Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 21:36:02
|
|
|
|
vampirka
|
Pika, vidim, da čist notr padla ... !
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 22:01:34
|
|
|
|
Pia73
|
OOOOOOOOOOO, kako sem vesela zate!!!!!!!! To je pa res super novička!!! Žal pa ti sedaj ne znam več pomagati z odgovori,....... Včasih sem še lahko,..... Drži se draga moja in vedi, da nekje nate nekdo misli in ti res od srca, kolikor je to sploh mogoče, privošči srečo!
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 22:04:32
|
|
|
|
Pia73
|
kadarkoli imam čas za pico, sem si privoščila bolniško ko boš pri nas se najavi, pa gremo, lohk glih tja kot zadnjič sam draga bo , jaz moram jest za 4 če vzamemo še Goyo s sabo pa nisem gvišna, če bomo sploh skeširale toliko. Si jo že vidla, kolk je lepa bajsika?? Sm bla glih zdej pr njej, sem nesla moje fuzbalerje pokazat če boš kej rabla veš kako me lohk dobiš! neni Škoda, ko niste kje blizu mojga konca,... Jaz bi tudi šla z vami na pico,....
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 22:30:56
|
|
|
|
Suana
|
sem vesela zate,,.da se je le začelo ,ter da bo končni rezultat pozitivrn test ,jaz že sedaj držim pesti... lp suzana
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 18.5.2006 0:32:05
|
|
|
|
pika74
|
Pia73, bomo pa še en aviunk naredle, pa pršle še na tvoj konc, da bomo šle na pizzo .
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 18.5.2006 7:47:56
|
|
|
|
Massa26
|
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 18.5.2006 8:06:23
|
|
|
|
emaa
|
No pika mogoče pa dobiš Gonal, ki sem ga jaz v torek prinesla, ne bat, boš vse zdele zvedla na GK.
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 18.5.2006 8:25:27
|
|
|
|
Špelka
|
No, vidiš Pika, ko je človeku usojeno, gre vse kot po maslu!!! In tako ti bo šlo tudi do konca - do !!!!!
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 18.5.2006 10:09:42
|
|
|
|
neni
|
Na pomoč!!!!!!!!! Pika, tisto kar je napisano pod Pia73 za pico v našem koncu pa o Goyi sem napisala jaz. Kako je to mogoče????? Verjetno smo pisale ob istem času, pa je računalnik zamutil. Nisem vedela, da se lahko to zgodi. Torej, tisto sem JAZ! lp Neni
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 18.5.2006 10:16:41
|
|
|
|
neni
|
Zdej sem pa do konca zbluzila!!!!!!!!!!! Sem mislila, da je uni post moj, pa je res od Pie73. Moj je pa že zelo daleč nazaj. Ja punce, a nise nič spale ponoči! A ste celo noč tukajle kvačkale al kaj? Pika, ja Goya je tolk lepa nosečka. Ima tak lep trebuh, niti malo zamaščena, ful ful lepa, ji tolk paše. Res jo moraš videt. Že hodi kot račka. Pa Pia je tudi povabljena na pico seveda, si bomo pa kakšno na pol dale, če bo preveč lačnih ust. Drži se Pika, brez strahu, nič hudega, če kaj rabiš pokliči ali piši. Držim pesti, da bo prvi postopek uspešen. lp neni
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 18.5.2006 12:49:19
|
|
|
|
pika79
|
Tudi jaz čestitam, se mi zdi prov super da ti je tkole uspelo pa še sekirat se nimaš časa, kva je to dobr,
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 18.5.2006 13:54:44
|
|
|
|
tinkamiška
|
o pika! to je pa res super joj, pa jst se ti zadnje čase samo še smejim no, ful se vesela zate lubčka od ize! tinka
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 18.5.2006 14:03:28
|
|
|
|
ZARA
|
Navijaaaaaaaam že cel dan !!!
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 18.5.2006 19:01:23
|
|
|
|
Anitka
|
Pikica moja Ja na kako pizzo z vami bi pa še jaz šla. A lahko? Obljubim, da ne bom jemala in vašim Navijam za vajuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 18.5.2006 20:04:08
|
|
|
|
Anonimen
|
NO? kaj novega?Haloooo!!! Srečno!!!!!!!!! A BO????Kmalu bo!!!!!!
