mojca75 -> RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec... (2.6.2006 16:50:01)
|
oh ja...za nami skrajno neprespana noč, Mojca je zamešala noč in dan, podnevi spi ponboči pa očke ko čuk in mami zabavaj me, mami pa totalno zadeta, ob 2 ponoč sem ji že prav grdo rinila tisto dudo v usta! Je pa cel dan včerajk spala, smo mel še obiske in igra najbolj pridnega otroka, ko pa obiski zapustijo stanovanje pa ueeeeeeeeeee....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No ja, pa neke čudne pike imamo po riti, neke ranice, je danes dobila canesten, glede na to da sme jaz jedla antibiotike se je lahk tud pri mojci kaj naselilo, pravijo! No, mi zdej mojci "upeljujemo nek ritem" tako da jeva na tri ure, oz 2,5 - pol ure jeva, se previjeva in potem spet čez 2,5 h! Zdele bova malo budne da bomo ponoč spali! Tud jaz bio rabila frizerja, sam .... še če stopim v šatcuno zavoha da me ni in pol jo oči miri in ko pride k men v naročje čudežno neha jokat... vsaj za nekaj časa! Moj [sm=love.gif] gre v torek v službo, takat bo pa veselica! V torek mamo tud UZ kolkov, upam da bodo BP, da nehamo s tem dvojnim širokim povijanjem! Mimogrede - ginekologi v leonišču, Barbs nič mi ni jasno, kaj vidva s stankotom se kej poznata. Men so rekli da moja G dela sam 2x na teden in sa je do konca avgusta zasedena, nekaj jo še ni in da mi lahk dajo pregled pri nadomestnem G: in sem dobila datum konec junija! kar sicer je okol 6 tednov, ampak resno razmišljam o menjavi, kaj vem! Drgač pa ne vem zakaj ne morem zaspat čez dan, se vležem pa gledam v luft! Zaspana oz neprespana, ampak zaspat pa ne morem... GROZA! JA pikicaa mi res že težko čakamo, ampak bomo bomo počakal, me tolk zanima že kdaj boste uspeli dočakat naraščaj! Tako upam da moja Mojca iz slikice ne bo več kvadratasto gledala, ker mi jo je Puncica pomagala spedenat, Hvala hvala! Tko zdej pa bo ura pet in bomo mi jedli! Pa če Mojca hoče al noče! Kdo je šef v tem stanovanju??!! Mami! No ja, ... OČI! Držite pesti, da bomo mel danes boljšo noč! Vsaj krči nas ne dajejo (trkam, trkam)! Bodite lepo, Mojca75
|
|
|
|