|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jane ali quinny
16.5.2006 10:32:26   
sany77
Ja, ja ,..spet vozički boste rekle. Ampak pred nakupom bi se res rada prepričala, da bom kupila voziček, ki mi bo najbolje služil. Odločam se med quinny freestyle in jane slalom z avtosedežem matrix. Jane mi je bolj privlačen zaradi teže, saj je neprimerno lažji od quinnya. Pomisleke imam predvsem glede matrix sedeža/košara. Prosim vse, ki imate jane vozičke z matrix sedežem povejte kako ste ali niste zadovoljne in kaj mi priporočate.
Lep dan!!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jane ali quinny
16.5.2006 12:05:43   
balaena
zdravo,
jaz sem se o svojem jane slalomu in matrixu že kar razpisala. daj si najprej tu preberi moja sporočila:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=691198
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=855988
(poglej malo nižje in še naprej vse podstrani. je kar dosti napisanega. mogoče z iskalnikom še kaj drugega najdeš)
potem pa napiši semle, kaj te še konkretnega zanima.

pa ne zameri,
lpb

(odgovor članu sany77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2006 13:41:18   
hubi
Malo premisli po kakšnih poteh se boste vozili (makadam, asfalt). Če imaš poudarek na asfaltu, ti resno predlagam, da razmisli o kakem vozičku, ki se zlaga na sistem marele, na tržišču jih je kar nekaj. Govorim iz lastnih izkušenj, imamo Quinnya freestyle 3xl, pa mi je žal. Preden to spravim v avto, seveda ga moram razstaviti... da ne omenjam, da se mi sanja ne, kako bomo zraven vozička spravili še vso prtljago v avto. Samo v razmislek....user posted image

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2006 14:01:58   
pravljica
jane vozička ne poznam, o našem quinniju pa se se tudi že kar neakajkrat razpisala  user posted image
v glavnem, comfort je zakon, če imaš velik avto in ti ni treba vedno dol jemat koles in če ga imaš čez dan in zvečer kje parkirat, da ga ni treba nosit po kakšnih stopnicah ali tiščat v kakšno majhno zaklenjeno klet...v teh dveh primerih se sama ne bi odločila zanj, oziroma bi ga kaj kmalu prodala naprej...če je to dvoje rešeno pa po moje nimaš kaj razmišljat user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2006 14:23:03   
asso
Res je bilo veliko debat o tem.
Mi imamo Jane že dve leti, za drugega ga bomo tudi uporabili. Vzdržljiv, lahek, zloži se dokaj na majhno, jaz sem ga dala v prtljažnik tudi samo z eno roko (malo teže, ampak gre)...
Glede matrixa ti ne vem svetovat, ker sem imela še lupinico in naveto in če bi sedaj izbirala bi najbrž tudi to varianto, ker matrix kot naveta se mi zdi premajhen.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2006 17:35:42   
malicki
Preden se odločiš za nakup vozička, ti svetujem, da ga stestiraš. Torej preveri kako se voziček zlaga, kako se na voziček namešča jajčka in košara, kako se zlaga in kako ga spraviš v avto, malo poglej kvaliteto izdelave in kvaliteto blaga. Ne pozabi tudi testirati nameščanje jajčke v avto.

Meni je bil blazno všeč 3-kolesnik od Chiccota. Ko sem ga šla testirat se je izkazalo, da mi zasede skoraj cel prtljažnik. In sem bila ful žalostna user posted image
Potem sem šla testirat še Jane voziček, ki se mi je tudi dopadel in ga je prijateljica pohvalila. Res se zloži kar super, ampak problem je bil, ker je košara/jajčka zelo težka. Kot drugo pa če bi otroka vozila v avtu v košari, mi zasede 3/4 zadnjega sedeža in 2. otrok nima dovolj prostora, če pa košaro naredim kot jajčko, pa zaradi velike jajčke ni varnostni pas dovolj dolg. Skratka na take probleme nisem niti najmanj računala.
Bila je še možnost, da bi kupila samo športni voziček Jane in posebej dokupila lupinico. Ampak ta lupinica je bila v primerjavi z ostalimi nekvalitetna in drugačne oblike.

Na koncu sem se odločila za Chiccotov 4-kolesnik, ki se zloži kot marela. Voziček je praktičen in kvaliteten.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2006 20:21:57   
TVN
Jaz se lahko kar podpišem pod tekst od pravljice. Povsem drži. Mi imamo Quinny Freestyle 3XL Comfort in smo super zadovoljni. Je pa res, da imamo karavana, kamor gre cel voziček, ni potrebno zlaganja in razstavljanja koles, pa še prostor ostane za kaj drugega. Poleg tega stanujem v hiši in ga lahko parkiram pred hišo ali v garaži.
Comfort je fajn, ker ga lahko uporabljaš od rojstva dalje (gre povsem v vodoraven položaj), primeren je za vsak teren.
Kot so že ostale napisale, premisli, kje se boš vozila, kakšne so možnosti transporta itd.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2006 10:44:30   
sany77
Hvala vsem za vse te informacije. Odločitev pa zaenkrat še ni padla, gremo še sprobat obadva! Hvala vsem! 
Lep dan!!!!user posted image

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.