|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: druge narodnosti
23.5.2006 21:49:42   
k1
meni to izgleda kot v onem filmu, ko se američanka poroči z iračanom.

se mi kar smiliš da si v takem položaju, samo kolikor je meni znano, je pri njih baje res tako, da kdo zasluži, da celoten denar glavi družine (očetu), ki potem s tem dnarjem razpolaga. žalostno, ampak še vedno resnično! in to v današnjem času.

upam da uspešno rešiš zadevo. tašče in tasta pa se probaj izogibati.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 51
23.5.2006 22:51:12   
Anonimen
sama sem porocena z drugo vero,  ne vidim pa nic narobe ce so pari iz mesanih ver in kultur.  Vse povsod se najdejo tasce in ostali da te **** celo zivljenje, al naj bi bili to cistokrvni slovenci ali masanci. Ne pa samo pljuvat po verah ker vere niso krive, ampak smo si sami krivi ljudje..... sem muslimanka porocena z slovencem, brat zivi  v tujini ma pa spanko  drugace sama izhajam iz mesane druzine, ata je musliman mama pa hrvatica tak da se je v njihovem cajtu dalo ziveti, nevidim pa zakaj nebi mogli zdaj. mene moja tast pa tasca obozujeta jaz ravno tud njih, pa moj ma rad vso mojo zlahto ki zivi v sarajevu tak da sem zadovoljna z mojo izbiro zivljenja. pa nimam nic proti da se mesajo pa niso vsi ljudje isti, vse pvsod so ljudje maltretirani al naj bi bili tu  al v PM... najdite skupni jezik pa bo ti pa njegovo mamo kar ignoriraj sigurno je kaka ( kmetica) dce je on tebi vredi in stabo dober nimas se kaj sikirat, ce pa ne gre pac dobis drugega.....................lep pozdrav user posted image

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
23.5.2006 23:25:48   
Magi*
hm, sama sem plod mešanega zakona, ki lepo deluje že več kot 3 desetletja. imam ogromno prijateljev, ravno tako iz mešanih zakonov. nekateri funkcionirajo, drugi ne. nimam slabih izkušenj in nimam a priori predsodkov. najprej želim spoznati človeka, preden ga sodim.

v tem primeru se mi niti ne zdi pomembna narodnost in razlike, ki izhajajo iz tega. tu izgleda, da je narobe še vse kaj drugega.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
24.5.2006 6:24:15   
Vesna
če se ljudje ne znajo prilagajt,potem dve različne kulture sploh ne grejo skupaj po mojem.

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 54
24.5.2006 8:42:06   
jela5
Hm, hm!
Po eni strani me tale razprava žalosti, po drugi pa veseli. Saj, če se o tem ne bo govorilo, se bo pač 'nezavedno predalčkalo'. Zrasla sem v mešanem zakonu, od katerega sem odnesla predvsem ogromno širine in svetovljanstva. Tako z ene, kot z druge strani. Različnost? Predsodki? Manjvrednost? Te pojme povezujem predvsem s strahom pred neznanim... In prav je, da se z njim soočite!

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 55
30.5.2006 11:26:46   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
..... sem muslimanka porocena z slovencem, ...ata je musliman mama pa hrvatica

Muslimanstvo ni narodnost, ampak veroizpoved.
Slovenec , Hrvatica - so narodnosti in so lahko tudi muslimanske veroizpovedi. Ali katere druge.

Tako da bi bil lahko gornji stavek npr: sem bosanka porocena z slovencem ali pa npr sem muslimanka porocena z rimokatolikom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
30.5.2006 11:28:11   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: siniti
tehnifil... dej povej a teb bi blo pa kul da bi si starši tvojega partnerja/ke lastili tvoj denar...
denar za katerega si delal cel mesec? sori to pa tko ne gre...

Jaz se nisem odločil za življenje s partnerko druge narodnosti, drugih navad, drugih običaje, druge vere, drugega načina družinskega življenja. Ona se pa je in kar je za tebe čudno je za njih lahko temeljna vrednota.

"halo, razmišli z glavo..."  ne samo o sebi ampak o celotni situaciji.

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 57
30.5.2006 11:31:53   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
da si želi za sina muslimanko
drugim pa govorila okol, da ne znam nič skuhat.....
Ja halo!!!! A smo v sloveniji al v bosni.... sama sem se učila ta jezik eno leto v OŠ, pa še to je 15 let nazaj....ona pa živi v SLO vwč kot 20 let, pa ne zna niti besede... ne me juser posted image .

Vstopaš v konfliktno situacijo in se čudiš, da so konflikti.user posted image   Eh. Še enkrat preberi moj prvi poust na strani2. 

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 30.5.2006 11:34:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ali ste poročeni?
Ela123

Ali ste poročeni? Če ste, koliko časa?

Da (47%)

Ne (53%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!