|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja?
6.5.2006 12:50:15   
tejkooo
ampak kerensa ti kar uživaj v svojem prepričanju...

pravijo dokler ne veš ne boli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.5.2006 13:19:27   
Anonimen
Ej, pojma nimam. Jaz ne znam kuhat. Sploh. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
6.5.2006 13:38:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
6.5.2006 15:20:01   
CatJa
Gina, to si pa tako doživeto napisala, da si me 300% prepričala, da še nekaj let ne bomo šli v kamp na morje user posted image  Pa prav luštalo se mi je že počasi.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
6.5.2006 19:38:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
6.5.2006 22:06:40   
Alina_alin
Bagi in Pikec user posted image Sem se nasmejala, kot že dolgo ne. Čista resnica.
Gina - hvala za opozorilo, mi je dalo mislit!(ravno danes sem kupila meso in je v planu bil roštil), bomo ga raje izvedli samo za domače.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.5.2006 7:29:04   
mojca75
Mi imamo sicer danes plan Roštilj, ampak pri tašči... to bo še šlo, pa ker je v času kosila tud ne bo težav, ampak...

če je pa to v "prijateljskih krogih" potem pa to res traja cel popoldan, in ja ko pade mrak (kot naročeno!user posted image ) in smo že vsi prestradani, pa pol kruha smo že požrli se pobere iz žara in valda da je odlično ko smo pa vsi tolk lačni, poleg tega se pa sploh ne vidi al je zažgano al pa še na pol srovo.
Prebavne motnje drugi dan, ... so odvisne od trpežnosti želodca, pa kateri od frendovskih moških je bil "glavni roštiljar"

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.5.2006 12:52:02   
Grascakinja
Pomoje so to kaki nagoni iz pradavnine, ki se s testosteronom še pretakajo po žilah naših vrlih. Saj veste, so ulovili mamuta, ga razmesarili pa spekli na ognju, ženke pa nabrale solatko pa detešca krotile. Danes pač ne lovijo mamutov ampak gredo v ribarnico. Mi pa pač pucamo solatke in mirimo detešca. Kot je rekel un tip v komediji Jamski človek, smo ženske nabiralke, moški pa lovci. In pomoje je imel kar prav.
Ampak kapo dol, jaz nikol ne zroštiljam tako kot moj foter, ni šans.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.5.2006 14:22:47   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Katja, mi gremo letos v kamp, sam ne bo nič z roštiljom, bomo kar na kruhu in namazih in presna zelenjava, no mogoče bom edino kakšen brokoli skuhala  in prelila z drobtinami

Nalin, prav si se odločla! Tako naš foter prakticira že 20 let - nič umazane (zamaščene) posode, pa še otroc so skulirani, ker ne jedo mesa user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 34
7.5.2006 17:44:00   
Anonimen
Mi smo kar električnega kupili, celo zimo se sladkamo s pečenimi perutničkami & čevapi. Kdo peče? Kaj pa vem, kakor kdaj, bom začela črtice delat, da vidim, kako stojimo s to zadevo user posted image .

Se pa strinjam z napisanim, da so v večini moški tisti, ki se kažejo pred roštiljem & tudi z večino navedenih razlogov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
7.5.2006 22:47:00   
Pajaca
Kuhanje je moško delo.... sem paše tud roštilj.

Vsaj pri nas je tako.

Pa še fajn je sedet na ležalniku, met pijačo v roki in gledat kako moški kuhajo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.5.2006 8:06:06   
kalbo
Še enkrat jasno in glasno povem, da roštilj ni za ženske, pa konec. Seveda spada k roštiljanju tudi priprava mesa in ostalih dobrin, ki se čmarijo gor. Ni roštiljanje samo golo pečenje in polivanje s pirom, to je umetnost.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 37
8.5.2006 8:13:47   
Anonimen
Ni roštiljanje samo golo pečenje in polivanje s pirom, to je umetnost.....

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja in potem svizec.... zapeče en čvapuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
8.5.2006 8:16:47   
kalbo
No, dokaz, zakuga ženske niste za roštilj. Roštiljanje je umetnost. Eno so čevapi, drugo pa dobri čevapi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
8.5.2006 9:56:11   
Anonimen

Nam pa se nikoli ni zneslo, da bi na morju rostiljali.. Sicer smo kar nekaj let vozili ta rostilj s seboj.. pa nam ga nikoli ni uspelo uporabit.. ker ne vem kje na dopustu najdeta cas za rostilj? To je cist prevec posla.. tko da me mine ze ko pomislim ma te carovnije..

