|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabim dobrega okulista v MB
5.5.2006 12:45:23   
malika
Ojla
Moj mali 9 mesečni mišek kar precej škili in danes sva pri pediatru dobila napotnico za okulista. Rada bi enega res dobrega, ima katera kakšne izkušnje ? Vse pride prav user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabim dobrega okulista v MB
5.5.2006 17:42:45   
POKPOK
Vso srečo ti želim. Mi smo se naročili septembra lani, termin pa imamo v tem mesecu.
Slišala pa sem, da res zna z otroci dr. Kancler  tel. 2508206. Mi smo naročeni pri dr. Golob Fošnarič na isti tel. štev. Ostali pa  se baje otrok precej izogibajo.
Lp

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2006 17:45:31   
čuko
Odlični okolis je dr. Potrčeva pri občini!

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
5.5.2006 18:05:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2006 21:34:37   
Seven*
Moj dragi je imel res dobro izkusnjo z optiko Arena in okulistko, ki dela tam. So mu zdravili ful hud ocesni herpes, ki je trajal tri tedene. Tudi jaz sem bila zadovoljna! user posted image user posted image

Drugace pa. Na MosaPijade dela zdravnica, ki je vcasih operirala in je izredno dober okulist. Pise se dr.Jurinec-Vajda.

Pozdravi miseka piseka, skiljenje boste pa ze zrihtali! user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2006 21:53:09   
tamala83
zdravo

jaz že od 3leta starosti nosim očala, in hodim k NEVI BUDIMILIČ, ki ima ambulanto v Mb porodnišnici v prvem nadstropju. je full dobra, in še zdaj hodim k njej. Ima kbinet za ortoptiko in pleoptiko, ki je prav za škiljenje. tudi moja seste je pr njej in jo je operirala ko je bila stara 7 let. obe sma škilile, samo ona fejst, zato je tudi morala na operacijo.
sestre so tudi full prjazne, meni še zdaj pravijo: vsedi se na stolček, zapri si levo očko,... res priporočam
tel:3211626

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2006 7:46:53   
BibaJ
Mi smo bili pri dr. Kanclerju in je res super! Sestra je full prijazna in ker se nam je mudilo zaradi ostalih preiskav se je potrudila in nas naročila v roku 10 dni!

"Niste človeško bitje, ki doživlja duhovno izkušnjo. Ste duhovno bitje, ki doživlja človeško izkušnjo."
dr. Wayne W. Dyer

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2006 0:40:16   
ursa_p
Tale okulist sicer ni v MB, je pa v Zalcu in je res najboljsi. Jaz sem skilila dolgo let (ce se prav spomnim sem pri 10-ih se vedno slikila!!!!!!!) ... v Ljubljani sem bila enkrat premlada potem pa kar naenkrat prestara za "pomoc" pri skiljenju. Slucajno smo naleteli na dr. Irmana in po parih terapijah skiljenja ni bilo vec.
Jaz sem bila iz LJ, zato sem bila dvakrat po 1 ali 2 tedna (se ne spomnem tocno) kar v bolnici, ker sem hodila na vaje 2x na dan. Vaje so zgledale tako, da sem eno uro gledala v neko napravo (kot propeler) ... sicer ni bilo prijetno (sedet tam, ne drugega - naprava je cist ok) in sem parkrat tudi malo gledala okoli, ampak ne skilim vec ... CISTO NIC od takrat dalje!!! Kako je s tako majhnimi otrocki ne vem, ampak sigurno se da resit.
Ta okulist je res fajn ... je tudi prvi, ki je pri nas zacel z operacijami oci.
Evo spletno stran ... http://www.irman.si/ ... poklici in zahtevaj kar njega, da ti malo bolj pove kako in kaj ... so pa tam res vsi prijazni.

Jaz se vedno hodim k njemu na preglede, ceprav se moram odpeljati v Zalec ... ga ne zamenjam ... ampak grem pa vedno samo k njemu, ceprav ima se enega zaposlenega. Mu najbolj zaupam.

Upam, da sem ti pomagala!

Lp, Ursa

(odgovor članu BibaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2006 7:46:22   
koala
Moja svakinja je bila operirana on očkah pri 9 mesecih, sicer je to že 23 let nazaj, a še vedno jo obravnava prim.Gračner iz očesnega v SBM, svakinja ima posebne potrebe pa se prim Gračner vendo potrudi okoli nje, tako da toplo priporočam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?