|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
5.12.2007 21:29:52   
neela

IZVIRNO SPOROČILO: čačka
V soboto je dan D, ampak že intenzivno razmišljam, da bi test naredila prej. Recimo jutri?!? A se vam zdi smiselno?

Čačka - tud jaz imam dan D v soboto in je samokontrola kot sonce - sedaj ga vidiš, potem pa spet ne. user posted image
Na srečo nimam nobenega testa na zalogi doma, tako da mi že misel na pot do lekarne (mraz)  odvrne najhujše skušnjave...
Glede na to, da imam cikel zelo nereden pa se tudi poigravam z mislijo, da bi raje delala test kasneje.
Pa ti? So bolečine že pošle??? Imaš drugače reden ciklus?

Stunfek - čestitam na napredovanju!!!!! Veliko uspeha in delovnih zmag!!!!

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
6.12.2007 7:44:38   
čačka
Stunfek - čestitke za napredovanje in srečen prvi delovni dan na novem mestu! user posted image user posted image user posted image

neela - ha ha ta primerjava o soncu in samokontroli je prav simatična! Moji ciklusi si dokaj redni, na 28 - 30 dni, tako da test definitivno nastopi v soboto zjutraj, če me ne bo goljufiva skušnjava premagala že jutri zjutraj. Bolečine so minile in tudi ovulacija ni mogla bit, ker naj bi nastopila pred-prejšnjo nedeljo. Kaj je bilo ne vem... ampak na srečo je mimo!!! Bolj, ko pa se približuje dan D bolj sem prepričana, da nisem noseča. Modra je to samo psiha... da se obvarujem pred razočaranjem. Itak drugih znakov sploh ni... joške me ful bolijo, napihnjena sem... drugo pa je vse bp. Kaj pa pri tebi?

Tamara 79 - moj K je 50mg. Dva ciklusa sem bila na 2tbl na dan od 5. do 9. dne. Če nam tokrat ni ratako moram razpoloviti dozo, torej 1tbl.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
6.12.2007 12:12:34   
Anonimen
Punce, pozdravljene.
Do sedaj sem samo prebirala vaše poste, sedaj me pa nekaj zanima ker imate s tem klomifenom veliko več izkušenj kot jaz.
Jedla sem ga 6 mesecev, vendar v tem času nisem zanosila, potem sem nehala.
Imam tri folikle, v enem jajčniku dva, v enem pa enega. Ginekolog je rekel, da bomo počakal če bodo folikli popokal. Zanima pa me, kaj pomeni, da so folikli popokal oz. kaj če ne popokajo.
Hvala

(odgovor članu čačka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
6.12.2007 12:51:14   
Fargesia
Če folikli popokajo, se jajčeca sprostijo in lahko pride do oploditve, če pa ne popokajo, pa zrastejo v ciste, kar lahko sledi v hiperstimulacijo če preveč zrastejo.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
6.12.2007 12:57:07   
neela

Bolj, ko pa se približuje dan D bolj sem prepričana, da nisem noseča. Modra je to samo psiha... da se obvarujem pred razočaranjem. Itak drugih znakov sploh ni... joške me ful bolijo, napihnjena sem... drugo pa je vse bp. Kaj pa pri tebi?

JAZ ENAKO!!!! user posted image ...Od vsega strahu pred novim -, se že sama prepričujem, da nama tudi ta mesec ni ratalo. SEm pa dodatno zmedena, ker imam čisto enake 'sindrome', kot jih opisuješ ti, vendar jih ne znam pripisati čemu ali prihajajoči user posted image  ali user posted image . Nekaj dni nazaj sem na trenutke občutila celo, da me je obhajala slabost, vendar je sedaj ok. Sploh ker punce na forumu pravijo, da so znaki tako za M kot user posted image  lahko zelo podobni. Jaz pa teh težav oz. znakov nisem prej nikoli imela ne poznala. In prav zato (pa tudi zaradi mojih zelo nerednih ciklusov) se sedaj prepričujem, da bi raje počakala na nekajdnevno zamudo user posted image , da bi šele potem delala test.
Koliko časa že vedva user posted image  z namenom user posted image ???

