana maternica!" Od šoka in njegovega hitrega nadaljevanja sploh nisem vprašala, kaj je mislu s tem...pol pa mi je pokazal jajčnik, neverjetno!!! Polno cist se je vidlo notr!! Moj ma fulll slab spermiogram! Je reku, da skor nemogoče po naravni poti! Kaj pa je tebi povedal?
janney, jaz mislim, da če ima tvoj vse OK, ne vidim razloga zakaj bi mogu še hodt na kakšne preizkave. Predpisal mu ni nič, bova pa morala ponovit spremiogram čez 6 tednov!!!!!!!!!! kje si dala kri za hormone? Me zanima, če lahko grem preko zdravstva, ker mam tolk časa, da si lahko napotnico dobim za na Parmovo, a je to možno? Kaj pa tebi sledi?

Sploh ne vem, danes sem že mal bolš! Mam tako srečo, moj se čist odkrito pogovo o tem in mu sploh ni težko! ful me tolaži in stoji ob strani!
Ja res, medicina je že tako napredovala, da mislim, da bo kar moglo bit za vse dovolj user posted image .

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
11.12.2007 11:26:59   
janney
Ja ja, moj je konec z preiskavami, me je zanimalo za tvojega kaj sledi pri moškemu! sem malo čudno napisla

Ja jaz sem dala kri na Parmovi kar samoplačiniko (14,60 eur) vrjetno greš pa lahko po napotnico seveda! 

Jaz ta mesec papcam klomifen pa aglurab brez UZ ker majo od 15.12 naprej dopuste januarja pa če prej ne zanosim 13, dan v ciklusu na UZ pregled in pa test pct (kako se spermiji obnašajo v maternici) kar pomeni da morava dan prej user posted image .

Če klomifen ne bo deloval grem pa na injekcije! Upam da ne in da bo prej user posted image .

papa

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
11.12.2007 12:23:45   
Petra1111
jazz27- tudi meni je dr. Reš rekel in pokazal polno cist na jajčnikih. Najprej sem bila res šokirana in čisto na tlehuser posted image , vendar pa sem potem videla po forumih, da jih je že veliko kljub cistam zanosilo. Upajmo na najboljše.
janney- tudi jaz sem bila že na parmovi, pa sedaj čakam na rezultat. Kako to, da jaz nisem dobila agluraba, čeparav mi je ugotovil dr. isto kot tebi- ciste na jajčnikih? Čemu pa je namenjen aglurab?user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
11.12.2007 12:59:33   
janney
Aglurab naj bi bil namenjen sladkornim bolnikom in pa naj bi se ugotovilo da tudi pomaga PCO jajčnikom!

Zakaj ga tebi ni predpisal ne vem, a Klomifen ješ prvič ali si ga že v preteklosti jedla? Jaz sem ga že dva ciklusa ker mi ga je predpisla G. pa ni bilo željenega učinka, mogoče mi ga je zato predpisal ker mi prejšne jemanje ni pomagalo! Ne vem točnega odgovor! 

Petra kdaj si pa dala kri?

papa

Janney

Neposredna povezava do sporočila: 3187
11.12.2007 13:12:44   
jazzz27
A je res, če imaš PCO, da imaš tudi neredne M? Posledično pa tudi izostanek O?

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
11.12.2007 14:05:19   
janney
pri sebi lahko rečem da ni res ker imam redne M na 28-30dni in dvakrat v življenju se mi je zgodilo da je nisem imela enkrat ko sem prenehala z KT kar sredi ciklusa (moja napaka) drugič zaradi uporabe natrena (beri 15 na dan), čeprav moja g. to težko vrjame ampak takoj ko sem nehala uporabljat natren sem jo dubla brez problema prej mi jo je morala pa dvakrat spodbuditi z tabletami!

Kar se tiče pa O pa res ni taka kot bi morala biti!

No tolko o meni!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
11.12.2007 14:17:55   
waiting
Tudi jaz lahko recem da kljub PCO imam zelo redno M
tudi sedaj ko jemljen K je ne dobim nic kasneje kot nekatere
s tem da ovulacije jaz prej verjetno nikoli nisem imela vsaj cutila je nisem
pa tudi sluzi nisem nikoli porajtala.

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
11.12.2007 14:35:15   
Petra1111
Tudi jaz imam redno M in ciste-je pa baje to res pogosto.

janney- tudi jaz sem jemala 2.ciklusa klomifen, vendar pa agluraba nisem dobila. Nimam pojma zakaj ne? Kri sem dala včeraj. Upam, da bodo rezultati ok. Pa ti, kdaj si ti dala?

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
11.12.2007 15:05:46   
jazzz27
jaz imam tudi redne M, samo O je user posted image ...ko nisva bila na tem, da bi melauser posted image sem morda pa res enkrat opazila sluz, drgač pa zdej - nč!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3192
12.12.2007 15:51:05   
jazzz27
kaj je klimofenke, nč ne poročate, kako napredujejo vaši folikelčki!!! Bo tema čist zamrla!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
12.12.2007 17:59:38   
janney
Ojla punce!

No jaz sem dubla izvide svojih hormonov kaj pomenijo pa upam da mi bo kera pomagala od vas!

FSH 5,4
PRL 9,9

Katera kaj ve?

Petra111 ti že dobila svoje izvide?

papa

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
12.12.2007 19:31:26   
Fargesia
PRL...a je to prolaktin?

evo sem šla gledat moje izvide in pišejo zarven tud kontrolne vrednosti...

FSH...
folikularna faza: 2,8-11,3
ovulacija: 5,8-21
luteralna faza: 1,2-9,0
oralni kontrac.: do 4,9
postmenopavza: 21,7-153

prolaktin: 1,9-25

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
12.12.2007 20:16:16   
miska73
Moj 4.krog je bil ponovno neuspešen, tako da grem v 5.krog.
Jutri pričenjam spet s papcanjem Klomifenčkov.

Moj optimizem je pa z vsakim krogom manjši.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
12.12.2007 21:13:31   
Tiara123
Moj 1. krog ni prinesel rezultata, tako da sem danes začela z drugim krogom. Drug teden pa imam UZ.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
12.12.2007 22:16:56   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • maša82 - 3.ciklus (2 v začetku leta) - 25.12. test
  • anonimna - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu - nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 2.ciklus - 8.12. test
  • miska73 - 5.ciklus
  • neela - 1.ciklus - 8.12. test
  • Efi - 4.ciklus
  • stunfek - 2.ciklus - 25.12. test
  • waiting - 2. ciklus - 15.12. test
  • reby - 3. ciklus
  • Čačka - 2. ciklus - 8.12. test
  • janeey - 1.ciklus
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • Tiara123 - 2.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
12.12.2007 22:18:50   
Fargesia
hej, punce...kaj pa testi?!tisti 8.12.?!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
13.12.2007 7:45:15   
janney
Dobro jutro!

evo user posted image user posted image user posted image user posted image  da se vse skupaj malo zbudimo

Maša82 in kaj misliš na moje vrednosti so ok ali ne?

Ja punce kje ste vse, ki ste delale testke?

Hitro poročati!

lep dan

Janney 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?