Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 10:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Še danes nisem prišla k sebi in mislim,da me ne bodo kar za daljši čas videli v trgovini. Pa začnimo z razlago.Ker smo pred nakupom bili pri zdravniku s Timijem sem mu pred odhodom od doma oblekla novo majčko.Etketo logično sem odrezala stran,da pa je ostala na rami pod robom še koda pa nisem opazila. Ko smo na blagajni že plačevali nakupljene stvari je Timi stekel mimo alrmne naprave,ki je logično začela tulit.Stečm ponj in ga prešlatam,če nima kaj v žepu hlačk(nemogoče,ker nikoli ni kaj takega storil,ampak nikoli se ne ve) Gremo spet nazaj k blagajni pa se alarm ponovno oglasi.Narod okoli nas buli,kot tele v nova vrta.Mene sram v dno duše.Blagajničarka sulmljivo gleda. Pa pristopi varnostnik in strogo vpraša:Kdaj ste kupili hlače? Kaj???? Ja kaj pa jast vem,kje in kdaj so jih kupili(darilo). Pojdite z menoj!!Pa naju odvleče v svojo pisarno in ukaže,da otroka slečem.Popolnoma zmedena se nisem uprla.Slekla sem mu majčko in evo našla kodo.Odtrgla sem jo in izročila varnostniku,ki jo je spravil v posebno škatlo Nato pa naju je je spustil iz pisarne z besedami:No sedaj pa ne boš več piskal. Čisto majčkeno je nakazal nasmešek.Jaz pa bi se v zemljo udrla,ko sva prišla iz pisrane in se je več parov oči zapičilo vame. Se zgodi ja,ampak ne meni.V vseh letih obiskovanja te trgovine me že vse tgovke poznajo,Celo prijetne odnose(vedno poklepetamo,Timi vedno dobi kakšen prriboljšek)smo stkali,pa sem se počutila kot kriminalec. Nikoli nič ukradla,še šivanko,če bi našla na tleh bi jo nesla na blagajno ali recepcijo. Sedaj me je sram se pokazat v trgovini,nisem jezna na varnostnika,ki je opravljal svoje delo.Mimo grede tudi on nas pozna,saj nas vidi vsak dan tam,pa vedno kulturno pozdravimo.
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 10:08:42
|
|
|
|
anitaz
|
Jooooj, mene bi blo tud toooolk sram
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 10:09:53
|
|
|
|
Maxica
|
Nerodna situacija, res. Ampak ti imaš čisto vest, prodajalke, ki te poznajo, tudi vedo, da nisi nič ukradla, ljudje pa, ki so vate buljili, so gotovo že pozabili na neprijeten dogodek. Tako da, ti se kr potolaži. Vem pa, da ni fajn. Tudi meni se je enkrat to zgodilo, v Nami, ko je prodajalka pozabila "odkodirati" ene videokasete. Pri izhodu nama je s sestro začelo piskati, varnostnik pa hop na naju. Ko je vse pregledal, je ugotovil, kaj je bilo v resnici krivo za piskanje in se opravičil. Ni pa nič prijetno to, verjamem. Itak tisti ljudje, ki znajo krasti, gotovo naredijo tako, da jim pri vratih nič ne piska.
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 10:10:32
|
|
|
|
baguSka
|
Oprosti ker se smejem, ampak res je smešno. Ejo ti si nkar ne sekiri!!!! Pa sej se ve, da ni blo nalašč!!! Bolj se boš skrivala, bolj bojo ljudje mislil, da si pa mogoče res hotela kej ukrast!!! Dej ga no ne ser in čimprej bejž spet po kruh!!
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 10:13:29
|
|
|
|
al1*
|
Zoprno, ampak se zgodi. Mojemu se je nekaj podobnega zgodilo v Berlinu s knjigo, ki jo je kupil v Mladinski knjigi (Vodič po Berlinu). In še en čas je trajalo, da je ugotovil, kaj mu sploh piska.
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 10:14:08
|
|
|
|
asso
|
Neva, če imaš čisto vest nimaš se česa sramovati, sej nisi storila ne ti nič ne Timi. Pač se to dogaja in ni kaj. Itak te kodne nalepke lepijo vsepovsod, da človek se včasih mora prav detektiva, da odkrije kam so nalepli... Kr pogumno
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 10:16:05
|
|
|
|
KODA
|
Potolaži se,imaš čisto vest. Sicer pa zna bit to zelo neugodna zadeva.Se spomnim,da je neki gospe pred mano v nekem centru tudi piskalo.Na koncu so ugotovili,da ji piska varovalo v hlačah kupljenih v Italiji.So jo ravno tako pregledali.
