Barbid
|
Živjo Še malo glasu od mene.... V petek sem imela UZ, bolj na hitro je bilo vse skpaj, zapisala je st., nič kaj dosti komentirala, samo to, da se je obrnila, torej ima glavico dol, težka 2000 g in da lepo raste. Videla jo nisem čisto nič, mojemu pa je pokazala glavo in srček. Sem bila kar malo razočarana - tak UZ pa še črnobel. Saj razumem da so ljubljanski porodničarji precej zasedeni ampak enkrat na mesec ko pridemo na vrsto, bi nam pa res lahk posvetili več časa. Potem sem vsa žalostna odkorakala ven in se šele doma spomnila, da bi mi lahko dala kakšen datum za naslednji pregled. Gin. je čisto pozabila. Danes sem klicala in se zmenila za 11.december, da bo delala CTG. Takrat bom N.že 36 tednov in upam, da bo moja LANA še notr. Moram ji kupiti še vse kar je na spisku iz lekarne, pa še vedno čakava posteljico. Mizar jo je obljublil konec meseca, amapk to je tko, če ne težiš. Če sem odkrita, me je kar malo strah porodna. Ma vsega skupaj od popadkov naprej do konca. Upam da se bo kar naenkrat začelo in končalo, da ne bo treba parkrat iti in potm te pošljejo domov. No, saj kdaj se bo rodila, pa samo LANA ve. Ko bo hotla, a ne .... . Jaz pa jo zdaj še veselo nosim v trebuščku , ona pa skače da nebi slučajno pozabila da jo imam. Ta moja pikica bo živ srebro. Pa še nekaj vam povem, ... sem hotla k Pušenjaku na 3 D, da bi jo malo videla, pa da bi imela cd za spomin, pa mi je odg. da je v 33 tednu še toliko velika, da ni najbolj smiselno, seveda pa lahko poizkusim. Pa smo spet tam..... najbolj ziher jo bom videla,.... ko pride.... Pozdravček vsem Barbi
|