|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pralno sušilni stroj Candy
1.5.2006 10:48:58   
riatia
Zanima me , če ima katera pralno sušilni stroj Candy( tega ko lahko pereš in sušiš isto količino perila in ne pol manj) in kako ste zadovoljne z njim. Ta teden se moram odločiti kaj bom kupila pa bi rada slišala vaše izkušnje glede pralno sušilnih strojev.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pralno sušilni stroj Candy
1.5.2006 12:25:32   
napa
Mi ga imamo že 4 leta, saj sva ga kupila, ko sva še živela v bloku zaradi prostorske stiske. Sedaj živimo v huši in nam je žal, da nimamo vsakega posebej. Nad pralnim strojem se res ne morem pritoževati, ker je enkraten, je pa sušilni toliko bolj za nič. Eni brisačo suši 2 uri, pa je še vedno vlažna. Moja mami ima sušilni od Gorenja in ga tako nabaše, pa je po 2 urah vse suho in mehko. Če imaš možnost, ti priporočam, da kupiš vsakega posebej, edino, če ga ne boš mnogo potrebovala- sušilca namreč.

(odgovor članu riatia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.5.2006 13:55:57   
Annny
Napa, kako da 2 uri sušite v sušilcu??Mi imamo Electrolux-ov pralno-sušilni stroj in posuši cel stroj perila v 1 uri..Res ne vem...najbrž so ti stroji tako različni...nad našim res nimam pripomb in bi še enkrat kupila isto.

(odgovor članu napa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2006 14:27:28   
napa
Ne vem za Elektroluxovega, mi imamo prav Candy in je res zanič. Sem pa že slišala od mnogih, da ti kombinirani niso ravno najbolši. Ko smo ga kupovali, so nam tudi podajalci to omenjali.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2006 17:09:17   
soncek&luna
ce nimate prostorske sitske, ti priporocam vsakega posebej... pri teh kombiniranih posuseno perilo ne disi tako lepo - sem ze parkrat slisala, da ima perilo tak cuden vonj...
jaz sem kljub prostorski stiski kupila vsakega posebej... susilni stroj imam s kondenzatorsko posodo lociranega v predsobi

Mami, pika moja!

(odgovor članu napa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2006 19:31:31   
Anonimen
Če je le možnost, res vsakega posebej. Računaj tudi to, da je strošek sušenja v kombiniranem stroju precej večji kot v ločenem. Suši dlje, potrebuje pa tudi dotok sveže vode.

V prostorski stiski pa je tudi kombiniran stroj veliko bolje kot nič. Ampak ne računaj na to, da boš prala in sušila 5+5. Sušiti se splača samo manjše kose oblačil, ki jih je zoprno obešat.

Jaz imam sicer veliko starejšega Candyja, vendar ga zadnje čase uporabljam samo za pranje, ker smo raje kupili še sušilca.

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.5.2006 20:37:45   
mammy26
Jaz imam tega novega 5kg pereš - 5kg sušiš - star je dva meseca in smo zadovoljni z njim. Polega tega pa lepo piše, da večje stvari je treba sušiti posebaj. Jaz tako posteljnino in brisače sušim skupaj ostalo pa posebaj, pa je prav fino.

Bi pa tudi seveda, če bi imela dovolj prostora, kupila raje vsakega zase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.5.2006 21:11:10   
Ro-La
če želiš serviserja imet doma več kot moža potem kupi Candyauser posted image ....nam crkne najmanj 1x mesečnouser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu riatia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.5.2006 21:16:07   
rija
Ne vem če je isti, jaz nisem zadovoljnauser posted image  in ga nebi nikoli več kupila.

(odgovor članu riatia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.5.2006 13:07:33   
niki5
Mi imamo od Candy pralno sušilni že 6 let. Jaz sem zadovoljna..

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.5.2006 23:46:43   
klepetka
imam pralno sušilni stroj  Candi in ga nebi nikoli več kupila.Če bi vedela to že takrat ,bi rajši kupila vsakega posebej.Meni sploh ne suši.Sem tudi že servis poklicala,ker sem mislila ,da je kaj z njim narobe-s strojemuser posted image user posted image -pa je rekel ,da je to največja neumnost katero so lahko naredili.Da je absolutno boljše vsakega posebej imeti.Tako  da jaz ga na tvojem mestu ne bi kupila.
lep pozdrav

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?