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 18.5.2006 21:00:56
|
|
|
|
koala
|
JJJUUHHHEEJJJJJJ Pika, kako sem vesela zate. Zdaj pa že kmalu poročaj kako in kaj, saj veš, babja radovednost, pa spat nebom mogla, pol bom pa ko zombi, bo moj mislil da sem žurala zdaj ko je tam v daljni Bolgariji. Aja, pa kaj se pice tiče bi jaz tudi šla, bom pridna pa solatko papala, da bo nosečkam in pikicam ostala pica.
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 19.5.2006 10:56:58
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Halooooooooooooooooooooooooooooooooo, kako je šlo? Prosim,prosim za kakšne noviče! Sej veš, da nas firbec!
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 19.5.2006 11:28:30
|
|
|
|
naja78
|
juhu.drži se.
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 19.5.2006 19:45:26
|
|
|
|
GoYa
|
O bejbi, to pa je novička dneva . Juhu, spet bomo navijali. Aja, jaz sem mela vedno kratek postopek. Tako kot so ti že druge napisale, z injekcijami začenš 2. dan. Takrat vzameš Dipherelin (če si to dobila), 4. dan pa dodatno še Gonal. Pa saj so ti verjetno vse že razložili danes. Drugač pa obvezno me vzet na pizzo, če ne bom huda. Ja, Kalina in pikica sta tudi ok. Mogoče bosta za vikend šli celo domov . Pozdravček od GoYe P.S: Smo se srečali danes s tvojim možekom. A ga nisi s sabo vzela, da so mu pokazali, kako te bo moral špikat? Če mu ne bo šlo, je moj kandidat. On uživa v tem .
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 20.5.2006 14:51:03
|
|
|
|
pika74
|
Ojla bejbike - lep pozdrav vseeeeeeeeem in en . V četrtek so me sestre v Lj naučile, kako si daš injekcijo in dobila 2 škatli Gonala za domov. Zdej sam še M čakam, da pride, pol pa ekšn . GoYa - glih dons sm mojmu omenla, da bi mogu bit zravn v četrtk z mano, pa je reku... ja, haloooooo, jst sm mel službo . Ja halooooo, jst sm jo tud mela. Takle mamo. Ko je treba pa k dohtarjem hodit, pa rep med noge. Ma ga bom drugič že upanala. Bo mogu it zravn pa pika ! Za pizzo se bomo zmenile fosilke (GoYa, Anitka, Pia73, Koala... in vse ostale fosilke - za štajerski konc je zmenjen, da se dobimo pr Marogici, za ostale lokacije pa še zbiramo ponudbe ). Zdej grem pa mal ven u to sivo soboto . Dijooooooo
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 20.5.2006 14:58:07
|
|
|
|
cmokec
|
Ojla Pika74. Nisem vedla, da si moraš sam dat inekcijo. Brrrrrr, me je kar zmrazilo. Ti pa sigurno komaj čakaš, ekšn, kot si napisala. Saj te zastopim. Da bi le uspelo v prvo, da te vidimo s trebuščkom. Mislim nate in držim . Komaj čakam, da javiš veselo novičko. To bo eden najsrečnejših dni tukaj gor na RR. Do takrat pa pogumno kot znaš.
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 20.5.2006 19:39:23
|
|
|
|
biba77
|
Pika74, cestitke!!! Ce pa res misli bit pizza, moramo pa pohitet-meni se cas izteka. Bi pa bla full vesela! Kje pa je to, pri Marogici? Grem kar na preiskusnjo, ce se nisem bla.
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 20.5.2006 20:40:25
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba77 Pika74, cestitke!!! Kje pa je to, pri Marogici? Grem kar na preiskusnjo, ce se nisem bla. Biba77 sigurno še nisi bila pri meni, ker čez ca 1 teden komaj odpiram . SEm pa v MB
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 21.5.2006 10:42:29
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika Tinka
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 21.5.2006 20:28:55
|
|
|
|
pika74
|
Hvala punce za vse!!! cmokec - jaz mislim, da bom iglo zadnji moment kar dala v roke, ker bo bolj zihr tkole . Sej ne, da bi me blo strah teh stvari, sam... ma glih sebe pa ne vem, če bom lohk špikala . biba77, bomo zrihtal eno pizzo, ni hudič, da ne . Marogica, ti nas pa le obvesti potem o kakem naslovu, da ne bomo falile . Jst že komi čakam, da te spoznam . tinkamiška -ti pa lepo pozdravi Izo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.