Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 18:57:24
|
|
|
|
pika74
|
Ojla bejbike ! Jutri zjutraj imam začetek kratkega postopka IVF . Dons sem bla pri G na kontroli brisa (6 mesecev je minilo od LEETZ) in mimogrede sem ga še vprašala, če se lahko že danes prijavim za IVF, ker imam itak napisano, da naj pokličem v maju na 1. dan M. In ker M pride v soboto, če sem prav računala, sem rekla, nič, probat ni greh in vprašala. Pa je rekel... hmmm za dolgi postopek imamo zelo malo časa. Bo zelo na knap pred dopusti. Lahko se pa odločimo za kratkega . In potem sem ga jaz - babji firbec vprašala , kaj vpliva na odločitev o tem ali bo kratek ali dolg postopek. Pa je rekel, da vpliva starost ženske in kvaliteta spermiograma . In nato je pogledal oboje in rekel, da lahko gremo najprej v kratkega.... in me takoj napotil v staro porodnišnico, da se vpišem . Tam me je sestra takoj vpisala in rekla, še dobro, da ste prišli , ker boste jutri zjutraj morali biti že ob 8h pri nas, ker začnemo . Evo, kako se včasih lepo izteče . Sploh, če ne pričakuješ. Jaz sem računala, da bo zdaj treba še čakat na rezultate tega brisa ene par tednov in da bom potem valjda septembra šele na vrsti, da pokličem in potem oktobra mogoče začnemo, zdaj se je pa malo zasukalo in evo. Jutri - nizki štart . A katera kaj ve, kako je pri kratkem postopku. Če ima katera kak link (al pa če katera lahko kaj napiše) za kratek postopek IVF, ji bom hvaležna . lp pika74
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 19:16:09
|
|
|
|
ElaM
|
Pika, uspešen nizki štart!
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 19:21:34
|
|
|
|
biba 1
|
Pika74 bravo ! Tudi jaz imam kratek postopek in sicer sem planirala M v petek pa je že danes tu, kar je tokrat prav fajn!!!!!! Zdaj boš dobila injekcije, jaz sem dobila Gonal. In sicer prvo si daš 2 dan M in potem vsak dan do 6 dneva po eno. 7 dan pa potem UZ, kjer ti določjo terapijo za naprej! SREČNO!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 19:56:37
|
|
|
|
Marogica
|
Pika74, sama ne vem o teh postopkih čisto nič, zato ti samo želim, da bi ratalo. Ratalo, tako, kot piše v medicinskih učbenikih in v prvem poizkusu. Torej šolski primer. Iz srca, vse naj, naj....... (ta je za srečo, da ne bo narobe razumljeno)
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:00:08
|
|
|
|
pika74
|
u hvala vam punce mi je kar malo čudno - čist sm bla na off do par dni nazaj. In še danes sem mislila, kaj pa če sploh ne bi šla na pregled danes... pa še dobro, da sem šla . Pa sm povedala Drobniču, da ne računam preveč na uspeh v prvem postopku in da se zavedam, da je samo 20% možnosti. Pa je takoj rekel, da je % uspešnosti malo višji od 20% in da moram razmišljat tako, kakor da bo v prvo 100% ratalo. Če pa potem slučajno ne bo uspelo, se pa ne smem popolnoma nič sekirat. Ja, bomo probal upoštevat nasvet - kolkr se bo le dalo . Katera pa ima še ta postopek poleg bibe 1? A je še kakšna?
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:04:19
|
|
|
|
pika74
|
U še neki vam morm povedat: Sm prej mojmu rekla tkole: Dons bom jst mal počivala in ne bom nč pospravljala - k sm že noseča. Je reku: Jawohl hehe - je treba tkoj izkoristit gužvo
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:04:36
|
|
|
|
neni
|
Čau Pika! Superca, že začneš, jupi!!!!!!! Ej, pri kratkem postopku začneš šele z M (2.dan), pri dolgem pa začneš en teden pred M, da si svoje hormone zbijaš z enimi zdravili, potem ko dobiš M pa greš isto kot kratki postopek naprej. Tako naj bi stimulativni hormoni bolje delovali. Potem pa itak hodiš na uz da se spremlja jajčnike, da kam ne pobezlajo (recimo v Libijo) Poročaj jutri kaj si odpravila, super, zdej bomo pa navijali na veliko. Lp Neni
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:07:24
|
|
|
|
pika74
|
o neni , čak, najprej bomo navijali za tvoje fuzbalerje, pol pa za moje . Oštja, sm vesela. In kako si kej? Enkrat mormo na pizzo!
