ursa_p -> RE: rabim dobrega okulista v MB (8.5.2006 0:40:16)
|
Tale okulist sicer ni v MB, je pa v Zalcu in je res najboljsi. Jaz sem skilila dolgo let (ce se prav spomnim sem pri 10-ih se vedno slikila!!!!!!!) ... v Ljubljani sem bila enkrat premlada potem pa kar naenkrat prestara za "pomoc" pri skiljenju. Slucajno smo naleteli na dr. Irmana in po parih terapijah skiljenja ni bilo vec. Jaz sem bila iz LJ, zato sem bila dvakrat po 1 ali 2 tedna (se ne spomnem tocno) kar v bolnici, ker sem hodila na vaje 2x na dan. Vaje so zgledale tako, da sem eno uro gledala v neko napravo (kot propeler) ... sicer ni bilo prijetno (sedet tam, ne drugega - naprava je cist ok) in sem parkrat tudi malo gledala okoli, ampak ne skilim vec ... CISTO NIC od takrat dalje!!! Kako je s tako majhnimi otrocki ne vem, ampak sigurno se da resit. Ta okulist je res fajn ... je tudi prvi, ki je pri nas zacel z operacijami oci. Evo spletno stran ... http://www.irman.si/ ... poklici in zahtevaj kar njega, da ti malo bolj pove kako in kaj ... so pa tam res vsi prijazni. Jaz se vedno hodim k njemu na preglede, ceprav se moram odpeljati v Zalec ... ga ne zamenjam ... ampak grem pa vedno samo k njemu, ceprav ima se enega zaposlenega. Mu najbolj zaupam. Upam, da sem ti pomagala! Lp, Ursa
|
|
|
|