LUNA06
|
Dobro jutro srečke nosečke! Pa smo spet začele ta dolgočasen teden. Mi je tko fino med vikendom, ko smo vsi doma, zdaj bom pa spet sama cele dneve tja do pozne popoldanske ure. Vas moram mal okregat ko ste ratale tako lene za pisat.Dajmo, dajmo punce, sigurno se vam ful dogaja. Onina kar se tiče napihljivega obroča, nimam pojma kje se ga da dobit, ampak mogoče kakšen Sanolabor?? Jaz ga tudi ne bi vnaprej kupovala.Ti se pač pozanimaj kje ga imajo, potem boš pa že enga poslala, če bo treba. Jaz nisem razmišlala da bi ga kupla, tudi če bom prerezana, sej prve dneve itak večinoma ležiš. Adriana_m pa kje si najdla tok drago povijalno plenico, to je res tu mač.Aja, pa kam si dala 700 čukov???? Mi smo zapravla max. 250.Kaj pa ostale? Kar se pa utrujenosti tiče, je pa itak za znort, še do 2. štuka včasih komi pridem, sej že čist zadihana. Adelina veš da smo s tabo in držimo pestke, zato pa je stanje OK. Jih bomo še naprej, oblubm! Kar se pa špikanja tiče, mene včasih špikne, ampak se mi ne zdi to tok pogosto, da bi lahko že bla kaka panika. Barbid me prav zanima kako ti bo danes všeč dekompresija. Za praznike se bomo pustili razvajati, bosta kuhala tast in tašča, saj morda bomo že trije takrat, glede na to da imamo PDP 5.1. Smrekico bova pa postavla ta vikend, ki prihaja.Letos sem naredila okraske iz pomaranč in podobnih zadev.Samo še kako zlato vrvico in zlate lučke bi rabla.Aja, pa jaslic tudi še nimava, imava take čisto mičkene, ki sva jih imela v prejšnjem stanovanju, kjer je bilo vse miniaturno, tu je le malo več placa. Včeraj sem od mamine sodelavke dobila še kup reči za našga pikeca.Najbolj sem vesela za zibko, dubla sm pa še dosti cunjic, pumpico za mleko, grelec za stekleničke, vrtiljak za zibko....Sem tako vesela pršla domov.Danes moram pa nujno po baterije, da sprobam vrtiljak, ker je ful lep, pa še dalinca da, da ga lahko od delč izklopš, res hudo. Zdaj kupimo še blago za postelnino in tisti polivinil, potem se pa lahko pikec pride pokazat.Jaz bom kr uzela polivinil, sej res da pamperske ne premočjo, sam lahk se tud pobruha recimo, pa gre use skoz. Aja, a je katera že kupovala pleničke?Sem misnla da je 3-6 kg najmanjša plenica, pa sem včeraj našla še manj, 2-5kg.Ma jst upam, da bo meu usaj tri kile. Bodite pridne!
|