|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne morem več tega poslušat!
23.5.2006 14:58:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Otroka ti ne bi dal? Saj ni njegov.. in tudi tvoj ne... Rajs si kupta liziko in jo posedujta..

user posted image  Tjazy to moraš enkrat mojmu povedat user posted image
ker vedno znova.....isto lajna...."otrok ostane pri meni, kar pejt brez otroka,..."
user posted image
S tem stavkom:"Ne dam ti otroka" moški (ne vsi Tjazy-oz.ne leti nate in na vse moške tega sveta) hočejo izsiljevati in prisiliti partnerico da bo vedno z njimi. In temu se pravi medsebojno spoštovanje in razumevanje? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
23.5.2006 15:18:50   
Anonimen
Ne vem zakaj je taksna vzgoja in ritem druzbe, da vsi rinejo v zakon.. kot kaze bi lahko bilo porocenih samo kaksna 2% ljudi..

Ce te izsiljuje z otrokom.. to pomeni, da te ima za suznjo. In obratno, ce zenska jamra in pizdi za vsako stvar.. ima moskega za suznja..
To je lepo vzajemno suznjelastnistvo.

Pa probaj ziveti tako kot Sita.. Jaz tudi vedno pravim.. Zakaj hudica je treba tolk peglat, pa pospravljat pa.. brez veze.. Al je tolk bolj zanimivih zadev..
kuhanje je full nesmisel.. sploh poleti.. ko je sadja dovolj.. ves kolk cajta ja tuki prihranjenega.. !?

Ampak ne.. kar je folk privzgojil se bo tega drzal kot pijanc plota.. totalna neiteligenca..

Noo pa sej je v redu.. sej lahko tko pocnete.. samo cemu potem jamranje.. Ocitno vam ni vsec.. ko pa vem clovek pove, da ni nujno, da je tako.. ga pa ignorirate.. ker navada.. je zelezna srajca,.. ampak ni nujno da je.. v eni sekundi lahko navado vrzes stran.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
23.5.2006 15:24:54   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
.. Zakaj hudica je treba tolk peglat, pa pospravljat pa.. brez veze.. Al je tolk bolj zanimivih zadev..
kuhanje je full nesmisel.. sploh poleti.. ko je sadja dovolj.. ves kolk cajta ja tuki prihranjenega.. !?

Razumna ugotovitev, tisto o pomenu likanja in podobnih zadev. Živimo v času, ko lahko pripraviš spodoben obrok v cca. 30 minutah, seveda če izpustiš klasično dveurno kuhanje goveje župe, tako da tudi samo sadja ni treba prežvekovat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.5.2006 15:36:40   
Anonimen
" Ocitno vam ni vsec.. ko pa vem clovek pove, da ni nujno, da je tako.. ga pa ignorirate.. "

user posted image   user posted image  

Ja, itak se je najlažje smilit sam sebi, obtoževat drugega in jamrat vse povprek. Od likanja do tega, da je bilo že pred poroko brezveze....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
23.5.2006 15:44:57   
Anonimen
Ko smo ravno pri takem pogovoru - ne bom pozabila besed socialne delavke, ko smo hodili na tečaj o materinstvu,...v glavnem na temo družina in partnerski odnosi.....

Govorila je o tem da naj pustimo opravila in gremo skupaj z otrokom ven - skupaj mislim mož, žena, otrok, otroci...

Cunje že počakajo, pa zakaj da bi vedno samo glancali user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
23.5.2006 17:34:30   
Anonimen
o anonimma...mam podoben problem.

Ko začuti da sem močnejša od njega, da o kaki stvari nima pojma, začne sikati, da ga samo komandiram, da on pa ne bo copata. Reče da ma že pol k.... tega mojega obnašanja. Da ne bo šel nikamor več z mano....

Pa tud jaz ne vem več kaj naj naredim.

Zadnje časa se samo kregava in sem že čist obupana. Imava majhnega otroka, ljubim moža, a srečna v tem odnosu trenutno nisem. Kje sva pa polomila,user posted image upam da se najdeva. In tudi tebi želim tako. V razmerjih žal pride do krize. Upam da obe hitro najdeva pot iz nje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
27.5.2006 0:21:18   
Marogica
Anonimna, obstajata samo dve možnosti, ali najdeta zopet isto "frekvenco" vajinega komuniciranja, ali pa pač nista za skupaj. Tu ni kaj dosti za debatirat, ker se vse vrti okoli iste stvari, le dejanja in besede so drugačne.
p.s. kar se pa likanja tiče, pa daj likarci, pa bo problem rešen, vsaj zate. Zanj pa je tako ali tako vseeno, ker ima neprestano problem pred seboj in to je on sam. 

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.5.2006 0:41:19   
Anonimen
NIKOLI VEČ SI NE DOVOLI, DA TAKO RAVNA S TEBOJ!!!

Zmerja te, tvojo mamo tudi, ti mu pa likaš, pereš, kuhaš, gospod pa gleda televizijo, pa še očita ti da si ničvredna...

Jaz mu nikoli ne bi več nič naredila, ker bi se počutila kot da si dovolim da tepta po meni, a on bo meni rekel ničvrednica, lena... jaz bi mu pa zlikala in kuhala. Ali se ti ne zdi, da se ne ceniš dovolj. Moj bivši je bil na dobri poti, da bi se tudi meni tako dogajalo in sem se hitro spokala stran.

