Anonimen -> RE: OH TA IZCEDEK.... (10.5.2006 21:13:16)
|
Ja, zelen izcedek celo lahko pomeni, da je plodovnica že zrela (odvisno v katerem tednu nosečnosti si). Tako je bilo pri meni v 37.tednu in sem morala rodit. Zelen izcedek+srbež pa že tako nekaj pove, da spodaj nekaj ni v redu. Raje se pojdi kar pokazat. Če imaš slučajno diagnozo oslabelega oz. skrajšanega MV obstaja nevarnost, da te [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] bakterije pridejo tudi do ploda. Pri meni je bilo tako, da sem celo nosečnost imela zame čisto običajen izcedek, res le, da ga je bilo malo več (odgovori na forumu: to je valda normalno). Sem pa imela diagnozo skrajšanega MV, oz. konec 7. meseca že odprta 1 cm. In ko sem šla nič hudega sluteč na pregled me je g. poslal v bolnišnico za 1 teden in na zdravljenje z antibiotiki. Baje sem imela vse vneto - pa me ni nič bolelo, nič srbelo, nič peklo, nič smrdelo...le malo povečan izcedek sem imela... Škoda, ker nisi napisala več o tvojem stanju nosečnosti, ker mogoče te sedaj po nepotrebnem obremenjujem in ti delam skrbi. Rada bi samo rekla, da ni nujno, da je čisto vsak izcedek nekaj običajnega v nosečnosti. Če se ti zdi samo malo sumljiv, se raje pojdi pokazat.
|
|
|
|