|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri mesec vam je najljubši za rojstvo?
12.5.2006 11:27:40   
n*a*
Ali ste načrtovale mesec poroda? Vam je uspelo?
Kateri letni čas oz. mesec zagovarjate kot najprimernejši?
A se vam zdi to sploh pomembno?
Seveda zagovarjam stališče, da kadarkoli že, je lepo, ampak npr. decembra je že ful drugih praznikov in je rojstni dan že preobilica vsega naenkrat...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri mesec vam je najljubši za rojstvo?
12.5.2006 11:30:18   
Anonimen
Ko smo se odločili, da gremo delat otroke, je bilo vedno na to, da ko bo rata, pač bo. Pa je bil prvi rojen v oktobru (14 dni pred mojim rojstnim dnevom), za drugega so mi pa dali rok na Božič, ampak se je rodil 15 dni prej.
Tako, da sta oba rojena v dragih mesecih. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2006 11:32:24   
DORI
Moji otroci so rojeni:
-1. februar,
-23. julij in
-24. april.
Glede nosečnosti (zadnji meseci) je lažje prenašat zimske mesece.
Sicer so vsi ti plani na začetku, ko začneš delat na temu, da bi zanosila. Ko pa nekaj časa ne rata, mislim, da ti postane popolnoma vseeno, kdaj boš rodila, samo, da rata in da je vse OK.
user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2006 11:45:46   
Smrekica
Meni se zdita najbolj idealna marec in april - je toplo, greš lahko kmalu ven, poleti greš kamorkoli na počitnice. Čeprav je razmišljanje o tem popolnoma brezveze. Tisti mesec, ko se ti rodi otrok je itak najprimernejši. Na tisti datum ko se rodi, hitro najdeš kakšno pozitivno povezavo na to številko. Se je zabavno o tem pogovarjat, vpliva pa na nič. LP

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2006 11:55:46   
Jana4
Ja tudi meni se zdi marec ali april dober mesec ker je kmalutoplo in si res lahko veliko zunaj.

You're Unique, Just Like Everyone Else....

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2006 12:07:05   
Anonimen
Uf, če bi bil po moje bi bil poletni otrok, ampak je naneslo, da bo pozno jesenski user posted image , novembrček, pa nič zato,...bomo tudi to preživeli user posted image , samo, da bo zdrav in živahenuser posted image

(odgovor članu Jana4)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2006 12:14:18   
darja.grm
Meni je bil junij kar v redu, smo šli lahko pozno avgusta že na morje.Pa še velik jih ne rabiš oblečt za ven polet in kmalu greš lahko na sprehod.Ko pa pride zima je otrok že tok velik da ni več neprijetno oblačenje v kombinezone.Ammpak tko je to ko rata pa rata.user posted image

carpe diem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2006 12:27:30   
Ayo
Ja pac ko rata rata, sam da rata!! user posted image
Sicer so pa meni vsec pomladni meseci (ma-apr-maj), ceprav je pa res, da za te mesece hodis s trebuhom pod  -15 °, ker zimo pa jaz sovrazim, prenasam pa zelo fino vrocino!

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2006 12:51:40   
asso
Po moje je čisto vseeno. Samo, da rata in da je vse O.K.

Drugače pa če gledamo za kasnejše rojstne dneve so tam nekje najboljši maj, junij, september. Si lahko na prostem ponavadi je toplo in ni prevroče.

Za nosečnost je meni osebno boljše čez zimo, ker poletje težko prenašam. Sicer čez zimo pridobiš preveč kilogramčkov.

Meni je bilo idealno roditi novembra. Na začetku itak hodiš ven ko hodiš, tudi če je mrzlo ga oblečeš in greš ven. Idealno pa mi je bilo, da je bilo poletje, ko je začela kobacati, hoditi po vseh štirih... Da sem lahko z njo hodila okoli ko so bila lepa vremena in ko je ona od tega kaj imela... bila je malo večja. Pa tudi za it nazaj v službo je bilo idealno, mi ni bilo žal, kot npr. če bi šla nazaj nekje maja, ko se začne lepo...
Sedaj v drugo bo konc septembra in iz tega stališča bo tudi v redu, no upam da ne bo poletje tako peklensko vroče, ker če ne bom umrla, bomo se pa drugo leto prav lepo zabavali na morju in na porodniški...

