Anonimen
|
NIKOLI VEČ SI NE DOVOLI, DA TAKO RAVNA S TEBOJ!!! Zmerja te, tvojo mamo tudi, ti mu pa likaš, pereš, kuhaš, gospod pa gleda televizijo, pa še očita ti da si ničvredna... Jaz mu nikoli ne bi več nič naredila, ker bi se počutila kot da si dovolim da tepta po meni, a on bo meni rekel ničvrednica, lena... jaz bi mu pa zlikala in kuhala. Ali se ti ne zdi, da se ne ceniš dovolj. Moj bivši je bil na dobri poti, da bi se tudi meni tako dogajalo in sem se hitro spokala stran. Tvojemu možu pa lahko pokažeš ta moj odgovor tebi in ti povem, da jaz NIKOLI ne likam, majice samo zložim, on vse opere, vedno skuha, saj jaz skrbim za najinega 17 mesečnega sinčka in mi pravi, da me razume, da sem utrujena, ko se vrne domov ga on previje, okopa, pelje na sprehod. Nikoli mi ne očita, da ni pospravljeno, raje sam prime za sesalec in posesa, seveda ko ga vidim kako je priden, se mu tudi jaz pridružim. Pa ni nobena copata, enostavno razume, da sem utrujena, saj sem tudi noseča in mi pomaga pri vsem. Pri nama ni nikoli prepirov, saj oba narediva vse, on veliko več, če sem iskrena, a me nikoli ne zmerja ali pa žali. Torej, draga moja začni CENITI SEBE, res je tvoj mož, toda če si boš to dovolila, se bo vse samo še stopnjevalo. Naj vidi resno, da imaš tega dovolj. Vso srečo
|