LUNA06
|
Dobro jutro! Kako ste kaj punce? Jaz trenutno odlično, danes sem začela bolniško, sem dolgo spala, jedla zajtrk...to res paše. Barbid Tud meni je všeč ime Lana, naš bo pa Mark.Glede paprijev nisem mela pojma, se še ne ubadam s tem, zato Claudia hvala.G imam v LJ, in sicer ne v porodnišnici, ampak na Metelkovi, in ti? Claudia a morda veš še to kako je stem plačanim in neplačanim očetovskim dopustom, k si nekaj omenjala?Si bla ap pridna z likanjem, no tud jaz se moram pohvalt, sm likala celo soboto po malem.Zdej je pa treba spet novo rundo oprat, teh cunj res ne zmanjka, kaj bo šele potem, bomo prali vsak dan?! zojaB Duda na Aventovih flaškah je potemtakem silikonska, a je to bolše al slabše?Verjetno je slabše, je pa zato lepše.Kepica je v BTC v hali A v sredini, tam nasproti ta velikega sladoledarja (Rustika).Sem kupla en kavbojke in ene vojaško zelene hlače, oboje na isti način, z elastičnim blagom čez use, tko da jih bom lahko imela do konca.Zdej čakam da dobijo še iste črne, potem pa jih imam dovolj.Res so lušne veš, pa tako lepo poudarijo trebušček. No zdej grem pa delat piškotke (breskvice)....ja poroka se bliža. Aja, sm vam pozabla povedat, sva dubla prstančke, so ful lepi. Pozdravček!
< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 4.9.2006 9:30:50 >
|