pravljica -> RE: Spoznavanje preko Interneta (24.5.2006 11:01:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita Jaz osebno spoznavam in klepetam z veliko ljudmi po netu. Imam Skype. Klepetam z ljudmi po svetu, pa tudi iz Slovenije. Me kar sami najdejo, sama še nisem koga iskala. Samo tu ne gre za iskanje ljubezni, vsaj z moje strani ne, mi samo klepetamo in tako zvem veliko o različnih krajih, kulturah in seveda pride tudi do čisto osebnih pogovorov. Pošiljamo si tudi slike in lahko imamo vklopljeno kamero in/ali mikrofon. Super je, saj sem lahko v trenutku na drugem koncu sveta. Tako sem srečala mnogo zanimivih ljudi in ker se ti odprejo, lahko hitro spoznaš, koliko imaš skupnega z njimi. Seveda se lahko hitro razvije ljubezen. Mislim, da celo prej, kot če koga takoj srečaš v živo, ker ljudje v živo nosimo maske. Vsekakor se težje odpremo, ker nas drugi vidi in hočemo, da smo mu všeč. Tudi sama sem taka. V živo nikoli nič ne govorim, po internetu pa kar naprej. Po internetu se nekako ne bojimo ničesar reči, saj nas oseba na drugi strani ne pozna. Zato povemo, kar mislimo. Takšne izkušnje imam jaz tako sama s seboj kot z drugimi. Ko si ustvariš določen krog internetnih prijateljev, pa kar komaj čakaš, da znova in znova klepetamo - vsaj pri meni je tako. In zelo se navežemo. Po internetu zares spoznaš, kakšen je kdo po svoji duši. Tu ne moreš dolgo igrati. da ne bom ponavljala besed...napisala bi pa enako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|