Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 6.5.2006 21:38:52
|
|
|
|
vampirka
|
Če bi bila midva v stanovanju, potem verjetno ne bi bilo tako jasne meje kaj je "moško" in kaj "žensko" delo...hiša je pa čisto druga pesem. Moj je na srečo tako priročen, da vse sam zna popravit in tudi pri vzdrževanju je priden. No, pozimi, ko okrog hiše ni pretirano dela, pa tudi kako posodo pomije in kaj skuha...Če pa kaj prenavljava, pa tudi jaz rada kaj poštriham (ampak ponavadi so to bolj taka dela - po navodilih )...Mi je pa svakinja ful smešna, ko je čist zgroženo ugotovila, da njen lika, moj pa ne...no, pa je takoj utihnila, ko sem ji razložila, da onadva živita v dvosobnem stanovanju in je njen mojega klical že parkrat za kako stvar nardit (baje da edino žarnico zna sam zamenjat)...poj pa valjda da mu cajt za peglat ostane !
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 7.5.2006 12:57:24
|
|
|
|
Grascakinja
|
Midva imava po nekem neizrečenem dogovoru, s katerim sva oba zadovoljna, relativno konzervativno delitev del, čeprav nikoli ne razmišljava o moških in ženskih delih. Meni pač ne pade na pamet, da bi okna montirala in gume menjala, kakor tudi on ne lika. Še vedno pa kdaj on obesi perilo in jaz kdaj nosim cegle okol bajte. Ali kaj podobnega pač. Razen otrok je pa obojestranska domena.
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 7.5.2006 13:07:28
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz moram vse naredit sama, ker sva z pac sama... ce kaj ne znam ali je pretežko potem sele poklicem pomoc
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?