|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ŽALOST, ŽALOST, ŽALOST
17.5.2006 22:29:35   
Suana
Moje iskreno sožalje....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
17.5.2006 22:47:25   
pilotgirl
Joj....ne vem kaj naj ti rečem.....user posted image user posted image user posted image user posted image Moje sožalje.

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 52
17.5.2006 23:04:58   
KODA
user posted image user posted image
Moje iskreno sožalje.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 53
18.5.2006 1:17:49   
soncek.djukelica
draga punca,
iskreno sočustvujem s teboj, resnično bi te želela objeti in te držati v objemu,in ti reči,da bo vse o.k.!
in res bo vse o.k.!
naj te Bog čuva!
in če potrebuješ pogovor, ne odlašaj, javi se!user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 54
18.5.2006 7:32:09   
Špelka
Anonimna - moje iskrene sožalje. user posted image user posted image user posted image user posted image  

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
18.5.2006 7:47:11   
Massa26
Moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
18.5.2006 8:09:43   
Vilma
Moje sožalje anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
18.5.2006 8:20:02   
Bety
.....ISKRENO SOŽALJE..user posted image user posted image user posted image user posted image ..user posted image user posted image user posted image

(Upam, da to ni kakšna neslana šala...)

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 58
18.5.2006 8:27:28   
Saša27
Sem nekaj časa brala, pa ne morem in ne morem verjeti, da se kaj takšnega lahko zgodi, me boli pri srcu, solze so mi pritekleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa čeprav te ne poznam mi je iskreno žal in vedi, da si v mojih mislih.
Še enkrat Anonimna, moje iskreno in globoko sožalje ob boleči izgubi.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 59
18.5.2006 19:20:04   
sonchek
V bistvu sem ostala čisto brez besed, in tudi vem da ni besed ki bi te lahko potolažile....
moje sožalje....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 60
18.5.2006 19:53:45   
Anonimen
O ne!!!!!!!!!!Groza,saj nimam besed za tako tragedijo.
Žal mi je,moje iskreno sožalje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
18.5.2006 21:50:48   
kasija78
Iskreno sožalje !

Če boš potrebovala več kot tolažbo, se lahko obrneš na društvo hospic. Moji prijateljici so bili v veliko oporo ob nepričakovani izgubi.
www.drustvo-hospic.si/

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 62
19.5.2006 10:16:04   
pot
Moje iskreno sožalje.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 63
19.5.2006 10:50:19   
pika79
Tudi moje iskreno sožalje,... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
19.5.2006 14:25:58   
Anonimen
Pozdravljene!

Za vse tiste anonimne, ki ste napisale, da vam ni jasno, kako sem lahko že popoldan sedla za računanik in napisala, da sem izgubila dragoceno bitje:
- že tri leta se vsak dan pojavljam na RR in klepetam z čudovitimi puncami. Tudi na srećanja sem že nekajkrat šla, ogromno punc me tukaj na RR pozna in z njimi že tri leta delim vse dobro in vse slabo. Dopoldan sem imel polno hišo ljudi, vsak  me je objemal, tolažil, .... želela sem si naj gredo vsi domov, da si malo "oddahnem", se uležem in mislim na lepe trenutke, preživete z mojim partnerjem. Res mi je uspelo biti pol ure sama. V največjem nalivu solz sem sedla za računalnik in si mislila: "Moram povedati prijteljicam, ki me že tri leta tolažijo zaradi moje neplodnosti ter me spravljajo v smeh vsak dan, kakšna kruta usoda me je doletela.

Za vse ostale:
- hvala za izrečeno sožalje

Kljub smrti partnerja pa je delček mojga srca neizmerno. Danes mi zamuja M že 4 dan. Ker se mi to večkrat dogaja, nisem delala "cirkusa" iz tega. No, naredila sem test in je pokazal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne morem verjet, ampak res sem noseča.... po treh letih truda. Čeprav sem ostala brez partnerja, sem se odločila, da otroka obdržim, ker je bil spočet od osebe, ki je bila ZLATO BITJE. Vem, da bi bil tudi moj pokojni partner zelo srečen glede moje odločitve.

Želim vam prijeten dan!

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
19.5.2006 14:28:11   
Anonimen
Malo raztreseno sem napisala zgornje sporočilo. Hotela sem napisati, da je kljub smrti pratnerja delček mojga srca danes neizmerno srečen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
19.5.2006 14:35:09   
Špela100
Sožalje sem ti že izrekla, zdaj ti pa izrekam še čestitke in se v teh žalostnih trenutkih vseeno veselim s tabo in 100% podpiram tvojo odločitev, čuvaj svojega sončka in v njem najdi moč za naprej.
Naj te ne bo strah prihodnosti kajti zmogla boš čez čisto vse ovire, ki ti jih postavi življenje. ( jaz sem bila tudi sama z otrokom)
Vse najboljše v nosečnosti in življenju ti želi
Špela100.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   [Brisano sporočilo]
19.5.2006 14:52:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Špela100)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
19.5.2006 15:29:23   
Ancy
In zagotovo je vesel za user posted image user posted image pa kjerkoli že jeuser posted image user posted image .....  iskreno sožalje ob izgubi ljubljenegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 69
19.5.2006 15:37:41   
Špelka
Hm - neverjetna zgodba - taka, ki jo piše življenje/usoda. user posted image  Je že tako - eni odidejo, da drugi lahko pridejo..... Iskrene čestitke in da - tvoja odločitev se tudi meni zdi 100% pravilna!!!!!! srečno z malim sončkom in velikim angelom tam gori. user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
19.5.2006 16:16:31   
iwa
Draga anonimna,
iz srca ti izrekam oboje, iskreno sožalje ob tako veliki izgubi user posted image user posted image user posted image in po drugi strani čestitke za veselje, ki ti ga je zapustil tvoj ljubljeni, da ne bi ostala sama. Želim ti čim mirnejšo in zdravo nosečnost in ti čestitam tudi za tvojo odločitev. user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 71
19.5.2006 16:28:45   
tinkamiška
joj, pa se mi je zdelo, da se take stvari dogajajo samo v filmih...kr ne morem verjet, res me je zadelo, nekaj časa sem samo bulila v napisano...

človek kr ne ve kaj bi ti napisal, po eni strani takšen krut  in žalosten dogodek in po drugi strani pa taka lepa novičkauser posted image

ne bi bila rada grda in nesramna, ampak, ko sem danes prebrala še o user posted image , sem tudi sama malo podvomila o vsem, ampak ti pa iz srca želim vse lepo in da bi bila srečna s svojim malimuser posted image zate in za tvojegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 72
19.5.2006 17:08:53   
Sulfinija
Joj kljub tej tvoji žalosti sem zelo zate vesela,da boš ponosna mamica.Tvojemu partnerju pa bo lepo tam kjer je.Verjamem,da bi bil zelo,zelo vesel,če bi zvedel za tole tvojo odločitev.

Ko bo vse tole za tabo pa se nam le javi in poročaj kako raste vajin sonček v tvojem trebuhu.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 73
19.5.2006 18:10:24   
meri
Anonimna... sicer ne vem,kdo si in si ne morem predstavljti tvoje bolečine,vendar sem neizmerno ponosna nate in na tvojo odločitev,da obdržiš otroka.Navsezadnje sta si ga tako dolgo želela.Samo čuvaj se sedaj in vedi,da to,da kljub izgubi čutiš globoko v sebi tudi srečo ni greh....

Vse dobro želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
19.5.2006 19:31:46   
GoYa
Sožalje ob izgubi in hkrati čestitke za user posted image .
Žalostna in neverjetna zgodba.

(odgovor članu meri)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.