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
6.12.2007 14:27:13   
čačka
Veš neela, mislim, da bi me dve morale k psihjatru ne k ginekologu user posted image !
Jaz imam danes občutek slabosti, pa non stop sem na wc-ju... kot da bi bila user posted image ! Ampak, ker me je psiha že večkrat zaj...., je popolnoma verjetno, da bo tetka prišla kot ponavadi.
Midva se trudiva že več kot leto dni. Najbolj hecno pa je to, da sem bila vedno prepričana, da nama bo v prvo ali drugo siguno ratalo. In glej ga zlomka, po letu dni ugotovim, da so moji jajčniki lenotirni in zaspani. user posted image HALLO user posted image  Od kdaj... če pa sem jaz tako zelo naspidirana!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
6.12.2007 15:15:32   
pati0102
čao Stunfek,

nikar ne obupaj. Tudi sama jih imam 35 let. Dobrih 7 mesecev sva delala na user posted image , ker pa nikakor ni ratalo , sem šla G in mi je predpisala klomifen (1/2 tbl, 3-7 dan) . Že prvi ciklus mi je ratalo zanosit. Tudi samo sem jo vprašala glede mojih let, pa se je samo smejala, češ , da nekatere pri mojih letih šele začenjajo razmišljat o prvem otročku in da se je kvaliteta življenja in zdravstva zelo dvignila, in da 35-ta ne predstavljajo neke starosti.

Želim ti , da čimprej zagledaš magični +.

user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
6.12.2007 15:37:31   
neela

Veš neela, mislim, da bi me dve morale k psihjatru ne k ginekologu !

Tud k psihiatru grem, sam če bi mi pomagal k hitrejšemu user posted image ....no, ne dobesedno - da ne bo pomote...user posted image ... Sploh pa če bi šle skupaj, k bi itak enojno terapijo rabile - k sva toliko usklajene user posted image ...
Jaz sem sedaj ok, sicer sem se na otip bolečih prsi navadila. Itak pa te težave in svojo naspidiranost bolj ali manj uspešno preusmerjam v učenje.

pati0102 -
''...da se je kvaliteta življenja in zdravstva zelo dvignila, in da 35-ta ne predstavljajo neke starosti.''

Iz tvojih besed (upsi user posted image ...od g) v božja ušesa....

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
7.12.2007 8:28:41   
janney
Dobro jutro!

Najprej eno no al pa dve user posted image user posted image

Punce rabim pomoč, koliko časa po jemanju tablet Aglurab (tiste ki ste jemale) se pojavi slabost!
Jaz imam 2 tableti na dan, na začetku sem 3 dni jemala 1 da se je telo navadilo in stranskih učinkov ni bilo! Včeraj sem prvič vzela po dve in sicer eno zjutraj (ni bilo stranskih učinkov) in eno zvečer ob 19, danes zjutraj pa mi je slabo in se mi dviguje! Kakšne so vaše izkušnje s tabletami?

Hvala punce!

papa

Janney

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
7.12.2007 9:16:39   
Fargesia
Janeey, jat sem bila v študiji z Aglurabom, ko ga še niso predpisovali...pa sem prišla samo na pol tablete zjutraj in pol zvečer...ko sem vzela zjutraj celo, sem bruhala kot nora...in pol sem nehala s to študijo...

moje poročilo danes z UZ: v desnem je velik 13mm, v levem pa 10mm...v ponedeljek mam še en UZ...a lahko rata v tem ciklusu al ne?user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
7.12.2007 13:30:43   
čačka
Oj punce, v kakih študijah pa ve sodelujete? A so ta zdravila sploh dovoljena? Kdo vam ponudi sodelovanje v študiji in kaj imate od tega... seveda razen slabosti in  bruhanja?!?user posted image

