|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST
17.5.2006 17:32:07   
Anonimen
Anonimna 2!
Jaz tud ne razumem,kako lahko to nekdo napiše na forum,jaz bi verjetno padla skupaj,ne pa da bi razmišljala,da napišem to na net!
Se popolnoma strinjam s tabo,meni je tudi čudno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
17.5.2006 17:37:40   
naja78
obup-ni besed.
moje sožalje!

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.5.2006 17:45:35   
Anonimen
jaz se tud strinjam z anonimnimi kako je možno sloh sest pred računalnik pri takem tragičnem dogodku ampak kot pravijo sto ljudi sto čudi zato tudi moje iskreno sožalje....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
17.5.2006 17:47:25   
Lumpi
ISKRENO SOŽALJEuser posted image user posted image user posted image

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

Neposredna povezava do sporočila: 29
17.5.2006 18:16:27   
koala
Draga Anonimna1, vem, da zdaj ni besed ki bi bile tolažilne lahko le rečem, moje iskreno sožalje. Vedi da nisi sam in če kaj potrebuješ le javi. Mislim nate!

Ostale anonimne morda pa nima nikogar s komer bi to delila, ne bodite krute v že tako tragičnem trenutku, sicer pa vsak žaluje po svoje.

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.5.2006 18:19:37   
zorica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MOJE ISKRENO SOŽALJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse tiste anonimke, ki ste prestrahopetne pisati pod svojim nickom pa bi rada rekla le, da je ANONIMNA, kateri se je to zgodilo, našla moč v nas, v puncah na RR in zdi se mi ful nesramno, da se najde nekdo, ki želi še to dodatno kritizirati.Take naj v bodoče ostanejo le tiho!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.5.2006 18:21:16   
cmokec
Iskreno sožalje. user posted image user posted image  

Anonimna, še kaj se javi, če ti je z nami lažje.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.5.2006 18:32:34   
cukerček
user posted image MOJE ISKRENO SOŽALJE.
ČE TI LAHKO KAKO POMAGAM SE KAR JAVI, ČEPRAV TE NE POZNAM OSEBNO. IN ČE NAJDEŠ PODPORO MED NAMI IN TI JE Z NAMI LAŽJE SE NIKAR NE OZIRAJ NA TISTE KI SI NE ZNAJO PREDSTAVLJAT KAJ DOŽIVLJAŠ.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.5.2006 18:41:24   
Špela100
Moje sožalje in če ti kakorkoli pomagamo se kar obrni na nas.user posted image user posted image

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.5.2006 18:48:26   
Anonimen
O,jezus...tako mi je žal zate...bog ti pomagaj...sm ostala brez besed!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
17.5.2006 19:13:26   
Sulfinija
Moje iskreno sožalje.Če ti lahko kako pomagamo piši tudi makar na privat.Žalost delim z teboj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.5.2006 19:28:28   
saša80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi  iz moje strani iskrene sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.5.2006 19:53:39   
mojcadamijan
Ne vem kaj naj rečem-res iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.5.2006 19:56:35   
pika74
user posted image user posted image moje sožaljeuser posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.5.2006 19:57:13   
buškica
Anonimna, moje iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V mislih smo s teboj.

Neposredna povezava do sporočila: 40
17.5.2006 20:00:23   
copka
Me je kar streslo, ko sem prebrala teh nekaj vrstic! Si kar ne morem predstavljat!

Moje iskreno sozalje!!user posted image

Pogovarjaj se z nami, ce ti je lazje! Prvi teden je en sam naval lepih (morda tudi manj lepih) spominov in tu smo, da ti prisluhnemo, ce zelis!

Neposredna povezava do sporočila: 41
17.5.2006 20:23:13   
Tipi
Iskreno sožalje. Sem brez besed.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
17.5.2006 20:32:19   
Adelina

Moje sožalje!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
17.5.2006 20:51:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
17.5.2006 21:31:19   
vampirka
Vsak žaluje na svoj način, zatorej so vsa mnenja in kritike na tem mestu odveč...

MOJE ISKRENO SOŽALJE! user posted image user posted image (naj počiva v miru)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.5.2006 21:38:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
17.5.2006 21:44:22   
babica
Moje sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
17.5.2006 21:46:01   
Pia73
Iskreno sožalje! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
17.5.2006 21:57:09   
tajči84_
Anonimna1, iskrene sožalje. Sočustvujem s teboj. V kolikor ti bo kaj lažje sem ti na razpolago...samo piši. Ne oziraj se na druge anonimne...ki res ne razumejo kako se počutiš...vse druge pa smo ti na razpolago ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 49
17.5.2006 22:04:43   
*Karmen*
Anonimna, iskreno sožalje.

Sploh ne najdem besed, s katerimi bi ti lahko povedala, kako me je stisnilo pri srcu, ko sem prebrala tvoj post. Ne bom ti svetovala ničesar, kajti človek po takšni veliki izgubi potrebuje čas, da izjoče bolečino. Bolečino, ki je ne pozabi nikoli, le manj boleča postane. Vzemi si čas in se izjoči. Sama ali na ramenih prijateljev. Vem, zdaj te čakajo najhujši dnevi. Pa vendar se ne zapri vase. Če ti ni do prijateljev, se pa vsaj občasno javi na teh straneh. Punce s(m)o vedno pripravljene prisluhniti trpljenju in pomagati vsaj s toplo besedo. Drži se!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.