|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kje vaš dojenček spi?
8.8.2006 21:17:25   
Blejka26
user posted image moja Neja je stara 7mesecev pa še vedno spi v moji pojstelji.moj fant je itak pek in je ponoči v službi tko da mi je čisto vseeno če spi ob meni in tud velik bolj se naspim. v svoji pojsteljici je spala v 7ih mesecih  sam ene par urc,kajti nalažje sem jo uspavala v pojstelji saj mi brez joške noče zaspati.zvečer sem pa preveč utrujena da bi vztrajala ob pojsteljici.vem da sem sama kriva saj nikoli v 7ih mesecih nisem sla čez dan spat skupaj  z otrokom,tko da se vedno spim zelo malo in mi urice spanja zvečer pomenijo ogromno in v veliko pomoč mi je da spi ob meni,saj ko se ponoči prebudi jo samo obrnem k sebi,podojim in tako takoj zaspi nazaj.da bi jo dala v svojo sobo pa o tem še ne razmišljam.user posted image

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kje vaš dojenček spi?
8.8.2006 21:22:39   
KIRA
1. hči je do 8.m spala v zibki, pol nekaj časa pri nama (ne vsak dan, ampak vmes ko je imela take faze), pol pa v svoji postelji. če je kak tak dan jo vzameva še k sebi, ampak praviloma spi v svoji posteljici. 2. hči pa je tud do nekje 7. meseca spala v zibki, pol pa v svoji posteljici. pri nama sploh noče spat, ne mara bit v veliki postelji. 

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kje vaš dojenček spi?
9.8.2006 15:12:55   
Anonimen
Sin je bil priden user posted image  in je vedno spal v svoji postelji. Tudi če je bil bolan. Hčera je bila tudi pridna user posted image  od začetka. Ko pa je bila bolana sem jo jemala k sebi v posteljo, ker se mi je smilila. Napaka user posted image . Iz najine postelje je odšla pri 13 letihuser posted image . Ni odšla prostovoljno (zagrozila sem ji, da jo bom zatožla sošolkam, ko pridejo na rojstni dan). Bila je pravi mali user posted image . Če je nisma spustila v posteljo je spala na tleh ali pa se je vlegla k nogam. Groza. Vedno naju je vse bolelo, ko smo se tiščali. Sedaj pa končno spima kot dva angelčka.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kje vaš dojenček spi?
9.8.2006 16:39:26   
shooo
med nama.imamo 2x2m postelljo in je prav fajn.
no, upam da ji pri 12-tih vec ne bo všeč.
koška nismo imeli, posteljica je v najini sobi.tem spi do 1. dojenja.
lp


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Siol ali T2?
cv3rklic4

Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?

Siol (55%)

T2 (27%)

Drugo (18%)


Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!