Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali strašite svoje otroke? 22.5.2006 11:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikakor ne!!!Kazen za neposlušnost je:da ne dobi stvari ali pa da se mu ne ugodi,tisto,kar ima najrajši.
|
|
|
|
RE: Ali strašite svoje otroke? 22.5.2006 11:13:29
|
|
|
|
CIPRESA
|
Sem že velikokrat slišala od raznih staršev tisto slavno "če ne boš priden in ubogal bo pote prišel....ali pa bom poklicala..." razne pošasti pa policaje pa zdravnice..... In potem od istih staršev tudi jamranje kolikokrat se ponoči otrok zbudi in joka pa vpije, pa da imajo take težave otroka spraviti k zdravniku .... in oni se temu še čudijo!!
|
|
RE: Ali strašite svoje otroke? 22.5.2006 21:53:36
|
|
|
|
KODA
|
Ne. Je pa moj dragi že večkrat poskusil to narediti,ko kateri ni hotel ubogati,pa sem proti temu.
|
|
RE: Ali strašite svoje otroke? 22.5.2006 22:14:51
|
|
|
|
Moa
|
Eh, zivljenje je ze brez tega dovolj strasno Je dovolj, da sta mami in oci "strasna" in imata svoje "strasne" zahteve. In ce se samo spomnim s cim vsem so mene strasili... se vedno mi gredo kocine pokonci, ce kdaj slisim kaksnega strasiti, da bo prisel parkelj...grrr... res brezveze... Otroci imajo ze tako ali tako dovolj domislije.. Jaz ga z ničemer ne strašim,mu pa povem za razne nevarnosti tako kot dejansko so.Naprimer za psa mu povem,da niso vsi prijazni,da naj jih raje pusti pri miru,edino če je zraven lastnik,mora najprej vprašati,če grize,potem ga pa poboža,če seveda pes ni hud. Tudi povem mu,kaj se lahko zgodi -če bi stekel na cesto ga lahko povozi avto in tako dalje. Se strinjam... razlozit nevarnosti... ne pa strasit...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?