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 10:23:07
|
|
|
|
Anonimen
|
O čisto vest ko suza,imam!!Ostaja pa neprijeten občutek,da mi bojo sedaj pod prste gledali vsak dan. Sem se spomnila dogodka lani okoli Božiča.Gužva,pa kar zajeten nakup in je ena od konzerv pive ostla skrita pod torbico.Ko smo odhajali alarm ni zaoiskal Ko pa sem zlagali stvari v avto sem jo našla.Takoj od šuba sem se zašibala nazaj na blagjno,razložila kako se je zgodilo in jo plačala.Blagjničarka je po tihom zašepetala:daj no kaj si norela nazaj,za eno pivo. Ampak jaz imam rada čiste račune in čisto vest,pa da ponoči mirno spim. Točno majčka ki je piskala včeraj je bila pa kupljena v Beby Centru,čist na drugi strani Kopra.
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 10:47:13
|
|
|
|
mika
|
Neva, takšno neprijetno situacijo sva midve s sestro doživeli v Emporiumu. Sestra si je probala hlače, ki jih je kupila in pri izhodu je začelo piskati. Seveda sva morali v pisarno, da so ugotovili kaj piska. Piskala je koda, ki je bila zalepljena v novih hlačah in ko si jih je sestra oblekla, se je koda zalepila za njene nogavice. V pisarni sva bili sigurno 20min, da je gospodična našla kodo. Ne vem zakaj norijo še z dodatnimi kodami, ko pa imajo varovala. lp, Mika
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 10:52:28
|
|
|
|
Magi*
|
aja, pa mimogrede: mislim, da ti ne more varnostnik ukazati, da slečeš otroka... meni se je nekaj takega zgodilo v Merctaorjevem hipermarketu ali centru ali kaj že je. na moj (menda 29.) rosjtni dan sva z dragim skočila not kupit 2 buteljki in sladko smetano in odšibala k blagajni. na blagajni plačava (ne poceni vino) in se odpraviva, za nama pa varnostnik. in naju je tam pred vsemi začel šikanirati češ, da sva gotovo kaj ukradla in naj mož dvigne jopo. ja itak, kupiš dve nuteljki Kristančiča in ukradeš čigumi pa nisva bila v pisarni, pač pa kar tam pred vsemi. in je mož dvignil jopo, ker spodaj ni bilo nič, naju je šele odvelekel v pisarno. ko je ugotovil, da res nimava nič drugega s sabo kot denarnico, dve buteljki in smetano, je samo namignil češ, bejžta mi izpred oči. sem bila tako besna kot ris. če me ne bi mož odvlekel stran, bi ga verjetno kar... in potem naju je stric odvetnik poučil, da te nima varnostnik kaj pregledovati, da ti ne sme brskati po stvareg - lahko te prosi, da mu pokažeš, ni pa to tvoja dolžnost. v tem primeru pokliče policijo, ti pa imajo drugačna pooblastila. saj vem, da opravljajo svoje delo, vendar bi morali znati delati z ljudmi. vsak je nedolžen, dokler mu ni krivda dokazana. če naredijo napako, bi se lahko vsaj opravičili. predvsem pa ne delali teatra, da te ljudje gledajo kot kakega kriminalca. neva, ne sekiraj se, v trgovini so na ta dogodek že zdavnaj pozabili. verjamem pa, da ti ni bilo prijetno.
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 10:54:52
|
|
|
|
Tia27
|
Ah neva ne sekiraj se, kaj ima tebe bit sram, se zgodi, ljudje so pa itak čudni, nekateri, buljijo in samo čakajo na dogodek v mestu Gogi, da ne govorim,kako buljijo, ko naša Tia zganja cirkus v merkatorju, kriči in to bi mela pa to, pa pol se najde kdo, ko tko zja, pa si mislim matr si nizek ej.Jaz se ob takšnih situacijah raje nardim da nič ne slišim in nič ne vidim, ker vem da z zijanjem človeka še v večjo zadrego spraviš.Sploh pa ne razumem zakaj se ti za vraga niso opravičili za sceno, ki so jo nardili.Neutemeljen sum tud ni mačji kašelj veš.Ne sekiraj se, postavi se zase drugič, jaz bi jim že dala vetra, sploh pa unmu varnostniku, jaz bi klicala policijo, resno, da bi nardil zapisnik, kako so me po krivem obdolžili.
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 11:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ŠŠok je naredil svoje,drugače bi morda kar burno odreagirala,pa na kup sklicala vse,ki nas poznajo in delajo v trgovini.Ampak moj mož me je dobesedno odvlekel stran,ker me predobro pozna,in je že opazil vulkan,ki bo zdaj zdaj izbruhnil. Saj ne,da je bil varnostnik neprijazen,ne bil je strog,zelo strog.Še dobro da tamali ni nič opazil,nič odreagiral,no ni se zavedel,kaj se dogaja.O sej ne bom tiho,Samo,da malo prebolim sramoto,pa ko spet v trgovino grem mom imela z vsemi dolge pogovore Kar na glas bom povedala v kakšno situacijo so me spravili.To pa viš,nisem zahtevala,opravičilo namreč,in to zunaj ne v pisarni.