Malo problematično bo za rojstne dneve, ampak bo, važno, da je in da je vse O.K.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2006 13:23:38   
darjatimci
Tudi jaz sem za spomladanske mesece, da greš lahko čimprej ven in tudi potem za poletni dopust so otroci iz najhujšega  ven.Imamo pa eno januarčico in dva marčka.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2006 13:35:37   
pravljica
jaz sem za poletne mesece od junija do avgusta...na tem sva tudi delala in je obakrat ratalo (če ne bi bilo temu tako, bi nadaljevala naslednje leto ob istem času user posted image , vmes bi raje nehala, ker meni to veliko pomeni)
kot nosečnici mi je bilo dosti lažje poleti, manj oblačil, natikači, tudi za novorojenčka mi je tako bolj odgovarjalo, manj oblačenja in večina dnevov na svežem zraku - na morju smo bili pri njegovih 5 tednih, ko je še lepo pridno ležal, letos pa bo na morju dopolnil 1 leto in po moje bo takrat že sam hodil (vmesne variante, ko ne leži več in še ne hodi, se mi zdijo najbolj težavne za dopustovanje)
prav tako je poleti najlepši čas za praznovanje rd (ok, to je tudi pozno spomladi in zgodaj jeseni)

yeah, thats me ;)

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2006 19:02:55   
KODA
Pri meni je eden majski,drugi pa septemberski.Kar se pa tiče vročine,sem pa bila v poletnih mesecih revež.Tako,da mi je bila nosečnost čez zimo in pomlad bolj po godu.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.5.2006 19:28:11   
TONČI.
Želela sem roditi otroka v ognjenem znamenju, ker sva to tudi midva z mojim. Ko pa vidiš da je lahko problem "narediti" otroka ti je vseeno kdaj je, važno je da ti rata zanositi in ga tudi donositi.

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.5.2006 20:17:59   
gaja*
meni ni važno kdaj, samo da BO user posted image
So mi pa všeč poletni meseci user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.5.2006 21:08:36   
Anonimen
meni ni važno kdaj, samo da BO

Uh, kako se strinjam s tem!

Lp

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.5.2006 15:11:18   
Anonimen
Sem že razmišljala o tem, da če bi imela srečo in bi takoj ratali user posted image , ko bi se lotila dela user posted image ,bi zagotovo izbrala spomladanske mesece...torej marec, april ali maj. No,prvič smo se trudili dve leti in je ratalo tako, da sem rodila v začetku junija, kar je bilo tudi super, saj se se trebuha rešila pred vročino user posted image user posted image user posted image .

Ne vem zakaj, ampak ....oktober in november sta mi tooooook dolgočasna in mrtva meseca, da si takrat ne bi želela rodit. user posted image
Ampak, ker nimava nobene besede, kdaj bo ratalo ta drugič....bo, ko bo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
15.5.2006 14:26:43   
BarbaraE
Meseci za rodit - april, maj - če že lahko izbiraš, a ne. Našo princesko sem rodila 8.4. in za drugega otroka bi si tudi želela, da je aprilski ali pa majski. Kdaj bo pa ratalo, bomo pa videli, a ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.5.2006 14:29:42   
Smrekica
Tudi naša deklica se je rodila 8.4. in se mi je zdelo super

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.5.2006 17:10:15   
Elysabeth
Na začetku, ko sva se odločila, da hočeva imeti otroka sem hotela, da je tam nekje jan-feb-marec...potem, ko sva pa izvedela, da imava zelo majhne možnosti za naravno zanositev mi je pa ratalo čisto vseeno...samo da bo user posted image ...tudi če je -10°C ali pa +35°C zunaj, ko bom šla rodit. Samo da nama bo dano imeti otroka - to mi je pomembno.
Ampak za tiste, ki se pa to lahko "uravnavate", pa kar user posted image ...blagor vam!

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.5.2006 10:37:04   
ajja
O tem pa res nisem nikoli razmišljala. Sama imam rojstni dan v začetku januarja. Res je, da je takrat veliko praznikov, ampak to me ni nikoli motilo. Glede nato da user posted image  čakam ravno konec decembra oz. v januarju, so mi zimski meseci za rojstvo najljubši.
Sicer pa je lep in najboljši čisto vsak mesec!
Punce, uživajte!

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.5.2006 12:46:02   
janja
Jaz sem si vedno govorila, da čez poletje pa ne bi bila rada noseča. Kajti že po naravi mi je poleti rado vroče. Pa glej ga zlomka ravno zadnjo tretjino sem peljala čez grozno vroče poletje (2003). Ampak mi ni nič žal, kajti če ne rata takrat, ko si sam želiš, si vesel če rata ko rata. Sicer je pa september tudi drag mesec - šola, ozimnica... pa suša po dopustih. Pa še user posted image   ima rojstni dan en teden za user posted image . Je pa ena velika prednost - vrtec (septembra se oblikujejo nove skupine in je veliko lažje dobiti prosto mesto).

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?