Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 12:43:28
|
|
|
|
baguSka
|
U žlahti? Hja seveda.. Hm.. mogoče tud soseda.. Me pa neki zlo razjeda, da me slučajno tvoj mož ne zagleda!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2006 12:50:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 12:52:19
|
|
|
|
Anonimen
|
to se je kr samo Radha, jst nisem mela prstov nč vmes
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 12:54:36
|
|
|
|
baguSka
|
Radha Radha Radhica, ti nisi moja mamica, ne boš ti meni kazni dajala, lohk bi se raj z mano zamajala..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2006 12:57:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 12:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka U žlahti? Hja seveda.. Hm.. mogoče tud soseda.. Me pa neki zlo razjeda, da me slučajno tvoj mož ne zagleda!! Če te moj možek bo zagledalu, te ziher celo bo pregledau, saj od blizu še ni opice ugledau! Zato se hitro skrij in raje sama se previj, ker če previl te bo moj mož, boš zgledala kot velik mrož!
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 13:47:07
|
|
|
|
Anonimen
|
In pol reče BaguSka sramezljivki nazaj: Ja kaj, a si ti že čist znorela? Kot mrož, pa kaj še, joj si me pogrela! Si pa že raje bom plenico snela in tebi jo na glavo dela! Če pa ti to ne bo dovolj, ti eno bom zapela, mogoče zarjovela, kot zmaj in lev pa divji slon, da v ušesah bo cel rom pom- pom in te glava bo bolela, da boš kar pozelenela!!!
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 14:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj se bom jaz vrgel na pesnistvo.. zgleda, da je to zenskam vsec.. Sam Preseren ni bil glih srecen...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?