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 11:20:53
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Neva sej bo ta občutek kmalu minil! Vem kako je to! Drugače pa punce POZOR glede Baby centra - Pri nas v Celju v Tušu stalno piskajo alarmi na blagajnah tuša in že vse prodajalke najprej vprašajo: "A ste prej kej v BC kupovali" Namreč tam nekak nič ne odkodirajo, al kaj jaz vem zakaj vedno piska. Jaz imam račune od BC kr v denarnici še en čas za vsak slučaj!! Ti pa le kr pejt spet v trgovino, sej imaš čisto vest!! Kaj te pa briga kaj drugi mislijo, ti že veš kaj je res!!
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 11:49:42
|
|
|
|
Sibil_
|
Meni pa ni jasno kako lahko date otroku gor novo majčko brez da jo operete? A sem samo jaz taka da ko kupim stvari najprej polepim dol vse etikete in dam prat, šele nato se lahko obleče?In to za malega nasploh velja, pa tudi za naju (no, edina izjema so bunde in jakne)? Sicer pa v hipermarketu niso tako hudi, pa če te poznajo bo hitro pozabljeno, ne se sekirat sploh. LP, Sibil
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 11:58:37
|
|
|
|
lelaval
|
Ja, res zoprna zadeva. Meni bi bilo tudi nerodno. Ampak čez čas boš verjetno zopet šla v to trgovino.
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 12:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hudo!!! Bi kar spustila rolete in tud perila ne bi več obešala zunaj Ma ne se sekirat , saj nisi ničesar ukradla.
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 12:59:49
|
|
|
|
emaa
|
Nič se sekirat, to se je meni zgodilo, ko sem v hervisu kupila spomladansko jakno. Z možem sva že bla v Mercatorju (je bila že oprana vmes), pa je nekaj piskalo, pa se ni nič zgodilo. Naslednjič pa je začel vse tulit. Pa tulit je začelo, ko sva hotla noter, ne ven. Pride varnostnik, vpraša če lahko z uno napravco mal prečekira, najprej njega, pol mene, piska pri meni, nimamo pojma kje. Gremo zadaj do skladišča, pa začne natančno pregledovat in kaj smo ugotovili, da so bedaki v Hervisu, poleg ostalih zaščit, dali te magnetne kode tudi v kapuco, ki ima zadrgo, tako med pranjem ni moglo stran past (sem že ob nakupu ene 4 ven pobrala iz jakne), in tam so ble za povrh še tri dodatne kode, da te srat prime. Varnostnik se je opravičeval, sem mu povedala, da krivda ni njegova, sem pa tud budalam v Hervisu povedala, da lahko mal šparajo s to zaščito, ki je ob nakupu sicer razmagnetena a se čez čas namagneti. A so kej trzal, ne, dol jim je visel, barabe.
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 13:11:46
|
|
|
|
Tiki
|
Ja, zgleda, da se takšne zmote pogosto dogajajo in je res neprijetno. Meni je v City parku pred tremi leti piskalo, ko sem bila 14 dni pred porodom. Sem morala dol dat bundo in je varnostnik samo bundo skozi dal in je spet piskalo. Vse sem morala dati iz žepov.. in spet piska. Nobenemu nič jasno. Potem pa le otipam nekaj še v žepu - od 3 leta stare bunde kupljene v Emporiumu koda, ki je do takrat nisem porajtala. Sramota največja. Potem pa še, ko greva mimo najbližje stojnice, se prodajalka ni mogla zadržat: "Gospa, a vam je dojenček piskal?!" No, vsaj eni so se zabavali. Hi, hi.
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 13:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugič si daj črno vrečko na glavo, da te ne bodo prepoznali
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 13:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Uuuu, zoprna reč. Ampak vem, kako si se počutila . Meni se je to že zgodilo. Z novo torbico sem šla v trgovino in je že za not piskalo . Sem se tud takoj znašla v posebni sobi . Ampak smo uredili, da je bilo vsem prav. Samo tisti trenutek bi se človek najraje v zemljo pogreznil al pa žakel na glavo dal.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2006 13:32:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 14:11:50
|
|
|
|
Jančika_
|
Je kr hudič tole, ja. Čeprav nisi nič kriv, se potem počutiš ko kak kriminalec. V Celju je v tastarem Big Bangu vedno tulilo ko noro, če si imel s sabo knjige iz knjižnice. In ker je knjižnica čisto zraven, je bilo to seveda kar pogosto. Prav zoprno.
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 14:36:14
|
|
|
|
Primoza
|
Komu se ne zgodi, če ne vzame veliko časa lahko vzameš kot zabavo, če pa porabiš nekaj časa, lahko po mojem zahtevaš odškodnino za izgubljen čas.
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 17:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
A ne perete novih stvari preden jih oblečete
|
|
|
|
RE: Včeraj v Hipermarketu doživela sramoto 16.5.2006 19:38:45
|
|
|
|
Tiki
|
Moja bunda je bila pred tem parkrat v čistilnici (v stroju se ne sme prat), pa tudi če bi jo oprala, bi koda sigurno ostala tam kjer je bila, ker je bila ful skrita v dvojnem žepu. Zdaj vsako stvar, ki jo kupim čisto pretipam, da kje ne ostane kakšna koda . Pri majčkah je skoraj ne moreš zgrešit, pri bundah in podobnih zadevah, jih pa komaj najdeš.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?