No, jaz nisem zdržala in se zjutraj naredila test, ki je bil, seveda, negativen! user posted image
Vem, da to ni dokončno, ker en dan prehitevam, vendar mislim, da je dobra napoved. Kot sve kaže bom morala v nov krog! Me je začelo prav zares skrbet, kako naprej. Zdaj bo že 3 mesec, ko sem na K. Kaj sledi? no, predvidevam, da laporoskopija... Ampak veliko bolj me skrbi, koliko časa bova še čakala na user posted image ?!?  In ker si želiva vsaj dve user posted image ... koliko časa bom čakala na drugega angelčka, če že prvi toliko časa hodi?!? Zdi se mi, da se vse tako zelo vleče in se nekako ne morem rešit občutka, da bom na koncu pristala na čakalni vrsti za umetno. Ja, saj verjetno pretiravam in sem zdaj črnogleda... Vendar me je strah, da bom stara mama, preden bom mamica!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
7.12.2007 13:51:24   
Reby
Meni je user posted image  3 dni zamujala, vendar sem imela skoz tak občutek, da bo vsak čas prišla in je seveda prišla :( Tako da sem včeraj startala s 3. ciklusom jemanja K, tokrat 3.-7. dan po 2 tbl. In hkrati je to moj zadnji ciklus...

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
7.12.2007 14:24:41   
Fargesia

Oj punce, v kakih študijah pa ve sodelujete? A so ta zdravila sploh dovoljena? Kdo vam ponudi sodelovanje v študiji in kaj imate od tega... seveda razen slabosti in  bruhanja?!?user posted image

čačka...sem bila v študiji na endokrinološki kliniki leta 2004...prostovoljno...nič dobrega nisem odnesla...user posted image

žal mi je za negativen test...user posted image

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
7.12.2007 14:27:52   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • maša82 - 3.ciklus (2 v začetku leta) - 25.12. test
  • anonimna - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu - nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 2.ciklus - 8.12. test
  • miska73 - 4.ciklus
  • neela - 1.ciklus - 8.12. test
  • Efi - 4.ciklus
  • stunfek - 2.ciklus - 25.12. test
  • waiting - 2. ciklus - 15.12. test
  • reby - 3. ciklus
  • Čačka - 2. ciklus - 8.12. test
  • janeey - 1.ciklus
  • Tamara 79 - 2.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
7.12.2007 21:57:41   
neela
čačka - punca, glavo pokonci!!! user posted image Kot prvič, lahko je res še prezgodaj, da bi ti CB pokazal +; kot drugič, četudi ta mesec znova ne rata, je to samo zato, ker sončki user posted image , ki so namenjeni nam, še niso prišli na vrsto na božji polički, da jih pošljejo v naše naročje....in zato moramo pač še malo počakati. Zakaj bi bila zadovoljna z letnikom 07', če lahko dobiš nov model 08'???user posted image user posted image user posted image  In zato kar pogumno v nove boje - me smo s tabo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
8.12.2007 12:36:41   
Petra1111
čaka- res mi je žal, da ti ni uspelo. Ampak ne smemo obupati. Meni še testa ni bilo treba delati, ker me je user posted image prehitela. Sem bila 2 dni čisto na tleh user posted image . Sedaj sem se odločila, da mi sekiranje ne pomaga, ampak optimizem.
Vsem želim da čim preje zagledateuser posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
8.12.2007 19:44:06   
stunfek
oj punce. jaz sem se pa z mojim sprla...oziroma on ima neko krizo, kaj jaz vem in ne govori z mano - in to ravno sedaj, ko imam ovulacijo!!! Mislim, jem klomifen in imam lep folikel moj pa vleče surlo in tudi pod razno se mu ne morem "približati". Se vam je že kdaj kaj takega zgodilo?!? Sranje, res.
Mislim, da se ne bom šla več s tem klomifenom, če je moj tako blesavo nepredvidljiv...ne vem kaj naj naredim. user posted image  Ta krog gre definitivno rakom žvižgat.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
9.12.2007 0:25:37   
Fargesia
pa ne no, stunfek!!! dej se mu probaj približat in zvlečt iz njega kaj ga muči...kakšna masaža mogoče...al pa skupno kopanje v banji?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
9.12.2007 8:55:48   
stunfek
Ja, masa, na zalost je tako. Verjemi, da se znava kvalitetno pogovarjat ampak tokrat ga je en nas druzinski incident spravil iz tira in mi je tudi rekel, da niti pod razno ne zeli se enega otroka.
Najina ta malal je po karakterju ista kot on in jo zelo tezko kroti user posted image oziroma imam obcutek, da enostavno nima potrpljenja z njo. V bistvu sam kar malo brez besed in otopela in ne vem  ne kaj naj recem ali kaj naj si mislim. Tako, da je bil to zame zadnji krog klomifena. Le Bog ve, ce je morda kljub malo sfalenim dnevom kaj ratalo, ce je sploh smiselno, da rata. Malo zmedeno pisem, a ne? Ker sem pac zmedena.
Ampak mojega prirojenega optimizma mi nic ne more vzeti tako, da vem, da za voglom sije sonce in me bo kmalu spet obsijalo.

