|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto
16.5.2006 19:44:59   
Tiki
So se mi tako zamerili, da sploh ne grem več tja. Sploh, ker se varnostnik še opravičil ni, samo, no vredu je rekel in šel user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
16.5.2006 20:19:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
17.5.2006 7:52:55   
kalbo
V takih primerih je vse odvisno od obnašanja varnostnika, ti so pa ponavadi premalo plačani, da bi bli prijazni.

Mene je pred leti bedak od varnostnika v Metalki skozi celo Metalko za ušesa odvlekel do blagajne, ker se mu je zdelo, da sem ukradel vložke za v steno. Tok je bil prepričan, da sem tistih par vložkov s šraufi ukradel, da mi ni niti pustil, da bi našel račun. Star sem bil pa enajst let. No pol mu jih je prodajalka resno napela. Mater, še dons me ma, da bi ga mal potipal po grdi faci.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.5.2006 8:47:27   
Anonimen
Obnašanje varnostnika?Ja za njihove pojme korektno,zame..strog pogled in strog govor.
Ene sprašujete glede pranja novih reči:Operem samo novo spodnje perilo,vse kar je direkt na kožo,pa posteljnino in brisače,drugo mi pa še na misel ne pride.
Point vsega skupaj je v tem,da že leta kupujem tam in kot sem že omenila se vsi poznamo,tudi z varnostniki,še za novoletne praznike smo si vedno voščili ali skočili na pijačo v bližni bufet.
Koda pa je bila skrita pod robom,na pol zašita,niti s pranjem ne bi šla dol.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
17.5.2006 10:57:03   
arielca
neva6, se pač zgodi... In verjemi mi, da se preveč obremenjuješ s tem.

Če bi že imela namen kaj vzeti, sigurno ne bi šla v trgovino, kjer te vsi poznajo in kamor hodiš vsak dan, a ne? Glavo gor in s ponosom v trgovino. Nimaš se česa sramovati! A misliš, da je tisto user posted image , ki je pozabila kodo kaj sram?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.5.2006 8:04:11   
urbancek
To se je enkrat nam zgodilo na meji v Duty free shopu, s to razliko, da je piskalo možu. Pa so tudi pogruntali, da ena od oblačil na njemu ni bila razmagnetena. K sreči se je videlo, da jo je že dalj časa nosil.
Bilo pa nas je tako sram, da se ne da povedati. Je hodil skozi tisto napravo sem in tja. Enkrat z vrečami, pa spet brez. Na koncu pa so ga poslali na osebni pregled. Ljudje so pa seveda, kot si že rekla, bulili kot tele v nova vrata.

Upam, da se nam kaj takega ne bo več zgodilo.

Lp

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.5.2006 8:22:03   
MarijaPo
Meni se je to redno dogajalo v Emporiumu, vsakic, ko sem hotela zapustit trgovino, je piskalo in varnostnik me je trdo prijel za roko in me odvlekel stran in potem vse precekiral na meni.
To se mi je zdelo po ene 100ti ponovitvi ze kar mal smesno in najrajsi bi prisla v stacuno kar naga, da ne bi bilo cesa preverjati.

Ne sekiraj se, tisti, ki grdo gledajo ob takih scenah, so itak omejeni, tko da bi ti moralo biti vseeno zanje.

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.5.2006 8:44:46   
Anonimen
Saj vem,da se zgodi,enkrat je tudi,ko je šel mož mimo stebrov piskalo,pa najprej nismo ugotovili,kkaj za vraga piska.Na koncu pa,da zaradi posebne kartice,ki jo ima za vstop v službene prostore.Ampak so pa bili zato zaposleni v trgovini in to čez mejo,tako zelo prijazni,da so ga kar oni povprašali,če jo slučajno ima v denarnici.Ko je potrdil je samo denarnco nad glavo dvignil in šel mimo.Prijazni nasmeški in ne sumičavi obrazi,veliko pomagajo.
Ajoj še nisem prebolela ne morem se potolažituser posted image
Bom že,čas bo svoje odnesel.user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
18.5.2006 13:27:12   
Anonimen
Neva ne sekiraj se zaradi ene kode na majčki - sam ne razumem tega da če je kupljeno v eni trgovini, da v drugi piska user posted image user posted image  saj nimajo zalog v drugi trgovini user posted image  Kaki čudni računalniški sistemi.

Mene je bilo pa kak mesec nazaj full sram v Sparu, ko je mala pograbila hrenovke in stekla ven, stran od blagajn, splezala je pod tistimi železnimi vratci in hop kar ven bi ona šla - in nič ni piskal, mene pa sram k user posted image  user posted image  Jasno da smo pol plačal sam bi lahko pol štacune ven odnesla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
18.5.2006 14:11:36   
Nasy
NO PODOBNO ŠTORIJO SEM PAR DNI NAZAJ OD KOLEGICE SLIŠALA..ups..črke..kupila je novo jakno, še celo račun je imela s abo še v torbici po nekaj dneh..ko je šla v mulerja oz. iz njega, je piskalo ko zmešano..varnostnik jo je najprej vprašal, če ima na sebi kaj novega oblečenega in mu je za jakno povedala..potem jo je slekla, vzel jo je v roke in ji pokazal kodo, ki je BILA VŠITA V ROB V POSEBNEM ŽEPKU!?! Ko so šli iz trgovine, ji je pokazal, da res piska samo to..kodo je vzela rekoč, da gre opozorit prodajalke v trgovino, kjer je bila jakna kupljena. Zoprna zadeva, resuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.5.2006 14:40:45   
katis
Ja to je pa res zoprno!

Sem se ravno spomnla kolegice, ko sva bli še na faxu - mi je pravla da se je enkrat koenc tedna (že s spakiranim rukzakom s ful umazanega perila) pred odhodom domov še v Sparu ustavila in je šla po ene kekse. In ko je prišla do blagajne, je prlaufal en varnostnik in začel pregledovat njen rukzak, pa kar tam pred vsem vlekel ven tiste umazane cote, k jih je nesla domov prat...matr, poden od podna...jo je blo tko sram, da menda pol leta ni šla neč več tja...pa opraviču se ji tud ni noben (sicer je že kakih 10 let tega, a še jaz ne morem pozabt, kaj šele ona...)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?