malicki -> RE: jane ali quinny (16.5.2006 17:35:42)
|
Preden se odločiš za nakup vozička, ti svetujem, da ga stestiraš. Torej preveri kako se voziček zlaga, kako se na voziček namešča jajčka in košara, kako se zlaga in kako ga spraviš v avto, malo poglej kvaliteto izdelave in kvaliteto blaga. Ne pozabi tudi testirati nameščanje jajčke v avto. Meni je bil blazno všeč 3-kolesnik od Chiccota. Ko sem ga šla testirat se je izkazalo, da mi zasede skoraj cel prtljažnik. In sem bila ful žalostna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Potem sem šla testirat še Jane voziček, ki se mi je tudi dopadel in ga je prijateljica pohvalila. Res se zloži kar super, ampak problem je bil, ker je košara/jajčka zelo težka. Kot drugo pa če bi otroka vozila v avtu v košari, mi zasede 3/4 zadnjega sedeža in 2. otrok nima dovolj prostora, če pa košaro naredim kot jajčko, pa zaradi velike jajčke ni varnostni pas dovolj dolg. Skratka na take probleme nisem niti najmanj računala. Bila je še možnost, da bi kupila samo športni voziček Jane in posebej dokupila lupinico. Ampak ta lupinica je bila v primerjavi z ostalimi nekvalitetna in drugačne oblike. Na koncu sem se odločila za Chiccotov 4-kolesnik, ki se zloži kot marela. Voziček je praktičen in kvaliteten.
|
|
|
|