Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 16:15:18
|
|
|
|
Maleal
|
Ne nisem ga,bi pa to lažje preživela kot pa da bi ga dobila na kateri.
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 16:26:20
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Men se pa nebi zdelo glih fajn ce bi mojga iznenadila in videla kako si ga drka... pisuka, saj ma mene pa lahko skupaj to pocneva.. Ce bi ga zalotila, bi se oreng zamislila.. Mislim vsi ki se delate da je to ok pa nevem kaj.. mislim da tako sploh nemislite. za mene sta pač samozadovoljevanje in seks v dvoje dve različni, čeprav popolnoma naravni stvari. Oboje poteka vzporedno. Ne moreš pričakovat od moških (pa tudi od žensk ne), da si ga "obdelujejo" samo, ko so samski. Če si ga drka, to še ne pomeni, da te nima rad, al pa da ne seksa rad s tabo. To dvoje med seboj nima veze.
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 16:48:48
|
|
|
|
Sita
|
Se strinjam soncece24 s tem, kar si napisala zgoraj. Spodaj pa imaš napisan ruski aforizem: idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri ne obstaja. Zagotavljam ti, 100%- no, da taki moški OBSTAJAJO. Ne le moj, še poznam jih nekaj. Prav zares! Le da jih je v Sloveniji bolj malo.
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 17:19:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmmmmmmm Kaj pa če drka raje kot seksa? Men se zdi da tuki pol rata mal problema....
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 20:39:35
|
|
|
|
KODA
|
Ne.
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 20:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja itak da, kaj pa je to kaj tašnega...zakaj pa bi to skrival pred mano??? Halo, če pa komu lahko vse pove in pokaže sem pa ja menda jaz, ane! pa on je tudi mene že zasačil, na koncu je pa itak isti razultat-posexava se hm, ni čudno da potem moški preko neta iščejo tašne in drugačne osebe za karkoli že, če pred svojo ženo ne morejo pokazati vseh čustev in potreb
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 21:10:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja meni, se to tud ne zdi nič takega, ko sem še študirala in me ni bilo po več dni, mi je tud povedal, da si ga je zdrkal in zraven mislil name. Mene je to vzburilo, ne vem al sem zato čudna al kaj. Enkrat sem ga dobila pred televizijo, je gledal neke nage babe in si ga drkal, nobenemu ni bilo nerodno ,kaj smo normalni, meni ni pred njim nič nerodno kar se tiče seksa, vse si poveva, želje, fantazije, sej drugače ne gre. Takrat sem bila noseča, rizična nosečnost, zato nič seksa par mesecev, kaj je pa hotel drugega. Tud zdej mi včasih pove, da si ga je zdrkal, ker nama ne rata seksat prav pogosto, meni se ne zdi nič čudnega.
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 21:49:57
|
|
|
|
zoya_
|
ja in, če sem ga ali pa če je on mene, kaj potem?
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 21:50:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Šibni, šibni si pitončka, ko boš gledal dva balončka, naj pri tem te ne skrbi, da te ženka zaloti, ker ko te bo zalotila, ti ga bo med stegna skrila, če pa lačna bo postala, si ga bo v usta dala!
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 5:19:50
|
|
|
|
Mariposa
|
Sramežljivka, ti ga pa pihneš Drugače še nobenega od partnerjev nisem dobila med samozadovoljevanjem, pa tudi če bi, mi je to neka čisto normalna stvar. Veliko raje vidim, da si ob morebitnem pomanjkanju pomaga sam, kot da mu pomaga kdo drug, ki nisem jaz
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 8:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2006 9:59:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 10:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja.. sramezljivka.. jaz sem se tudi o cokoladah pogovarjal v tvojih letih!? Kolk let pa mas.. BTW?
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 11:03:43
|
|
|
|
Anonimen
|
A pol vam ni všeč moja pesmica?
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 11:22:31
|
|
|
|
Anonimen
|
V paksi bi mogoce bila odlicna..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2006 11:28:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 11:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ehh vidva pokovca! To je bil trenutek navdiha...
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 12:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka ehh vidva pokovca! To je bil trenutek navdiha... Tvoj otrok bo ziher Preseren 2.. To kar pocnes v nosecnosti.. to otrok sprejema.. a ves.. Moras vsak dan denar stet.. pa magar vsak dan isti kupcek..
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 12:24:15
|
|
|
|
Anonimen
|
A tko? Joooj upam, da mi pol ne o pobegnil v cirkus
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2006 12:25:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 12:29:44
|
|
|
|
baguSka
|
Sramezljivka rada poezije pesni, veliko je takih in drugačnih pesmi, V njenem trebuščku pa otroček posluša, in se vsega naučiti skuša.. Zdaj pa kaj bo iz njega jo skrbi in da je kaj kmalu ne zapusti..
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 12:36:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskalnik Išči >> Napredno iskanje >> Prijavljeni ste kot: sramezljivka Odjava >>[O portalu] [Pišite nam] [Vprašanja (FAQ)] [Oglaševanje] sam da bo zdrav, pa smešen, pa bo ok
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 12:37:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Sramezljivka rada poezije pesni, veliko je takih in drugačnih pesmi, V njenem trebuščku pa otroček posluša, in se vsega naučiti skuša.. Zdaj pa kaj bo iz njega jo skrbi in da je kaj kmalu ne zapusti.. Super super baguSka!!!! A smo si kej u žlaht?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2006 12:41:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 24.5.2006 12:42:22
|
|
|
|
NRMM
|
Sramežljivka ti pa prijaviš in to s pesmico Fajn te je brat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?