|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vara me
23.5.2006 20:31:10   
Anonimen
No, moj user posted image  ima 34 let, sestra pa 22.

(odgovor članu mozart)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
23.5.2006 20:51:46   
Anonimen
a pa iz bohinja je?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
23.5.2006 20:51:53   
siniti
sestri bi spraskala oči, defenitivno... nekaj bi ji naredila, če ne drugega bi jo fino zlasala ali pa pripeljala tako klofuto, da bi ji zvonilo v ušesihuser posted image ... za njega pa ne vem... tako in tako je znano da so moški user posted image tko da... ampak da je pa sestra zmožna naredit kaj takega... user posted image grrrrrrrrr napičla bi jo na neki, ne vem še na kaj....

veš kaj, lahko se nardiš mal user posted image pa k boste skp jima prbiješ kok bi se jima rada pridružla pri sexu... pol pa še preden bo kdo mel čas odpret usta dodaš "kva a sta misnla da nikol nam zvedla" ampak ne na grd način tko lepo jima reč z nasmehom na ustih... pol pa še reč " kakšna egoista, loh bi me vsaj zravn povabla, če je v dvoje lepo more bit v troje še lepš"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čeprov jz osebno bi raj iz user posted image in user posted image nardila krvavice...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.5.2006 21:33:44   
cukerček
najprej ti moram čestitat da si to lahko zadržala za zebe in jima že nisi povedala da veš, mislim da bi jaz še isti moment eksplodirala. moškiso tak al tak vsi enaki vseeno jim je s kom varajo če že varajo, če pa bi meni sestra to naredila pa je nikoli večne bi niti pogledala. za mene bi bila mrtva. želim ti da hitro rešiš težavo in greš z dvignjeno glavo novi sreči nasproti.user posted image ti poklanjam za srečo.

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.5.2006 0:03:09   
bobek05
jaz sploh ne vem kaj naj rečem oz. napišem... user posted image  imam mlajšo sestro in ne znam si predstavljat, da bi mi kdaj naredila kaj takšnega... OK nekateri moški si res ne zaslužijo hodit po Zemlji, ampak SESTRA!!!! zame ni hujše prevare kot če te SESTRA prevara s tvojim dedom ...

resnično mi je žal zate... deda lahko menjaš, sestre pa žal ne moreš user posted image  jaz bi prekinila stike z obema (vsaj dokler se ne bi umirila in pretuhtala kako naprej - da ne bo pomote - ded bi bil zame kot mrtev.. mislila sem glede sestre)..

pa vso srečo... 

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.5.2006 7:24:09   
srki
Saj ne morem verjet, kaj se dogaja. Pa kaj res noben več ne uporablja glave al kaj?
Mene bi to zelo prizadelo, že če bi bila to kar ena, kaj šele sestra. Ampak, ne delaj tega, da mu vračaš na tak način, kot je on tega. Si verjetno tudi oseba, ki tega ni zmožna. Sedaj si jezna in misliš, da je to edina rešitev. Če se mu boš maščevala, se mu daj na kak drug, bolj boleč način, kakšen način je to, sama verjetno najbolj veš, ker ga tudi poznaš.

Želim ti, da bi se to trpljenje zate čimprej končalo!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.5.2006 8:05:55   
Anonimen

A tako...

A je to slucajno kaksno mascevanje sestra ze nekaj iz preteklosti?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
24.5.2006 8:54:33   
Anonimen
tjazy....meni nikoli na kraj pameti ne pride, da si sestri naredila kaj takega
tko da to sigurno ni nobeno maščevanje iz preteklosti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
24.5.2006 10:40:12   
Anonimen

No sem videl, da ima sestra 22 let.. Mah.. jebi ga.. trenutek norosti.. mlada je se.. zdel se ji je zanimivo, malo bolj nevarno, ker je pac sestra.. in ravno prav adrenalinsko..

Mogoce je hotla sprobat, kaksnega machota mas..  Si se kdaj hvalila a?

To pa res ni kaksne posebne panike.. sej on itak v familiji ostane.. tko ali pa drugace.. Jaz bi tole bolj za hec vzel.. sej verjetno je bilo bolj iz heca a ne?

Ne vem.. lahko naredis kar hoces.. ampak bolj zdravo zate je.. ce ostanes mirna.. in ne prevec jezna.. ne vzames to za zlo.. ampak bolj za hec..

Kako pa si sploh tole izvedela? Je to domneva.. ali si ziher..? Si ju videla pri seksu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
24.5.2006 10:50:20   
Anonimen
Ko omenjate prevaro sestra - sestri sem se spomnila dogodka izpred let, ko mi je bil všeč en mulc....in ga srečam...hočem osvajat....je bil v sestrini družbi......sestra pa sam - "Pust mojga fanta na miru!" user posted image user posted image  Men ni blo nč jasn, zdaj sta pa že par let poročena, imata dva user posted image .

