MiaSophia -> RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec... (5.5.2006 12:37:08)
|
Bravo vse majčice do zdaj, ki ste rodile [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley20.gif]Madona, je že cel stolpec ratal. Punce dojenčice vodijo, hm, me prav zanima končni rezultat [sm=smajl.gif] Bravo tudi za Evo, ki se je odločila za drugačno taktiko in je fajn zafrknila zdravnika. Dekle ima talent za komičarko [sm=smiley20.gif]. Moj UZ je pokazal, da popadkov še kao nobenih, čeprav pa pol res ne vem, kaj pomeni vse to čudno zbadanje in x bolečine (-ice) [sm=zmeden.gif], emm, odprta sem 2 cm. Glede na to, da opažam, da ga zdej pa res ne smem več palamudit z maratonskimi potepi po mestu, se raje prevažam z avtom, pa še to sem skrajšala, ker mi je najbolš ko počivam...Kdo bi si mislil, da bom takole pisala...[sm=zmeden.gif] Je pa tudi res, da se drugače počutim fajn in da imam energije še in še, pa še zadnje dni prav fajn spim. Včeraj sem pripravila cotke za [sm=duda.gif], ko bo po naju prišel [sm=love.gif]...Le kdaj bo to. Do roka še 8 dni...Pravi moj dragi (pa tudi moja mami), da bo na rok. Hm. To še vidim. Mislim, da je takrat celo polna luna...[sm=zmeden.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley24.gif] Grem si eno solatko spedenat, pol pa mogoč kako okno spedenat, vsaj ta majhna kopalniška...Ker za ostala se je prijavil moj [sm=love.gif][sm=smiley1.gif] Uživajte, no, pa počivajte, uglavnem po potrebi vse do česar vam je...[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|