|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kje vaš dojenček spi?
8.8.2006 21:17:25   
Blejka26
user posted image moja Neja je stara 7mesecev pa še vedno spi v moji pojstelji.moj fant je itak pek in je ponoči v službi tko da mi je čisto vseeno če spi ob meni in tud velik bolj se naspim. v svoji pojsteljici je spala v 7ih mesecih  sam ene par urc,kajti nalažje sem jo uspavala v pojstelji saj mi brez joške noče zaspati.zvečer sem pa preveč utrujena da bi vztrajala ob pojsteljici.vem da sem sama kriva saj nikoli v 7ih mesecih nisem sla čez dan spat skupaj  z otrokom,tko da se vedno spim zelo malo in mi urice spanja zvečer pomenijo ogromno in v veliko pomoč mi je da spi ob meni,saj ko se ponoči prebudi jo samo obrnem k sebi,podojim in tako takoj zaspi nazaj.da bi jo dala v svojo sobo pa o tem še ne razmišljam.user posted image

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kje vaš dojenček spi?
8.8.2006 21:22:39   
KIRA
1. hči je do 8.m spala v zibki, pol nekaj časa pri nama (ne vsak dan, ampak vmes ko je imela take faze), pol pa v svoji postelji. če je kak tak dan jo vzameva še k sebi, ampak praviloma spi v svoji posteljici. 2. hči pa je tud do nekje 7. meseca spala v zibki, pol pa v svoji posteljici. pri nama sploh noče spat, ne mara bit v veliki postelji. 

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kje vaš dojenček spi?
9.8.2006 15:12:55   
Anonimen
Sin je bil priden user posted image  in je vedno spal v svoji postelji. Tudi če je bil bolan. Hčera je bila tudi pridna user posted image  od začetka. Ko pa je bila bolana sem jo jemala k sebi v posteljo, ker se mi je smilila. Napaka user posted image . Iz najine postelje je odšla pri 13 letihuser posted image . Ni odšla prostovoljno (zagrozila sem ji, da jo bom zatožla sošolkam, ko pridejo na rojstni dan). Bila je pravi mali user posted image . Če je nisma spustila v posteljo je spala na tleh ali pa se je vlegla k nogam. Groza. Vedno naju je vse bolelo, ko smo se tiščali. Sedaj pa končno spima kot dva angelčka.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kje vaš dojenček spi?
9.8.2006 16:39:26   
shooo
med nama.imamo 2x2m postelljo in je prav fajn.
no, upam da ji pri 12-tih vec ne bo všeč.
koška nismo imeli, posteljica je v najini sobi.tem spi do 1. dojenja.
lp


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




pustni kostum
Michonne RR

Kje boste dobili pustni kostum za otroka?

Nakup (64%)

Izposoja (7%)

Naredili ga bomo sami (7%)

Kombinacija kupljenega in narejenega doma (21%)


Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!