asso -> RE: kateri mesec vam je najljubši za rojstvo? (12.5.2006 12:51:40)
|
Po moje je čisto vseeno. Samo, da rata in da je vse O.K. Drugače pa če gledamo za kasnejše rojstne dneve so tam nekje najboljši maj, junij, september. Si lahko na prostem ponavadi je toplo in ni prevroče. Za nosečnost je meni osebno boljše čez zimo, ker poletje težko prenašam. Sicer čez zimo pridobiš preveč kilogramčkov. Meni je bilo idealno roditi novembra. Na začetku itak hodiš ven ko hodiš, tudi če je mrzlo ga oblečeš in greš ven. Idealno pa mi je bilo, da je bilo poletje, ko je začela kobacati, hoditi po vseh štirih... Da sem lahko z njo hodila okoli ko so bila lepa vremena in ko je ona od tega kaj imela... bila je malo večja. Pa tudi za it nazaj v službo je bilo idealno, mi ni bilo žal, kot npr. če bi šla nazaj nekje maja, ko se začne lepo... Sedaj v drugo bo konc septembra in iz tega stališča bo tudi v redu, no upam da ne bo poletje tako peklensko vroče, ker če ne bom umrla, bomo se pa drugo leto prav lepo zabavali na morju in na porodniški... Malo problematično bo za rojstne dneve, ampak bo, važno, da je in da je vse O.K.
|
|
|
|