Barbid
|
Živjo Da se vam še jaz malo javim - iz dneva v dan sem bolj počasna, pikica očitno pridobiva na teži, bolijo me medenične kosti, s spanje pa je bolj švoh - ležim sicer na levem boku a mam kar strah, da je nebi pomečkala. Stalno, tudi med spanjem skoz nekaj brca, sploh ni nič na miru. V ponedeljek sem imela ctg - pa je babca rekla, da je ok, da majo take živahne otroke rade. Petek, ki je pred menoj imam UZ v 32 tednu, da vidi kako raste in če se je obrnila. Na zadnje sem mojo pikico videla na morfologiji 1.9. Komaj čakam da jo spet, amapk me ja kar malce strah. Še dobro da bo šel moj zraven. Na porodu pa ne bo - ob sebi bom imela babco Karmen (se dobro poznamo, v porodnišnici dela že 20 let in to je še najboljše, da imaš informacije iz prve roke, pa diha s teboj, pa še nič me ne bo strah, ker vem da bo vses čas zraven). Ja, po pravici povedano me je zelo strah poroda, še najbolj pa tega, če se začnejo popadki postopoma, pa da trajajo cel teden in si ves živčen. Najbolje je da pride popadek, se stopnuje in šibaš rodit, ne pa da greš trikrat tja, pa te pošljejo domov in rečejo pridi že dva dni. Zima: sem bila na predavanju 16.11. ob 16 - faca babca Gordana - pove tako kot je res. Morajo imeti kar dobre živce, da vse lepo speljejo, pa fino je to, ker ta poklic res opravljajo s srcem in jim ni to samo služba. Saj se najde kaka tečka, ampak tudi me smo včasih čisto neupravičeno "težke". Ampak, saj bo....... Še malo, pa pridejo naši srčki. Komaj čakam. Moja Lana ima več ali manj vse pripravljeno - še mizarja počakamo, nekje okoli 30.11. pride zmontirat posteljico, potem pa se za nas začne veseli december. Čas užitka, dobrot, daril. In ko bo prišel turobni januar in bodo vsi še "mačkasti" od proslavljanja, bom jaz čakala LANO. Že odštevam - koliko dni je še starega leta..... Tudi če prehiti (rok imam 9.1), samo da pride leto 2007 in da bo zdrava. Pozdrav in lepo nedeljo vam želim. Barbi
|