Tko da.....ni šans da bi sestri skakala v zelje user posted image . No, razmišljat je eno, naredit pa drugo.

Če bi meni sestra kaj takega naradila, bi ji zamerila - po drugi strani pa privoščila srečo - sam v stikih ne bi ravno mogla ostati, ker bi me bolelo. user posted image

Je pa res da bi se jaz na Anonimn-ičinem mestu najprej politično prepričala ali je res da me mož vara s sastro. Slej ko prej bi ugotovila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
24.5.2006 11:03:52   
pety78
Tjazy, bolj za hec???user posted image user posted image user posted image  HA, HA, HA, ....To je krohot....Mislim....Ja, je pa res zelo smešno. Anonimna, sploh ne vem, kaj se jeziš. Daj se ti povnegaj s sestrinim fantom, če ga ima seveda. Če ne, še malo počakaj, pa potem navali. Malo se pomešat po familiji pa res ni take panike. Pa mal še s tastom, .... kar tak za hec. Saj vse v familiji ostane, a ne? user posted image user posted image user posted image

Anonimna, drži se. Meni bi se zmešalo, da mi sestra to naredi. Mislim, da bi me bolj prizadela ona, kot pa moj. user posted image

LP, Petra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.5.2006 11:06:36   
Anonimen
Na pa so šle dve družini k vragu.Tvoja z možem in seveda krvna zveza.
Dva,ki so jima ponoreli hormoni in se ne ozirata,kakšno zlo delata.
Taka situacija ni redkost,te pa pogreje,vem.
Pamet v roke,počakaj,da se prvi šok razkadi,nato,pa pozabi na oba.
Z njim nimaš več kaj imet opravka,ker je dokazal,da te spoloh ni vreden.
Sestra pa,hmmm,vedi,da sedaj še ne,čez leta pa,o,pa še kako se bo grizla,kaj ti je storila,bo prišlo za njo,ko jo bo(če jo bo)pamet srečala.
Pa vse se povrne,trikrat bolj,se povrne nazaj zlo.
Ne bo lahko,niti najmanj,čaka te še huda pot,da se zvelečeš ven iz razočaranja in iz te sedaj neuporabne zveze.
Veš,še nekomu bo hudo(upam)tvojima stršema,ko sta se znašla v precepu,med dvema ognjema,kajti obe sta njuni hčeri.
Želim ti,da se z čim manj globokimi ranami zmažeš iz te grozne situacije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
24.5.2006 11:07:20   
mamči
Tjazy user posted image

Pa še živali se kar vse poprek ne user posted image . Ne vem no, meni se pa to zdi izdaja prve vrste. Skoraj, da bi se mi lahko zmešalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.5.2006 11:12:36   
Anonimen
Poznam tak primer iz družine. Sicer sem to šele pred nedavnim zvedela. Od babice brat je kresnil bratovo ženo. Tega je že 5 let nazaj. Oba para sta ostala skupaj, med sabo pa ne govorijo. Ja, bilo je sicer enkrat, ko je peljal bratovo ženo iz ene zabave in sta bila oba malo pod dozo. Pač trenutek, ko nista razmišljala. Drugo pa je seveda, da to počneš načrtno in dlje časa. Sicer nobena varianta ni sprejemljiva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
24.5.2006 11:18:54   
Anonimen

Ma ja.. sej! Res ni glih prevec okusno.. sploh ce se sestri prej ne strinjata..

Ampak kaj ces zdaj.. Biti jezen do konca zivljenja zaradi tega.. lahko dobis se raka.. ker zamere povzrocajo raka.. ker kao te to celo zivljenje znotraj zre.. in to je to..

Seveda to ni bilo lepo.. ampak kar je storjeno, je ze storjeno.. tega se vec ne da spremeniti.. Zdaj je potrebno ravnati tako, da bo prihodnost lepsa.. da bo ta napaka koga kaj naucila.. ne pa skovati nacrt za dozivljensko zamero in praskanje oci in podobno..

Tisto je bil hec.. da v familiji ostane.. user posted image user posted image  Sam.. ce pa je res..  Ljudje.. ne jemite vsega tko osebno nooo..
Zdaj se boste 20 let grdo gledali.. pol pa bo kdo zbolel.. boste pa obzalavali teh 20 let, in jokali in tarnali nad nesreco..
Bolje je takoj skenslati mozne vzroke za nesrecne dogodke.. Kaj boljsega res ne morem povedat..

Ko potegnes crto.. se ti na nobeni postavki ne splaca biti jezna zaradi tega.. Zmente se.. in cao.. Zivite lepo naprej..
Lahko ji tud fajn napizdis ce ti bo potem bolj.. samo nikar pa si ne ustvari kaksenih dolgoletnih zamer.. ker bos v vsakem primeru kratko potegnila..

