|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vara me
24.5.2006 11:45:55   
brina*
Ja kaj pa naj se delajo, kot da je to čist normalno

Nekako je pa treba pokazat, da ti to ne paše in da te takšna dejanja bolijo .....al kak si ti pa Tjazy to predstavljata

Kot da je pozabil na njen rojstni dan. Mu pač oprosti. Lahko potem normalno živiš na prej? Ko se cela družina zbere pač gledaš ta dva skupaj?

Ne pravim, da je treba biti celo življenje sovražno nastrojen. Slej ko prej bo morala sestri oprostiti ali pa vsaj pozabiti. Ker je to njena družina. Isto kot prej pa ne more biti. Nikoli več!

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 51
24.5.2006 11:46:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamči

Hecno, če bi tvoja žena naredila kaj grešnega, bi ji pozabil, če si bo pa čik prižgala, bi pa premislil, kaj bi z njo ?

Ja..

In?

A ni to logicno?

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
24.5.2006 11:48:39   
mamči
A tebi je al kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   [Brisano sporočilo]
24.5.2006 11:51:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
24.5.2006 11:52:38   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: brina*

Ja kaj pa naj se delajo, kot da je to čist normalno

Nekako je pa treba pokazat, da ti to ne paše in da te takšna dejanja bolijo .....al kak si ti pa Tjazy to predstavljata

Kot da je pozabil na njen rojstni dan. Mu pač oprosti. Lahko potem normalno živiš na prej? Ko se cela družina zbere pač gledaš ta dva skupaj?

Ne pravim, da je treba biti celo življenje sovražno nastrojen. Slej ko prej bo morala sestri oprostiti ali pa vsaj pozabiti. Ker je to njena družina. Isto kot prej pa ne more biti. Nikoli več!

Uf........user posted image  A če moj rojstni dan pozabi je isto vredno, kot da so privošči mojo sestro ?

Veš, za moje rojstne dneve mi dol visi, za lastno sestro pa ne. Kri ni voda, ampak dejstvo, da je moja setra še samo poglobi mojo žalost.

Pa kaj bi s takim dedcem, ko ima nagon 10000x močnejši od najmanjšega možnega razmišljanja ?

(odgovor članu brina*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
24.5.2006 11:55:25   
brina*
Uf........ A če moj rojstni dan pozabi je isto vredno, kot da so privošči mojo sestro ?

Veš, za moje rojstne dneve mi dol visi, za lastno sestro pa ne. Kri ni voda, ampak dejstvo, da je moja setra še samo poglobi mojo žalost.

Mišljeno je bilo ravo obratno. Tjazy to tako razlaga kot da bi bilo enakovredno. Pač oboje oprostiš.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 56
24.5.2006 11:56:28   
Anonimen
Mamci.. se mi zdi, da nisi Brine zdaj najbolje razumela.. user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
24.5.2006 11:57:37   
mamči
Oj Radha, pa daj kje je najin sredni vek ?

Pa saj ne gre samo za zvestobo in varanje kot tako, gre za cel kontekst zaupanja, topline, naklonjenosti, predanosti do partnerje.

A te bi oblil val topline, ko bi pogledala v njegove lažnive, spletkarske oči ? Men bi še zadna kocina zmrnila od hladu.

Ma, jaz tud pravim, zdaj se nakaj habit, pa razonirat okol nima smisla. Ja, itak zarad tega (hvala bogu!) ne bo noben umrl, treba je it dalje........

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 58
24.5.2006 12:03:14   
mamči
Ja pa res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   [Brisano sporočilo]
24.5.2006 12:04:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
24.5.2006 12:07:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brina*

Mišljeno je bilo ravo obratno. Tjazy to tako razlaga kot da bi bilo enakovredno. Pač oboje oprostiš.

Ja.. ampak tudi to ni dovolj.. Ampak ajde.. bolje kot nic.. user posted image user posted image  

Se boljs pa je, da cloveku niti ne zameris.. pol se ni potrebno ukvarjati s temi otrocjimi in nezrelimi jezami in razocaranji in odpuscanji..

Ampak ko bojo ljudje tolk zavestni, da ne bo razocaranj se tudi taksne zadeve vec ne bo dogajale.. ker bo zavest narekovala dejanja..

In jalovo je pricakovati, da bojo najprej izginili taksni dogodki.. ker najprej mora izginiti razocaranje in jeza in strah.. potem so pogoji za izginotje tajsnih dogodkov..

(odgovor članu brina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
24.5.2006 12:12:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

user posted image Oh,kje so časi ,ko je Tjazy mene takole obdeloval...user posted image Jah,mu pač nisem več zanimivauser posted image user posted image

No prav.. te bom pa obdelel spet enkrat.. Kaksno obdelavo pa predlagas? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 62
   [Brisano sporočilo]
24.5.2006 12:14:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
24.5.2006 12:19:07   
Anonimen
Sporoc, ko bos... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 64
24.5.2006 20:15:04   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Poznam tak primer iz družine. Sicer sem to šele pred nedavnim zvedela. Od babice brat je kresnil bratovo ženo. Tega je že 5 let nazaj. Oba para sta ostala skupaj, med sabo pa ne govorijo. Ja, bilo je sicer enkrat, ko je peljal bratovo ženo iz ene zabave in sta bila oba malo pod dozo. Pač trenutek, ko nista razmišljala. Drugo pa je seveda, da to počneš načrtno in dlje časa. Sicer nobena varianta ni sprejemljiva.

user posted image   5 let nazaj? Al 50?  user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
26.5.2006 22:54:56   
tehnofil
...preveč boli, da mu udarca nebi vrnila.

Samo obrni se stran in odidi svojo pot. Ni vredno besed. Še dobro, da je pokazal obraz predno sta si ustvarila družino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
28.5.2006 0:02:43   
Moyca_

No, moj user posted image  ima 34 let, sestra pa 22.

to pa meni ne štima tvojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja pol pa te naj kar vara, če si ga tako označilauser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
28.5.2006 19:46:56   
ninocka

za konec doživim še šok; odidem k mami na kavo. Ona pa; veš, mi je tvoj včeri pisu sporočilo; napisal je: kdaj boš imela kaj časa za ****ča, da se mal pojebeva. Pol pa še reče: Veš, zmotil se je, sporočilo je bilo namenjeno sestri in ne meni!!!

In to teb tvoja mama cist hladnokrvno prijavi?

Ne verjamem...

Verjamem, da se to dogaja, ampak se mi zdi, da je konkreten primer vse sam neka zaebancija...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?