Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 6.5.2006 12:50:15
|
|
|
|
tejkooo
|
ampak kerensa ti kar uživaj v svojem prepričanju... pravijo dokler ne veš ne boli
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 6.5.2006 13:19:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, pojma nimam. Jaz ne znam kuhat. Sploh.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2006 13:38:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 6.5.2006 15:20:01
|
|
|
|
CatJa
|
Gina, to si pa tako doživeto napisala, da si me 300% prepričala, da še nekaj let ne bomo šli v kamp na morje Pa prav luštalo se mi je že počasi.
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2006 19:38:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 6.5.2006 22:06:40
|
|
|
|
Alina_alin
|
Bagi in Pikec Sem se nasmejala, kot že dolgo ne. Čista resnica. Gina - hvala za opozorilo, mi je dalo mislit!(ravno danes sem kupila meso in je v planu bil roštil), bomo ga raje izvedli samo za domače.
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 7.5.2006 7:29:04
|
|
|
|
mojca75
|
Mi imamo sicer danes plan Roštilj, ampak pri tašči... to bo še šlo, pa ker je v času kosila tud ne bo težav, ampak... če je pa to v "prijateljskih krogih" potem pa to res traja cel popoldan, in ja ko pade mrak (kot naročeno! ) in smo že vsi prestradani, pa pol kruha smo že požrli se pobere iz žara in valda da je odlično ko smo pa vsi tolk lačni, poleg tega se pa sploh ne vidi al je zažgano al pa še na pol srovo. Prebavne motnje drugi dan, ... so odvisne od trpežnosti želodca, pa kateri od frendovskih moških je bil "glavni roštiljar"
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 7.5.2006 12:52:02
|
|
|
|
Grascakinja
|
Pomoje so to kaki nagoni iz pradavnine, ki se s testosteronom še pretakajo po žilah naših vrlih. Saj veste, so ulovili mamuta, ga razmesarili pa spekli na ognju, ženke pa nabrale solatko pa detešca krotile. Danes pač ne lovijo mamutov ampak gredo v ribarnico. Mi pa pač pucamo solatke in mirimo detešca. Kot je rekel un tip v komediji Jamski človek, smo ženske nabiralke, moški pa lovci. In pomoje je imel kar prav. Ampak kapo dol, jaz nikol ne zroštiljam tako kot moj foter, ni šans.
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 7.5.2006 14:22:47
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nalin Katja, mi gremo letos v kamp, sam ne bo nič z roštiljom, bomo kar na kruhu in namazih in presna zelenjava, no mogoče bom edino kakšen brokoli skuhala in prelila z drobtinami Nalin, prav si se odločla! Tako naš foter prakticira že 20 let - nič umazane (zamaščene) posode, pa še otroc so skulirani, ker ne jedo mesa
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 7.5.2006 17:44:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo kar električnega kupili, celo zimo se sladkamo s pečenimi perutničkami & čevapi. Kdo peče? Kaj pa vem, kakor kdaj, bom začela črtice delat, da vidim, kako stojimo s to zadevo . Se pa strinjam z napisanim, da so v večini moški tisti, ki se kažejo pred roštiljem & tudi z večino navedenih razlogov.
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 7.5.2006 22:47:00
|
|
|
|
Pajaca
|
Kuhanje je moško delo.... sem paše tud roštilj. Vsaj pri nas je tako. Pa še fajn je sedet na ležalniku, met pijačo v roki in gledat kako moški kuhajo....
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 8.5.2006 8:06:06
|
|
|
|
kalbo
|
Še enkrat jasno in glasno povem, da roštilj ni za ženske, pa konec. Seveda spada k roštiljanju tudi priprava mesa in ostalih dobrin, ki se čmarijo gor. Ni roštiljanje samo golo pečenje in polivanje s pirom, to je umetnost.....
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 8.5.2006 8:13:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni roštiljanje samo golo pečenje in polivanje s pirom, to je umetnost..... Ja in potem svizec.... zapeče en čvap
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 8.5.2006 8:16:47
|
|
|
|
kalbo
|
No, dokaz, zakuga ženske niste za roštilj. Roštiljanje je umetnost. Eno so čevapi, drugo pa dobri čevapi.
