Anonimen -> RE: OH TA IZCEDEK.... (2.6.2006 19:46:13)
|
Živjo! Moja izkušnja glede izcedka je taka, da bom v naslednji nosečnosti definitivno opravla vse mogoče preventivne teste kar jih obstaja. Cela nosečnost je potekala bp. Urin je bil super. Izcedek sem sicer imela, a ker je bil bel in brez vonja sem mislila, da je vse ok. Edino v zadnjem mescu sem dobila canesten svečke, ker sem imela blago glivično okužbo. Na amnioskopiji en dan po roku so mi vzeli bris (ginekologinja mi ga je samo na prvem pregledu) in naslednji dan sem izvedela, da imam okužbo z bakterijo streptokoko... Dobila sem zdravila, a sem naslednji dan že rodila, tako da je potem hčerka dobivala antibiotik v žilo in zaradi tega sva bili en dan dlje v porodnišnici. Sprašujem se, kaj bi se zgodilo s hčerko, če bi prej rodila in sploh ne bi šla na amnioskopijo. Ali bi sploh dovolj zgodaj ugotovili, da je okužena s to bakterijo? Zato bi vsem, ki imate bel izcedek brez vonja, al pa da vas kaj srbi pa se morte večkrat na dan umit (tko je blo pr men kakšna dva tedna), svetujem, da zahtevate od ginekologa, da vam vzame bris, pa magar samoplačniško, če drgač ne gre...ziher je ziher. Lp!
|
|
|
|