Barbid
|
Drage moje ......... junija sem se umaknila iz "portala", ker sem bila na nuhalni in sem imela porazne rezultate : NS 3.3. Jok in šok za nepozabit. Nato sem čakala na poseg amniocinteze, katero sem imel 3.8. Moja ginekologinja mi je vse čas stala ob strani in mi govorila, da so velikokrat lažno pozitivni rezultati nuhalne, pa se sedeva potem izkaže da je vse ok in da je otrok kromosomsko zdrav. Ne moram vam opisati kakšno trplenje je to, ko čakaš na izvide. No, končno sem po 4 tednih, točno 31.8 dobila izvid amniocinteze. Normalen kariotip 46 kromosomov XX. Danes sem imela še UZ- morfologijo in moja punčka je za svojo starost normalno velika in razvita, ter brez kakršne koli kromosomske napake. Ves čas sem spremljala vse vaše članke in ko takole prebiram vse to, vam lahko povem, da včasih le ni tako kot se sprva zdi in da je vsaka nosečnica nekaj posebnega in pravzaprav ni nobene formule po kateri bi se lahko ravnal. Jaz sem se od začetka do zdaj zdredila 7 kg, trebuh imam bolj majhen, kot bi imela neko žogico za rokomet, nosim bolj spodaj, vsi so mi govorili da bo fantek, mozolje imam po hrbtu in po obrazu, še v puberteti jih nisem imela toliko, pišete da je to značilno za fantke.... kaj pa vem, jaz imam punčko. Imela sem izbrano ime samo za fantka, zdaj pa ko veva da bo punčka je na vrsti očka, da pove, kako bo dal ime svoji hčerkici. Drage moje punce, ne glejte na to, koliko pojeste najbolj važno je, da se dobro počutite in da ste zdrave. Če ste ve ok, bo tudi z otrokom vse vredu. Ni formule, ki se bi je morale držati v nosečnosti, vsaka zase je unikat. Luna: moj datum poroda je 9.1.07. Tako, zdaj smo na polovici. Veselilo me je, da sem bila lahko ves čas z vami, upam da je katera od vas iz Ljubljane, morda se bomo na koncu koncev še spoznale. Obljubim pa vam, da se bom sedaj redno javljala, seveda če me še sprejmete medse. Pozdravček Barbi in ........ (ime hčerkice) pa jutri...... Bay
|