|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
5.11.2007 17:35:32   
čačka
user posted image user posted image user posted image  pati0102 iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Take novice rabimo! JUPPI

Uživaj v čarobnem času user posted image !

(odgovor članu pati0102)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
5.11.2007 17:59:48   
marjana.r
titi zadnjič sem probala to kuro s čist navadnim pivom...in ti povem, da je šibalo na veliko tak da bom tudi to rundo probala pa da vidimo kaj bo :)

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
5.11.2007 18:01:07   
marjana.r
pati čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pati0102)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
5.11.2007 18:43:45   
miska73
user posted image user posted image user posted image Čestitke pati0102.

(odgovor članu pati0102)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
5.11.2007 20:19:02   
titi3
Ashajt stop injekcijo ti dajo vseeno, ker mora počit, da ne ostanejo ciste. Meni so jo dali in gin je reku, da nima smisla čakat, ker bi folikel, ki je bil že 23mm velik vsak čas počil in nebi mogli met ciljano odnosa. Bi pa ful rada vedela koliko mm točno zrase endometrij na dan. V maternico pride oplojeno jajčece šele čez nekaj dni tako, da ima endometrij od ovulacije teoretično še čas rasti.

Glede potrebne debeline pa lahko dobiš precej informacij na internetu. Tiste, ki imajo endometrij 3-5mm naj bi bile smatrane kot pacientke z zelo tankim in torej neprimernim endometrijem, ki jih je potrebno za-to zdraviti.

Upam sicer, da obstaja čim več izjem.

Pati0102 ČESTITAM!!!

Marjana.r pivo naj bi malenkost res pomagalo, ampak jaz sem hotela močnejšo reakcijo, zato sem šla kar po hmelj. user posted image user posted image user posted image

Je pa med klomifenovo terapijo popolnoma brez smisla jemat pivo, ker klomifen deluje kot anti-estrogen. Ti pa si s pivom dovajaš estrogen. Mogoče ti celo delno izniči učinek klomifena.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
6.11.2007 7:26:46   
Ashajt
Titi jaz zaenkrat ostajam optimist.user posted image  Glede na to da je moj endometrij se odebelil v treh dneh za 4mm, zato upam da se bo debelil še naprej in se bo jajčece lahko vgnezdilo... Bomo videli, upam na najboljše.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
6.11.2007 8:43:52   
pati0102
Punce res hvala.  Marjana , kolk časa pa že vidva delata na otročičku. 
Punce a je še katera zanosila po klomifenu in kdaj imate PDP.

Še vedno držim pesti za vas borke .

user posted image user posted image

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
6.11.2007 9:02:06   
marjana.r
no jst sem glih sveža iz UZ...folikel je velik 19mm danes popoldne dobim ovitrelle in jutri zjutraj IUI user posted image
ja pati midva pa delava 4 leta pa pou... pa pred parmi mesci je že ratalo, pa sva zgubila pikico, tako da zdaj upam, da se bo to rundo IUI-ja primlo tak kot treba user posted image

(odgovor članu pati0102)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
6.11.2007 9:59:30   
janney
ojla!
marjana.r držim pesti in kot tudi za vse druge da po šlo vse tako kot je treba in da bomo kmalu srečke  user posted image .
Midva z mojim se trudiva leto pa se mi zdi že cela večnost, in imam dneve ko sem čisto na tleh ko se sprašujem zakaj je potrebno takšno čakanje, drugič sem spet polna optimizma. Ampak je težko in občudejem nas vse ker kjlub težkimi dnevom ki nas napadejo gremo naprej in v novo upanje BRAVO ME.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje moj je marca letos prebolel vnetje prostate pa me zanima če to kaj vpliva na kakovost semenčic? Sperminogram imava decembra.

Janney   

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
6.11.2007 15:49:38   
pati0102
Marjana moram reč, svaka čast, da zdržita. Midva sva sicer začela marca letos delat na drugem otročku, ker pa se kar ni hotlo prijet in še M ciklus se mi je totalno zmešal, sem šla pa kar ginekologinji in ji rekla naj me pogleda na UZ. Seveda je ugotovila, da ne pride do popolne O in mi predpisala klomifen. Evo pa je ratal v prvo. Misim, da nas ginekologi nekako slabo upoštevajo. Vedno ista tema, ja 1 leto je normalna doba . Moj nasvet  punce, težite svojim G, saj ste upravičene za to.