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
9.12.2007 10:05:31   
Fargesia
Stunfek...user posted image user posted image user posted image res je tko kot si napisala, da za vogalom že čaka sonček nate...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
9.12.2007 18:43:22   
Fargesia
hej hoj! meni se nekaj čudnega dogaja...včeraj sem imela cel dan krvav izcedek...no dnevni vložek je bil obarvan rdeče...danes pa ne duha ne sluha...pa včeraj se na slini pod mikroskopom ni nič videlo, danes je pa vidno ful praproti...me prav zanima kaj bo jutri rekel G na UZ...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
9.12.2007 19:08:46   
stunfek
Maša, morda je bila pa ovulacijska krvavitev :)
Jaz vsa moja pritoževanja vzamem nazaj user posted image
Z mojim user posted image  je spet vse v najepšem redu in je tudi vse nazaj vzel :) Če bo danes akcija potem morda še ni vse zamujeno. BT se mi namreč še ni dvignila, boli me pa dol vse že ene tri dni.

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
9.12.2007 20:23:36   
Fargesia
juhej, stunfek!!! sej sem jst vedla, da tole ne more dolg trajat!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
10.12.2007 8:05:22   
janney
Dobro jutro punce!

No včeraj me je obiskala user posted image  in sedaj me čakajo najprej krvne preiskave nato naši ljubi Klomifenček!

Punce kako vas vaši user posted image  sprejmejo ob razočaranju ko vas ponovno obišče user posted image ? Moj mene sploh ne razume da sem tisti dan al pa mogoče še včasih kakšen dodatni dan slabe volje in da takrat rabim malo več nežnosti ne pa da me napizdi kaj mi je, pa kaj se spet držim! No in na koncu sem prepuščena sama sebi in še skregana z njim! Ali resnično njemu ne smem pokazati kaj čutim in kako mi je ob razočaranju?   

Še dobro da imam vas! Zlate ste!

Lep dan vam želim!

Janney

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
10.12.2007 9:12:07   
čačka
Dobro jutro punce! Za začetek delovnega dne vam želim slastnouser posted image .
Neela - hvala za spodbudne besede. Veš, user posted image  še vedno ni prišla. Vseeno sem si rekla, da novega testa ne bom naredila najmanj do srede. Zaenkrat mi čakanje uspeva, mogoče zato, ker sem se že prepričala, da ne bo nič. Kako kaj kaj ti?
Stunfek - meni se je že zgodilo podobno kot tebi. Glih, ko so bili moji folikli v fazi pripravljenosti sva se z dragim spičila in sledili so dolgi nosovi... V valu jeze in razočaranja sem si rekla, da je konec s tem K.... Vendar kmalu zatem so se razgrete glave ohladile in sledilo je veliko user posted image . Vesela sem, da je tudi pri tebi tako!
Janney - popolnoma te razumem, ker se tudi meni dogaja, da sem slabe volje, razočarana in žalostna, ko pride user posted image . Moj tega razočaranja ne razume tako kot jaz... on samo reče, da nama bo ratalo naslednjič. Svoj čas me je to zelo žalostilo. Zdaj pa sem si prišla gor, da pač dedci te stvari sprejemajo drugače kot me. In prav je tako... drugače nam bi zmanjkalo korajže in upanja! Moj nasvet je sledeč: Mirno mu povej, zakaj si bolj muhasta in da pač rabiš čas, da se sprijazniš. Verjemi, da se tudi on spopada z razočaranjem, ampak malo drugače. Samo korajžno... in ko boš imela težke trenutke, pridi sem gor. Te bomo me razumele! user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?