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
24.5.2006 11:25:31   
pety78
No, glede dolgoletnih zamer se strinjam s tabo. Verjetno bi bilo v mojem primeru tako, da bi pozabila na oba, dokler ne prebolim, ampak resnično ne prebolim. Potem pa bi poskusila rešit odnos s sestro. Mož bi bil pa seveda že bivši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.5.2006 11:25:43   
baguSka
Tjazy spet se strinjam s tabo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.5.2006 11:32:08   
brina*
Tjazy, kaj ti si varal v preteklosti? Ker nekam goreče zagovarjaš vse tiste, ki to delajo. Prav čudim se tvojim odgovorom, kako naj vsi vse pozabijo in živijo naprej.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.5.2006 11:33:18   
mamči
Ja, res se ne splača dolgotrajno jezit - njega bi dala ziher na šuh (preden še sestri uštima otroka, al pa se še na kako sestrično spravi, al pa.......juh, res user posted image )

Z sestro pa ne vem, kaj bi naredila user posted image . Je že res, da je mlada, sam ima pa že popolno razvite možgane in se mi zdi, da ni bil to samo "spodrsljajček".

Pa kaj, če njega daš našuh, ona dva pa pol postaneta čist ta pravi par ? user posted image  Joj, ne vem?

Ma sploh se mi smiliš, da si potisnjena v tako situacijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
24.5.2006 11:33:34   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: brina*

Tjazy, kaj ti si varal v preteklosti? Ker nekam goreče zagovarjaš vse tiste, ki to delajo. Prav čudim se tvojim odgovorom, kako naj vsi vse pozabijo in živijo naprej.

Kaj pa naj se mučijo in nehajo živeti???user posted image

(odgovor članu brina*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
24.5.2006 11:35:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

No, glede dolgoletnih zamer se strinjam s tabo. Verjetno bi bilo v mojem primeru tako, da bi pozabila na oba, dokler ne prebolim, ampak resnično ne prebolim. Potem pa bi poskusila rešit odnos s sestro. Mož bi bil pa seveda že bivši.

Ce bi moz bil automaticno bivsi.. to pomeni, da mu zares nikoli ne bi odpustila.. kar pomeni, da zamera ostaja.. pa ceprav bi scasoma prisla v nezavedno polje.. in ko je nekoc v nezavednem.. je zlo tezko spreminjati.. Obstajajo metode.. samo je veliko tezje..
Najlazje je zamero odpraviti, ko je se v zavednem polju.. zdja je cist simpl.. najoprej gres v gozd in se zderes tam na eno drevo.. da se sprostis.. potem gres do sestre.. in idelano je, ce si cist miren.. ce pa ne mores biti.. se pa se na njo mal zderes.. pa ne prevec.. moz pa mora za kazen 1 teden posodo pomivat.. pa prah brisat.. pa tebe masirat.. user posted image user posted image

Nic ni to tko hudga.. da se ne bi dalo zmenit.. Odvisno kako to vidis.. kaksne halucinacije se ti pojavijo ob tem..

Moja partnerka ma sreco, da mi njena sestra ni vsec.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
24.5.2006 11:36:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: brina*

Kaj pa naj se mučijo in nehajo živeti???user posted image

Kaj pa naj se mučijo in nehajo živeti???user posted image ??

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
24.5.2006 11:37:43   
mamči
Ja kaj pa naj se delajo, kot da je to čist normalno user posted image

Nekako je pa treba pokazat, da ti to ne paše in da te takšna dejanja bolijo .....al kak si ti pa Tjazy to predstavljata  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
24.5.2006 11:43:56   
mamči
1 teden posodo pomivat........ja, to je pa res ta prava kazen user posted image . Po enem tednu pa bo spet mel cajt, da "vse ostane v familiji"

Malo butasto . Vse stvari na svetu se pač NE DAJO oprostit! Kdo je zmožen jih lahko samo potisne daleč v podzavest............tam pa tud silijo naprej vsake toliko.

Tjazy, tvoji odgovori so vedno v stilu : joj, pa kaj, saj bo, pa ne tak drastično, pa...V resnici pa dobro veš, da so dejanja in stvari, ki se jim reče NEDOTAKLJIVO !

Sem spada sex v družini (razen, če prisotnim to paše )..pa, da ne naštevam še kakih hujših dejanj.

Hecno, če bi tvoja žena naredila kaj grešnega, bi ji pozabil, če si bo pa čik prižgala, bi pa premislil, kaj bi z njo ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
24.5.2006 11:44:54   
Anonimen

Sej sem napisal kako... najprej sebe mal sprostis.. in potem poves.. in to tako, da se na koncu lahko vsi objamejo.. ne pa tko, da si vsi zamerijo..

Poglej.. cisto vsakemu od nas se je ze zgodilo nekaj, kar bi lahko zamerili za celi laif.. A si predstavljas svet, ce tudi dejansko vsi vsakumur vse zamerili? Mislim, da ga vec ne bi bilo..

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?