Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
moja Neja je stara 7mesecev pa še vedno spi v moji pojstelji.moj fant je itak pek in je ponoči v službi tko da mi je čisto vseeno če spi ob meni in tud velik bolj se naspim. v svoji pojsteljici je spala v 7ih mesecih sam ene par urc,kajti nalažje sem jo uspavala v pojstelji saj mi brez joške noče zaspati.zvečer sem pa preveč utrujena da bi vztrajala ob pojsteljici.vem da sem sama kriva saj nikoli v 7ih mesecih nisem sla čez dan spat skupaj z otrokom,tko da se vedno spim zelo malo in mi urice spanja zvečer pomenijo ogromno in v veliko pomoč mi je da spi ob meni,saj ko se ponoči prebudi jo samo obrnem k sebi,podojim in tako takoj zaspi nazaj.da bi jo dala v svojo sobo pa o tem še ne razmišljam.

. Iz najine postelje je odšla pri 13 letih
. Ni odšla prostovoljno (zagrozila sem ji, da jo bom zatožla sošolkam, ko pridejo na rojstni dan). Bila je pravi mali