adriana_m -> RE: Januarčice (14.1.2007 13:52:16)
|
Barbid, sprosti se, živi čimbolj normalno, pa bo šlo.Včasih, če nekaj preveč pričakujemo zaviramo napredek. Meni tudi že narašča napetost pričakovanja. Pa še tele zgodbe ko berem, sem potem kar malo živčna, ene imajo res težak porod. Jaz težko prenašam bolečine, čeprav imajo športniki visok tolerančni prag. Upajmo na najbolje, a ne? Če smo do sem prišle, bomo pa še to zmogle, a ne? Jaz grem jutri na telovadbo za nosečnice, morda še zadnjič. Pa v petek imam namen iti še v gledališče...jah kaj čes, saj pravim skušam živeti čimbolj normalno... Drugače pa me zanima koliko ste bile punce kaj pridne za keglove vaje? Jaz moram reči, da zelo poredna, ker jih nisem skoraj nič delala razen kadar sem šla na telovadbo. Edino pri sexu jih tudi doma "uporabljam". Zadnje čase je moj čisto divji, bližje je porod bolj je strasten. Seveda zelo paziva, da je počasi pa obzirno...tako kot je dala sestra navodila... Lepo se imejte, nosečne in mamice! Kje je Petraz? Da ni rodila. LUNA06 ali ti je Petra predala seznam za čas, ko bo v porodnišnici, da bomo up to date? Lp, A.[sm=ribica.gif]
|
|
|
|