Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ja ema kaj jaz to berem JUUUUUPPPPPIIIIIIII!!!!!!!! JJJUUUUHHHHUUUUHHHUUUUUU!!!! Joj sem vesela zate čestitke, pa atiju tudi.
Lana moj možek je na mojo veliko srečo že doma, bil je pa službeno v Bolgariji, se mi je že mešalo, pa se navadiš kaj pa češ. A obhajilo pa je že za tvojim sinkom, moj nečak pa ga ima v nedeljo, tako da priromam v vaše kraje. Malo pridem pošnjuhat, če ste na Ptuju kaj pridni
Pika kako napreduješ????
Gre počasi. Zdaj tečem 2.krog v boju za . Mogoče bo bolj uspešen. Čez 6 dni bi naj imela O. Midva kar pridno . Okrog 13.6. pa bom videla, kakšen bo rezultat. Upam, da zagledam in se mi M poslovi za 9 mesecev. Bomo videli, kaj bo. LP
Sem vas prišla pozdravit, jutri gremo namreč na morje - Pag in danes sem cel dan pakirala Za Izo imam skor celo omaro zraven, da ne govorim o vseh "pripomočkih" od prenosne posteljice naprej...
Aja, zadnjič sem obljubila, da javim, ko bom nardila album, no zdej ga pa lahko pogledate
Bom v mislih tudi z vami in bom stiskala pesti, za vse vas!!!
dons sm pa jest zgodna . sm šla mal slikce pogledat - najprej od eme dvojčke ..... , pol sm pa še od lepotičke Ize pogledala slikce . Ma kok je tamala en cukrčk .
glede moje pa tole - dons sm kr test naredla in evo ena črtica. zdej pa mislm, da lohk pride M. Ponavad je blo tko. Ajde dejmo , da začnem s špikanjem že enkrat.
Pa en lep petek - punce!!! Petek je dan za zadetek!!!!!!!!!
Pikca, jst sm ti hotla glih to predlagat. Sem tudi jaz uporabljala to metodo. Narediš test in potem pride. Magari BC mini, stane itak sam 400 sit. Jaz mu zaupam, mi je pred dvemi leti pokazala pozitivno in vedno ko pokaže negativno je tudi to res. Se mi zdi, da v glavi vseeno tuhtamo, da bo mogoče tik pred IVF uspelo in potem jo ni. Torej, danes ali jutri pride k tebi, upam, da k meni ne. Pol pa na drogco... pa vse tja do . lp Neni
Zdaj sem si vzela malo več časa, da sem pogledala slikice še od Ize. Pravi mali korenjak je že. Kako čas hitro beži? Se mi zdi, da ni dolgo, kar je bila tinkamiška noseča, zdaj pa Iza že veselo plava. To kar ni za verjeti. Kako še bo na morju vesela. Pravi mali bombonček je ta Iza. Lepo se imejte, vikend je pred nami. LP