asandra1 -> RE: Januarčice (11.1.2007 16:20:12)
|
ojla! Da semalo javim.Njaprej čestitam vsem novopečenim mamicam! Ful velikste napisale, moram prebrat, ko bo več časa in ko bom lažje sedela[sm=smiley1.gif]. Mi smo že doma in se počasi spoznavamo.Ja kar hiter je tole prišlo pr meni, tako da res ni nujno, da so kakršnikoli znaki prej. Jaz sem bila zvečerše čisto ok, sva bila z dragim še na večerji. Ponoči okoli treh pa je začelo štihat v križu in sem mislila, ne saj to ne more bit to. potem sem šla na Wc in je bilo nekaj čisto malo krvavega na na hlačkah. Mislila sem no, mogoče pa bo v prihodnjih dneh kaj. Potem sem pa brala, pa po netu surfala in vedno bolj me je pikalo v križu ion že tudi v trebuhu, samo še nisem dragega zbudila, sem se stuširala, uredila in potem sem zbudila dragega in sva štela na koliko časa so popadki, ker se mi je zdelo, da je to to in naenkrat je nekaj poknilo in vse je bilo mokro....Ja, takrat sem bila prepričana,da je treba it. in sva šla, ob šestih sva prišla v P, šla skozi vse birokratske postopke, ob 6.30 sem bila v prpodni in ne boste verjele ob 8 smo že rodili. Saj je bolelo, ampak je bilo hitro in ko ti ga položijo na trebuh kar ne moreš verjet, na vse pozabiš. Res je to nekaj najlepšega v življenju. Ja, atek je bil zelo ponosen, jaz pa kar nisem mogla verjet, ko sem videla to malo bitjece in vedno sem si želela otročka s črnimi laskami in res ima take dolge črne laske, da mu že lahko frizuro delam[sm=smiley36.gif]. Se opravičujem za napake, ker je bilo tole hitro napisano.....in moram še zelo pohvalit osebje mariborske porodnišnice in v porodni in na oddelku so bili vsi fantastični, res zelo prijazni....nisem mogla verjet, ker sem slišala kritike.Res so super![sm=bravo.gif] lp
|
|
|
|