Anonimen
|
dober večer. sem spravila punce spat,pa si bom vzela minutko časa,da vam razložim .nekatere stvari sem res nejasno napisala. nekatere stvari so se pa res tako obrnile,da mi najbrž ne morete verjeti. torej,... vse težave so se začele,v zadnjh mesecih nosečnosti,ker sem morala samo ležati.in sem bil odvisna od njega.prej je vse štimalo.PRAVLJICA,verjemite!!!tako nama je bilo lepo in tako dobro sva se razumela in delala skupaj,da ni blo za verjet. potem je šlo vedno slabše.ko se je rodila mala pa cela katastrofa.ja,ena je omenila,če je tako,ker se ni rodil sin. tudi zato.ves čas je govoril,da si želi sina.pa nam je UZ pokazal,da je deklica.pa sem mislila,da je to samo tako...želja pač,ne pa da bo zaradi tega kar odpovedal. sedaj je stara 11mesecev in v tem času jo je seveda sprejel,čeprav ne poskrbi kaj dosti zanjo.kakih 10min na dan preživi z njo,pa konec.na sprehodu je bil z nami 5x,recimo... in tudi drugače je kot družinski človek poplnoma odpovedal. prej smo hodili vsak vikend na izlete,smučat,v gledališče,kino,na piknike...,vsak popoldan smo bili skupaj,vse obroke smo jedli skupaj doma-sva pač izkoristila to,da imamo firmo doma in smo tako prilagajali urnik.vse opravke sva si delila.skratka,bil je ok. sedaj pa,popolno nasprotje!!! zjutraj gre in ga ni,dokler že vsi ne spimo.doma vse sama naredim,posoda je pomita,vse je pospravljeno,oprano,zlikano,skuhano,čisto... včasih ga čakam do polnoči ali dlje,da bi z njim vsaj malo poklepetala,tako kot sva prej,pa gre samo spat.noče se več pogovarjat.prej sva si vse povedala,zaupala. o skupnem delu pa tako: delala sva skupaj,vse sem vedala,kaj se dogaja v firmi...v enem letu,kar sem na porodniški,je zanemaril delo,opustil je večino dejavnosti,s katerimi smo se ukvarjali,zato ni dela ,ni denarja.in živimo od moje porodniške.prej je bila moja plača samo zame,stroške za hrano in to sva si delila.mi boste verjeli,da mi v tem času,ker imamo malo ni 1x dal denarja?! kaj pa sedaj,ko mi poteče porodniška?še pred kratkim sva se pogovarjala,da bom koristila krajši delavni čas do njenega 3.leta.da mi je ne bo treba dati v vrtec,da bom lahko več z njo,tako kot sem bila s tastarejšo.sedaj mi pravi,da mi bo dal odpoved. živimo v hiši njegovih staršev.ki ne marajo mene in najinih deklic.veste,da male še niti videli niso?! mislim,da so za veliko njegovih odločitev krivi oni... zdej trenutno je v lokalu s prijatelji.tej prijatelji so vsi brez družin.ali sploh nimajo žen,punc,otrok,ali so pa ločeni.mogoče so mu oni za zgled?aja,pa alko je tudi vmes. še dobro,da nisem veliko vlagala v to stanovanje,da ne morem izgubiti ničesar.in prej ali slej bomo morale oditi.kdo ve kam. najprej si moram poiskati službo,da lahko najamem stanovanje in da lahko preživimo sploh. aja,ne vem,če sem omenila še to,da ima iz prejšnjeg azakona sina,za katerega je pravtako nehal skrbet,ne plačuje preživnine,šele,ko dobi s sodišča odločbo,plača.ne videva ga in ... tako da ne vem,če je vzrok ravno v meni,ker je odpovedal na vseh področjih,ne samo pri meni. zdej je zadeva mogoče bolj jasna,kaj se dogaja. in tako enostavno se pogovarjat z njim,če je tiho!ali pa če ga sploh ni doma!!! in sploh ni enostavno kar čez noč najti službe in stanovanja!!! in sploh ni lepo živeti v takem vzdušju. lep večer še naprej...
|