Punce saj bo, boste vidle. Ko boste njamanj mislile se bo prijelo. Takrat je treba pol zalit z pravim hmeljom.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
7.11.2007 10:37:47   
Orki
Pozdravljene moje drage borke!
Jaz se vam po dolgem času spet malo oglašam. Nekaj časa me ni blo, ker smo pri nas preživljali bolj težke čase. Žal se je moja nosečnost končala v 12. tednu s spontanim splavom oziroma abrazijo po krvavitvi in UZ, ki je pokazal, da srček ne bije več user posted image . Seveda so sledili dnevi, tedni žalosti, obupa in razočaranj, ampak je vsak dan boljše. Vem, da se je to zgodilo z enim namenom in da je verjetno tudi to za nekaj dobro, čeprav je to težko slišat, kaj šele si dopovedat. Vendar sva močna in bova tudi to preživela. G pravi, da naj počakava 3 cikle in nato spet na Klomifen in ponovno upat na plusek. Malo me edino skrbi, kdaj bodo ti 3 cikli šli mimo, ker imam zaradi PCOS-ja menstruacije bolj na redko. Upam, da čimprej. Sedaj se z možem odpravljava za 1 mesec na potovanje, tako da malo izklopiva in da bova lažje šla v nove boje.
Punce, bodite optimistične, borbene in polne upanja. Pa se še kaj tipkamo. Lep dan!
Orki

(odgovor članu pati0102)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
7.11.2007 11:06:49   
sun71
Orki - težko ti z besedami opišem kako zelo žal mi je, da se ti je to zgodilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kot sama praviš, nek višji namen, ki ti v tem trenutku še ni znan. Želim ti lepo potovanje in naj ti ti meseci zelo hitro minejo.  Sprostita se user posted image Oglasi se kaj.

(odgovor članu Orki)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
7.11.2007 14:26:00   
waiting
Zdravo punce,
evo ena nova v klubu klomifenk.
Po letu poskušanja da bi končno zanosila sva se z možem odlocila
da obiščeva dr.Reša in takoj je ugotovil da imam PCO
me je tako jezilo ker moja ginekologinja ni to nikoli opazila ampak mi je samo govorila naj se malo pocakam
a glede na to da sem se mlada, nikoli nisem bila bolana (samo prehlad je vse kar je na spisku mojih bolezni)
in nikoli nisem jemala KT mi je bilo malo cudno zakaj nic ne prime.
V Oktobru sem prvič jemala Klomifen in sem zelo optimistična saj sem prvič v življenju sploh čutila O
komaj čakam da bo 14.11. da zvem če je kaj prijelo user posted image
Je katera, ki ji je K pomagal zenositi že v prvo?

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
7.11.2007 16:11:05   
pati0102
Cao waiting,

evo nama je ratal v prvem poskusu z klomifenom in sem srečka nosečka. Jemala sem ga 3-7 dan , po 1/2 tbl. Držim ti pesti.

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
8.11.2007 9:40:16   
Reby
A mi lahko katera razloži, zakaj bi morala jaz iti na laparo v marcu, če ne bi do konca jemanja K zanosila... zdaj jemljem K, startam v 2. ciklus z 1 tbl. od 5.-9. dne, če ne uspe, pa v 3. ciklusu po 2 tbl. od 3.-7. dne. Kot sem že povedla, je bil moj folikel velik ob ovulaciji komaj 14 mm. In sedaj ne vem, čemu laparo v marcu. Hvala.

(odgovor članu pati0102)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
8.11.2007 15:14:03   
Anonimen
Jaz sem K jemala 8 mesecev, pa ni bilo nič, tako da sem sedaj v postopku umetne oploditve.
Punce želim vam, da vam prej rata zagledati user posted image .

Lp user posted image

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2966
8.11.2007 17:04:40   
čačka
Reby: Meni je g. rekel, da če mi K ne bo pomagal bom šla na laparo, kjer naj bi mi `več foliklov´predrli z iglico in s tem povečali možnost `prave´ ovulacije in seveda zanositve.
To je bila njegova razlaga...  Mogoče po podobno pri tebi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
9.11.2007 11:05:55   
janney
Pozdravljene punce!