Tvojemu možu pa lahko pokažeš ta moj odgovor tebi in ti povem, da jaz NIKOLI ne likam, majice samo zložim, on vse opere, vedno skuha, saj jaz skrbim za najinega 17 mesečnega sinčka in mi pravi, da me razume, da sem utrujena, ko se vrne domov ga on previje, okopa, pelje na sprehod.

Nikoli mi ne očita, da ni pospravljeno, raje sam prime za sesalec in posesa, seveda ko ga vidim kako je priden, se mu tudi jaz pridružim. Pa ni nobena copata, enostavno razume, da sem utrujena, saj sem tudi noseča in mi pomaga pri vsem.

Pri nama ni nikoli prepirov, saj oba narediva vse, on veliko več, če sem iskrena, a me nikoli ne zmerja ali pa žali.

Torej, draga moja začni CENITI SEBE, res je tvoj mož, toda če si boš to dovolila, se bo vse samo še stopnjevalo. Naj vidi resno, da imaš tega dovolj.

Vso srečo user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
27.5.2006 16:48:13   
tulip
Prav hudo mi je ko berem take stvari...
Tvoj mož ima očitno manjvrednostne komplekse, ki jih rešuje tako, da tebe ponižu,e. Nobena stvar mu ni dovolj dobra, vztrajno ti ponavlja, kakšen brezvreden človek si, tudi preko kritiziranja tvoje družine, s ciljem, da boš to še sama začela verjet in da te popolnoma podredi.
Potem bi se on počutil močnega, a pazi- tebe ne bi maral več, saj bi postala le nemočno zakompleksano bitje, ki ga je sam ustvaril in od njega ne imel nobene koristi.
Pozor: takšni so moški, ki tepejo žene!!!
Ne želim te strašiti, vendar je mentaliteta in način delovanja tak.
Ne se mu pustit, če sika zaradi nezlikanega perila- potisni mu likalnik v roko, če si utrujena, se ti ulezi na kavč! Boš videla, kako bo. Ali bo zaštekal, ali pa bo mogoče prišlo (bog ne daj) do zgoraj napisanega.
Iz tvojega pisma razbiram, da tvojn mož stalno išče probleme in provokira. Mogoče čaka na tvoj odziv, da bo upravičeno postavil stvari v red.
Upam da se motim, srečno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.5.2006 10:09:44   
baguSka
Pa zakaj vsi samo njega u drek tlačte user posted image  Sej ona tud žal nazaj!? Sej je lepo povedala, da se dereta eden na drucga in če ona njemu pusti da se nanjo dere oziroma se sama celo dere nazaj, zakaj je kriv potem samo on user posted image  Ok.. tuki gor je pač njena zgodba in treba je tolažit njo...

Btw, ravno zarad odgovora na tvoje vprašanje anonimna, če se to dogaja tudi drugje, jaz vedno bolj resno premišljujem o tem, da bi posvojila enga otročka.. sama itak.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.5.2006 11:12:53   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
....Meni se skozi zdi, da s evsi tako lepo razumejo, razen naju..........

Pri nas je bilo za znoret. Ampak ključ je spet v oba. Če sta oba za to, da si ustvarite to, kar piše zgornji stavek, potem bosta takšno družino tudi imela. Se pa je potrebo vsakič posebej in še celo takrat ko je najtežje (razburjenost) potruditi.

Če bi imela še Nekoga. Bi bilo lažje, ker je človek v boju med prijateljstvom in kregom, med sožitjem in sovraštvom, med mirom in razburjenjuem sam nemočen. Premetava ga kot valovi po morju. Enkrat čustva v eno smer, drugič v drugo. Kot slamica v valovih. Brez smeri in brez vidnega cilja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.5.2006 17:15:10   
soncicaT
Grrrrrrrrrruser posted image ...on zaspi, ti pa pejt likat, ja, frajer!

Ma naj se gre solit, ma pogovorta se, reči mu da si utrujena. Ponudi mu en dan z otrokom, pol pa naj pove.

Vso srečo! Seveda pa ohrani dostojanstvo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.5.2006 18:00:39   
vampirka
Zgleda, da je vreme krivo user posted image  za tele "čudne poste"!!! Anonimna, zakaj pa sta se sploh poročila, če se nikoli nista pretirano razumela user posted image  ?

Jaz isto kot je že ena pred mano napisala - ne likam (večinoma stvari samo zložim) - za tiste 3 stvari ki potrebujejo likalnik, pa ni panike! Ko bo user posted image  tu, pa sva že dogovorjena z mojim user posted image , da bova najela gospo, ki bo prišla enkrat na teden likat in kako generalko nardit (pospravljeno je vedno, samo pri hiši je že za površno pospravljanje potrebno veliko časa in truda) user posted image ! (Ne)kuhanja mi nikoli ne oporeka - sicer rada kuham, ampak glede na naravo dela (včasih cel dan, službena potovanja...) mi ne uspe vedno - takrat greva pač ven kaj pojest ali pa moj iz "tuš-a" prinese...da bi se kregala okrog tega nama pa še na misel ne pride!

Saj v bistvu je pa fajn kaj takega prebrat - vsaj vidiš, da se ne trudiš zaman v zakonu in kakšno srečo imamo z našimi možmi (to se spomnim vsakič, ko me kaj zjezi user posted image )!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?