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 8.5.2006 9:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam pa se nikoli ni zneslo, da bi na morju rostiljali.. Sicer smo kar nekaj let vozili ta rostilj s seboj.. pa nam ga nikoli ni uspelo uporabit.. ker ne vem kje na dopustu najdeta cas za rostilj? To je cist prevec posla.. tko da me mine ze ko pomislim ma te carovnije.. Ampak enkrat pa sva ze skor cist rostiljala.. .. na morju he he.. Sva mela tist plinski zar.. ker za ogenj kurit in vse to je bilo ze prepozno.. in potem to zmontiram in ugotovim, da mi pol stvari manjka.. in vidim v sosednjem apartmaju enga Mariborcana, ki je veselo pekel na enekem plinskem zaru.. in grem najprej do njega, ci ima en kljuc za posodit.. da sem lahko iz apartmaja bombo odmontiral.. pol sem eno gumico zgubil.. sem sel vprasat, ce mi posodi gumico.. pol sem rabil se en drug kljuc.. mi je pol kar vse kljuce dal.. sem bil cist happy.. da ne bom rabil vec po vsak kljuc posebej hodit.. in pol ko sva kncno to zmontirala.. je se vzigalnik crknil.. in ko sem sel po vzigalnik k sosedu.. je vprasal, ce meso pa imava.. ali bom cez pet minut se po meso prisel?? In pol mi je dal se dve ribe (specene).. ker so jim ostale in je rekle, da bojo drugace sle v smeti.. in ok.. sem vzel te dve ribe.. in razmontiral moj rostilj.. In nikoli vec nismo dobili idejo, da bi na dopustu rostiljali.. Rajs vzamemmo vsak eno melono pa na plazo in to je res uzitek.. tkole zvecer...
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 8.5.2006 10:09:55
|
|
|
|
kalbo
|
Tok enga dela maš z enim bogim roštiljem, k je sam ena matica za prvit. In ti si kuhno delal sam....o bože pomozi . Nam pa brez roštilja na morju živeti ni, ker se na tisti plati cmarita fruštek in večerja, saj posode ni dost za pomivat. Palačinke so pa božanske tam gori.
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 8.5.2006 11:12:45
|
|
|
|
Jutra
|
Kalbo, ni jih čez tiste palačinke
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 8.5.2006 11:19:55
|
|
|
|
lory05
|
Bagi, popolnoma se strinjam s tabo. Najbrž je to od celega piknika najleže in najprijetnejše opravilo, ki ga lahko narediš s pivom v roki in pol to pripada moškemu. Kot ponavadi, kar je najbolj izi. Vse drugo kar je več kot to, pa pripada ženskim opravilom, ker je to zanjih že preveč. Bo držalo.
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 8.5.2006 11:22:16
|
|
|
|
lory05
|
Aja, še nekaj sem pozabila. Pri roštilju lahko svinjajo po mili volji, ni jim treba čistiti cele kuhinje potem. Tudi to je en plus za moške.
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 8.5.2006 11:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej hej.. punce.. zdaj pa je to ze mal prevec.. Ne vem, ce imate pac doma same nasposobneze.. ste si jih same izbrale... Kaj pa ko moski avte sraufamo, pa kuhno naredimo, da lahko sploh kdo pol kuha.. pa naredimo teraso, da je sploh kje rostiljat.. pa streho na terasi.. ?! A? Terase ne zalijes s pivom, da pol streha zraste..
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 8.5.2006 12:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pr nas je blo tist okol roštilja moje delo, s teraso in nadstreškom vred (no balkonom) - obračanje mesa pa od unga. Tjazi o avtih nebi, ker še to kam naj vlijem vodo za šipe špricat komi vem. Roštilj mi je fajn delat če pridem na vrsto. Sam en problem mam z njim (roštiljem): Ful smrdim po dimu in čvapih. Pol me pa kvečjemu kak pes povoha na koncu o kakem tipu ne duha ne sluha . Mogoče bi me če bi po pivu dišala/smrdela .
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 8.5.2006 12:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ma pikec, dej si to rdečo kapo dol snem, pa pokaž mal svojih lask, pol se pa v pivo vrž, pa faaaajn rign...pa bo
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 8.5.2006 12:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka pa bo A si vidla tole.. Ce tega smeškota z miško pobarvaš.. mu učke čist drugače skačejo? Mi imamo doma nekajkrat/leto zelenjavo na žaru.. Je full dobra.. Pa čips je dober.. Bom probal še palačinke, če ne bo masa spolzela skozi mrežo
|
|
|
|
RE: Kaj je pravzaprav fora roštilja? 8.5.2006 13:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina A nis reku, da maš plinskega, tjazy? Tisti nima rež, ima ponev... . Boš ugotovil, ko ga boš enkrat skup sestavil.... Gina a misliš da mu bo ratalo? Ej tjazy a pridete na RRpiknik - lahk demonstriraš sestavljanje žara - pomoč zagotovljena če ne bo šlo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?