pralno sušilni stroj Candy (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

riatia -> pralno sušilni stroj Candy (1.5.2006 10:48:58)

Zanima me , če ima katera pralno sušilni stroj Candy( tega ko lahko pereš in sušiš isto količino perila in ne pol manj) in kako ste zadovoljne z njim. Ta teden se moram odločiti kaj bom kupila pa bi rada slišala vaše izkušnje glede pralno sušilnih strojev.

napa -> RE: pralno sušilni stroj Candy (1.5.2006 12:25:32)

Mi ga imamo že 4 leta, saj sva ga kupila, ko sva še živela v bloku zaradi prostorske stiske. Sedaj živimo v huši in nam je žal, da nimamo vsakega posebej. Nad pralnim strojem se res ne morem pritoževati, ker je enkraten, je pa sušilni toliko bolj za nič. Eni brisačo suši 2 uri, pa je še vedno vlažna. Moja mami ima sušilni od Gorenja in ga tako nabaše, pa je po 2 urah vse suho in mehko. Če imaš možnost, ti priporočam, da kupiš vsakega posebej, edino, če ga ne boš mnogo potrebovala- sušilca namreč.

Annny -> RE: pralno sušilni stroj Candy (1.5.2006 13:55:57)

Napa, kako da 2 uri sušite v sušilcu??Mi imamo Electrolux-ov pralno-sušilni stroj in posuši cel stroj perila v 1 uri..Res ne vem...najbrž so ti stroji tako različni...nad našim res nimam pripomb in bi še enkrat kupila isto.

napa -> RE: pralno sušilni stroj Candy (1.5.2006 14:27:28)

Ne vem za Elektroluxovega, mi imamo prav Candy in je res zanič. Sem pa že slišala od mnogih, da ti kombinirani niso ravno najbolši. Ko smo ga kupovali, so nam tudi podajalci to omenjali.

soncek&luna -> RE: pralno sušilni stroj Candy (1.5.2006 17:09:17)

ce nimate prostorske sitske, ti priporocam vsakega posebej... pri teh kombiniranih posuseno perilo ne disi tako lepo - sem ze parkrat slisala, da ima perilo tak cuden vonj...
jaz sem kljub prostorski stiski kupila vsakega posebej... susilni stroj imam s kondenzatorsko posodo lociranega v predsobi

Anonimen -> RE: pralno sušilni stroj Candy (1.5.2006 19:31:31)

Če je le možnost, res vsakega posebej. Računaj tudi to, da je strošek sušenja v kombiniranem stroju precej večji kot v ločenem. Suši dlje, potrebuje pa tudi dotok sveže vode.

V prostorski stiski pa je tudi kombiniran stroj veliko bolje kot nič. Ampak ne računaj na to, da boš prala in sušila 5+5. Sušiti se splača samo manjše kose oblačil, ki jih je zoprno obešat.

Jaz imam sicer veliko starejšega Candyja, vendar ga zadnje čase uporabljam samo za pranje, ker smo raje kupili še sušilca.

mammy26 -> RE: pralno sušilni stroj Candy (1.5.2006 20:37:45)

Jaz imam tega novega 5kg pereš - 5kg sušiš - star je dva meseca in smo zadovoljni z njim. Polega tega pa lepo piše, da večje stvari je treba sušiti posebaj. Jaz tako posteljnino in brisače sušim skupaj ostalo pa posebaj, pa je prav fino.

Bi pa tudi seveda, če bi imela dovolj prostora, kupila raje vsakega zase.

Ro-La -> RE: pralno sušilni stroj Candy (1.5.2006 21:11:10)

če želiš serviserja imet doma več kot moža potem kupi Candya[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....nam crkne najmanj 1x mesečno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

rija -> RE: pralno sušilni stroj Candy (1.5.2006 21:16:07)

Ne vem če je isti, jaz nisem zadovoljna[sm=smiley21.gif] in ga nebi nikoli več kupila.

niki5 -> RE: pralno sušilni stroj Candy (2.5.2006 13:07:33)

Mi imamo od Candy pralno sušilni že 6 let. Jaz sem zadovoljna..

klepetka -> RE: pralno sušilni stroj Candy (2.5.2006 23:46:43)

imam pralno sušilni stroj  Candi in ga nebi nikoli več kupila.Če bi vedela to že takrat ,bi rajši kupila vsakega posebej.Meni sploh ne suši.Sem tudi že servis poklicala,ker sem mislila ,da je kaj z njim narobe-s strojem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]-pa je rekel ,da je to največja neumnost katero so lahko naredili.Da je absolutno boljše vsakega posebej imeti.Tako  da jaz ga na tvojem mestu ne bi kupila.
lep pozdrav

Stran: [1]