Ampak enkrat pa sva ze skor cist rostiljala.. .. na morju he he.. Sva mela tist plinski zar.. ker za ogenj kurit in vse to je bilo ze prepozno.. in potem to zmontiram in ugotovim, da mi pol stvari manjka.. in vidim v sosednjem apartmaju enga Mariborcana, ki je veselo pekel na enekem plinskem zaru.. in grem najprej do njega, ci ima en kljuc za posodit.. da sem lahko iz apartmaja bombo odmontiral..  pol sem eno gumico zgubil.. sem sel vprasat, ce mi posodi gumico.. pol sem rabil se en drug kljuc.. mi je pol kar vse kljuce dal.. sem bil cist happy.. user posted image user posted image  da ne bom rabil vec po vsak kljuc posebej hodit.. in pol ko sva kncno to zmontirala.. je se vzigalnik crknil.. in ko sem sel po vzigalnik k sosedu.. je vprasal, ce meso pa imava.. ali bom cez pet minut se po meso prisel?? user posted image user posted image user posted image   In pol mi je dal se dve ribe (specene).. ker so jim ostale in je rekle, da bojo drugace sle v smeti.. in ok.. sem vzel te dve ribe.. in razmontiral moj rostilj.. user posted image user posted image  In nikoli vec nismo dobili idejo, da bi na dopustu rostiljali.. Rajs vzamemmo vsak eno melono pa na plazo in to je res uzitek.. tkole zvecer...

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
8.5.2006 10:09:55   
kalbo
Tok enga dela maš z enim bogim roštiljem, k je sam ena matica za prvit. In ti si kuhno delal sam....o bože pomoziuser posted image .

Nam pa brez roštilja na morju živeti ni, ker se na tisti plati cmarita fruštek in večerja, saj posode ni dost za pomivat. Palačinke so pa božanske tam gori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
8.5.2006 11:12:45   
Jutra
Kalbo, ni jih čez tiste palačinkeuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 42
8.5.2006 11:19:55   
lory05
Bagi, popolnoma se strinjam s tabo.
Najbrž je to od celega piknika najleže in najprijetnejše opravilo, ki ga lahko narediš s pivom v roki in pol to pripada moškemu. Kot ponavadi, kar je najbolj izi.
Vse drugo kar je več kot to, pa pripada ženskim opravilom, ker je to zanjih že preveč.

Bo držalo.

Neposredna povezava do sporočila: 43
8.5.2006 11:22:16   
lory05
Aja, še nekaj sem pozabila.

Pri roštilju lahko svinjajo po mili volji, ni jim treba čistiti cele kuhinje potem.
Tudi to je en plus za moške.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 44
8.5.2006 11:33:27   
Anonimen
Hej hej.. punce.. zdaj pa je to ze mal prevec.. user posted image user posted image  Ne vem, ce imate pac doma same nasposobneze.. ste si jih same izbrale...

Kaj pa ko moski avte sraufamo, pa kuhno naredimo, da lahko sploh kdo pol kuha.. pa naredimo teraso, da je sploh kje rostiljat.. pa streho na terasi.. ?! user posted image  A?

Terase ne zalijes s pivom, da pol streha zraste..

(odgovor članu lory05)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
8.5.2006 12:15:41   
Anonimen
Pr nas je blo tist okol roštilja moje delo, s teraso in nadstreškom vred (no balkonom) - obračanje mesa pa od unga.

Tjazi o avtih nebi, ker še to kam naj vlijem vodo za šipe špricat komi vem.

Roštilj mi je fajn delat če pridem na vrsto.
Sam en problem mam z njim (roštiljem): Ful smrdim po dimu in čvapih. Pol me pa kvečjemu kak pes povoha na koncuuser posted image o kakem tipu ne duha ne sluhauser posted image .
Mogoče bi me če bi po pivu dišala/smrdelauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
8.5.2006 12:22:00   
Anonimen
ma pikec, dej si to rdečo kapo dol snem, pa pokaž mal svojih lask, pol se pa v pivo vrž, pa faaaajn rign...pa bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
8.5.2006 12:33:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

pa bo user posted image

A si vidla tole.. Ce tega smeškota z miško pobarvaš.. mu učke čist drugače skačejo? user posted image user posted image user posted image

Mi imamo doma nekajkrat/leto zelenjavo na žaru.. Je full dobra.. Pa čips je dober..

Bom probal še palačinke, če ne bo masa spolzela skozi mrežo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
8.5.2006 12:44:27   
Gina
A nis reku, da maš plinskega, tjazy? Tisti nima rež, ima ponev...user posted image . Boš ugotovil, ko ga boš enkrat skup sestavil....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.5.2006 13:00:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

A nis reku, da maš plinskega, tjazy? Tisti nima rež, ima ponev...user posted image . Boš ugotovil, ko ga boš enkrat skup sestavil....user posted image user posted image

Gina a misliš da mu bo ratalo?user posted image user posted image

Ej tjazy a pridete na RRpiknik - lahk demonstriraš sestavljanje žara - pomoč zagotovljena če ne bo šlo.user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?