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:13:34
|
|
|
|
neni
|
kadarkoli imam čas za pico, sem si privoščila bolniško ko boš pri nas se najavi, pa gremo, lohk glih tja kot zadnjič sam draga bo , jaz moram jest za 4 če vzamemo še Goyo s sabo pa nisem gvišna, če bomo sploh skeširale toliko. Si jo že vidla, kolk je lepa bajsika?? Sm bla glih zdej pr njej, sem nesla moje fuzbalerje pokazat če boš kej rabla veš kako me lohk dobiš! neni
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:14:24
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 In kako si kej? Enkrat mormo na pizzo! ..In to k meni
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:19:11
|
|
|
|
pika74
|
Ajej, bom mogla začet šparat za našo gostijo - sm čist pozabla, da bo zdej mal več lačnih ust (4 zate, 2 za GoYo in en zame). GoYo si kr težko predstavljam bajsiko. Jo mam še zmer pred očmi kot tako malo GoYči - šlank pa tako bolj punčkasto bejbiko . Bi jo pa rada vidla - ker pomoje ji ful paše buši . Ampak kok se cajt hitr zavrti naokol. A ni bla Kalina glih zdej v postopku - evo, pa je že rodila . Pa biba77 bo tud kmal... bemtiš, enkrat se okol obrneš, pa je že leto naokoli. Jst bom v nedeljo na vašem koncu in mogoče mi rata poleg piknika še na pizzo pridit - ma te prej še kej pokličem a prou, ker ni še 100%. Fajn bod, pa buzbalerje pozdrau
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:20:31
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: pika74 In kako si kej? Enkrat mormo na pizzo! ..In to k meni ja pa u vašo pizzerijo mormo tud enkrat ! Takrat bomo pa še Anitko pa bibo77 pa ostale iz Štajerskega klana s sabo vzel .
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:23:17
|
|
|
|
ZARA
|
Pozdravljene "punce gunce"! Heeeej, Pika, to mi deliiiiiii zdej pa bo neki, ane? Super. Jutr te bom imela na vesti cel dan... Kdaj je pa Kalina rodila? Sploh ne vem.
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:23:23
|
|
|
|
Marogica
|
Me veseli....
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:24:04
|
|
|
|
kofetek2010
|
že držim pesti!
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:24:34
|
|
|
|
pika74
|
O ZARA - moja tamlada , ja men se zdi, da je GoYa neki pisala par dni nazaj, da je Kalina 1 mesc pa pol prezgodej rodila. Čak grem pobrskat nazaj.
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:25:58
|
|
|
|
pika74
|
jana 73 tenks. sej jutr grem sam po šponte - pol drug tedn se pa baje nek 2. dan M začne drogiranje pol me boste mogle pa mal z rezervo jemat, ker bom mal dizzy
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:30:30
|
|
|
|
ZARA
|
A tolk prezgodaj je rodila? Ojej, a pa sta v redu? Zakaj boš dizzy, a to te zadane? O, Janaseventitri, kje si ti?
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:33:32
|
|
|
|
kofetek2010
|
.74 - bom držala pesti dokler ne rodiš kje sem? malo tu, malo tam...
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:45:44
|
|
|
|
pika74
|
jana73 ti si carica ja ZARA jst upam, da sta Kalina in punči zdrave.
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:47:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Pika - ! Pa pesti bomo seveda držali na vso moč!
|
|
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 20:56:14
|
|
|
|
cmokec
|
Ojla Pika74, , hit počivat. Jutri je tvoj končo dočakani dan. Je fino a ne. A ti kaj srce hitreje utripa ? O, kolk sem vesela. Fino zrihtaj, da tudi ti čimpreje dobiš trebušček na kako kilco okol tazadne. Bom
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 21:02:25
|
|
|
|
pika74
|
hvala Jančika in cmokec . Ja, dons sm čist v . Pa sej vem, sej sm rekla, da se ne bom obremenjevala, ampak vseen sm zdej čist not padla. Sm bla pa kr dolg časa na off ane . Sm bla čist kul. Sploh nism bluzila . Dons, k sm bla tm pr uni sestri, k naroča za IVF, se mi je pa kr pulz dvignu od hudga - tadobr pulz, da nau pomote .
|
|
RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF 17.5.2006 21:33:08
|
|
|
|
cmokec
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.