Je kaj novega pri kakšni punci kakšni znakci za user posted image . Danes je moj 27 dan ciklusa nepričakijem pa je v ponedeljek 30 dan. mene bolijo smo joškice drugega znaka ni ampak to me vsek ciklus tako da kar čakamo na ponedeljek.

držim pestke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bomo vse srečke nosečke

lp

Janney

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
9.11.2007 11:37:16   
čačka
janney user posted image   Jaz sem v čisto isti situaciji. Joške mi bo razneslo, imam malo več belega toka, pa veliko željo po čokoladi. Pravzaprav čisto navadni PMS znaki!
Tudi zame je D daj v ponedeljek!

Držim pesti, da se prikaže  user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
9.11.2007 13:43:15   
waiting
pati0102 tudi jaz imam tako terapijo.

janney, čačka  tudi jaz imam zacetek upanja od ponedeljka naprej
ko imam 28 dan ciklusa samo najbolj sigurna bom po 30 dnevu, ker večkrat dobim M na ta dan.
Mene pa se vedno spika kot pri ovulaciji samo malo mocneje in niti ne vem ali to pomeni kaj,
saj sem ta ciklus nasploh prvic cutila O in nimam pojma koliko časa naj bi špikala sama O
in kdaj zacne user posted image

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
9.11.2007 15:05:33   
pati0102
Waiting ti držim pesti, da ti rata takoj, tako kot je meni.

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
10.11.2007 19:25:29   
ajam27
Pozdravček vsem!
Glede na to, da že nekaj mesecev spremljam vaš pogovor sem se odločila, da se vam pridružim.
Tudi midva s partnerjem se cca. 1.5 leto trudiva za user posted image  a nama kar nekako ne uspe.
G mi je na pregledu HSG ugotovil policistične jajčnike.Partnerjev spermiogram pa je menda idealen.
Naredila sem že 1 "kuro" s klomifenom (1/2 zjutraj in 1/2 zvečer 5 dni).
Že tako sem imela zelo neredne user posted image  a ker sem zaradi vsega močno pod stresom mi sedaj zamuja že več kot mesec dni.
Sedaj pa naslavljam vprašanje na vas. Mi lahko katera pove kakšni postopki sledijo sedaj.
Naj se vsem izpolnijo pričakovanja in da bi le kmalu zagledale tisti dve tako pričakovani user posted image  user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: pati0102

Waiting ti držim pesti, da ti rata takoj, tako kot je meni.

(odgovor članu pati0102)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
12.11.2007 8:03:25   
janney
dobro jutro!

No danes je dan d in le kaj nam bo prinesel! user posted image  zaenkrat še ni, ampak so pa bolečine v prsih malo ponehale tako da to je pa vseeno slab znak pa še danes zjutraj me je tako špiknilo kot bi mi nekdo rezal notri maternico in je držalo kar ene 5 miniut se niti premakniti nisem mogla!

Čačka in Waiting kako je kaj zvama že kakšen dober rezultat!

Janney  

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
12.11.2007 9:50:00   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: čačka

Reby: Meni je g. rekel, da če mi K ne bo pomagal bom šla na laparo, kjer naj bi mi `več foliklov´predrli z iglico in s tem povečali možnost `prave´ ovulacije in seveda zanositve.
To je bila njegova razlaga...  Mogoče po podobno pri tebi!

Hvala čačka. Kolikor vem, moraš potem pred laparo jemati 2 meseca kontracepcijske tablete, da se sluznica stanjša. Jaz sem pri koncu z 2. ciklom K. Zdaj sva se z možem odločila, da ne bova več računala in samo tiste dneve, ampak vsak drug dan. Moja prjatlca je zanosila 1 dan po menstruaciji. Pravila ne obstajajo.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
12.11.2007 11:20:00   
janney
No spet jaz!user posted image  se je tudi drugi ciklus klomifena pojavila! Tako zdaj grem v zadnji tretji krog!
Puncam ki še čakate veliko uspeha!

lp

Janney

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?